Bu iğneler hcg hormonu içeriyor. Buyuzden gebelik olmadığı halde test pozitif gösteriyor.Neden etkisi olur ki
İnsallah aminnnBence hamilesinnnnnn darısı başımıza insallah saglicakla kucağına alırsın
Vucuddan atılması 8 9 günü buluyormuş diye okumustum.9 unda oldum iğneyi
Himm hayırlısı olsun inşallah allah hepimize nasip eder insallahBu iğneler hcg hormonu içeriyor. Buyuzden gebelik olmadığı halde test pozitif gösteriyor.
İnşallah hamilesindir.bende aşilama düşünüyorum. Hamileysen banada umut olursun.biraz daha sabret.Himm hayırlısı olsun inşallah allah hepimize nasip eder insallah
Bence de iğnenin etkisi olabilir inşallah değildir o aşıma iğnelerin içinde hcg olduğu için pozitif çıkma ihtimali yüksek doktorunuzun dediği tarihte tekrarlarsam net sonuç olur nasip olsun inşallahTeşekkür ederim ama emin olamiyorum ondan sordum 11inde aşılama yaptırdım Dr 26 sında kan testi yaptır dedi daha 10 gün var ben bugün hcg yaptım dayanamadım o yüzden emin değilim çok okudum silik olanlara hep pzıfıf denilmiş
Var gibi duruyoda benim şaşırdığim ilişkiden 7 gün sonra idrarda çıkması. Gerçi biraz bulanık çıkmış ama var gibi cizgiKızlar sizce bsey varmı biri hcg biri lh bata 9gün var.meraktan çatlycam nerdeyse ilişkiden sonraki 7.günEki Görüntüle 2045487
Sanki var gibi canım inşallah sabah idrarınla yap ama daha erken aynı günlerimiz benimde yumurtam catlayalı 7gün oldu ama ben test yapmadım daha belli olmazKızlar sizce bsey varmı biri hcg biri lh bata 9gün var.meraktan çatlycam nerdeyse ilişkiden sonraki 7.günEki Görüntüle 2045487
Ben bu ay tek ilişki yaşadm eşim şehir dışında oldugu için ama ovunde çift çzgiyi net gördügm gece bşeyler opmştuVar gibi duruyoda benim şaşırdığim ilişkiden 7 gün sonra idrarda çıkması. Gerçi biraz bulanık çıkmış ama var gibi cizgi
Anladim bence çizgi var.ama emin olmak için yarın sabah testi tekrarla.Ben bu ay tek ilişki yaşadm eşim şehir dışında oldugu için ama ovunde çift çzgiyi net gördügm gece bşeyler opmştu
tamam canm çok teşekkür ederim sonucu bildirirmAnladim bence çizgi var.ama emin olmak için yarın sabah testi tekrarla.
Bende meraktan öldüğüm için yptm yarın yne yapcm sonucu bildrrrim canm yorumn için teşekkür edermSanki var gibi canım inşallah sabah idrarınla yap ama daha erken aynı günlerimiz benimde yumurtam catlayalı 7gün oldu ama ben test yapmadım daha belli olmaz
Rica canım bakalım yarın nasıl çıkacak sağlıkla gele inşallah bebişinBende meraktan öldüğüm için yptm yarın yne yapcm sonucu bildrrrim canm yorumn için teşekkür ederm
İnşallah hepimize umut olur sonucu paylasacam inşallah olumlu sonuç alırım sende içini ferah tutİnşallah hamilesindir.bende aşilama düşünüyorum. Hamileysen banada umut olursun.biraz daha sabret.
İnşallah canım hayırlısı tek gece de yakalamışsın süper ben bekliyorum bakalımİnşallah hepimize umut olur sonucu paylasacam inşallah olumlu sonuç alırım sende içini ferah tut
Bence de iğnenin etkisi olabilir inşallah değildir o aşıma iğnelerin içinde hcg olduğu için pozitif çıkma ihtimali yüksek doktorunuzun dediği tarihte tekrarlarsam net sonuç olur nasip olsun inşallah
Benim 10.gune kdr ignenin etkisi duruyodu ondan sonra yoktu.. igneden 12 gun sonra tekrarla testini ignede hcg hormonu var ve testler pozitif oluyo9 unda oldum iğneyi
Teşekkür ederim sizin sonuç ne idiBenim 10.gune kdr ignenin etkisi duruyodu ondan sonra yoktu.. igneden 12 gun sonra tekrarla testini ignede hcg hormonu var ve testler pozitif oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?