Cnm yaa msj yazali bayağı olmuş ama seninle aynı durumdayım ve sonucun ne oldu merak ediyorum var mi bi gelismeMerhaba arkadaşlar bende yenı uyeyım :) benım adet tarıhıme uc dort gun kaldı sadece ama ovulasyon testım de ıkı cızgı cıktı sızce bu hamileliğin belırtısı olabilir mi test yapmak istemiyorum erken oldugu ıcın tecrubelı elı arkadaslardan yorum bekliyorum
Bu ayki adetimde banada öyle oldu hayatımda ilk defa adetime 3 gün kala lekelendim pembe sonra lekelerim kesildi dedim acaba yerleşme kanamasi mi diye çünkü daha önce hiç lekelenme yaşamadım.ama malesef sonra adet oldum.sonra dusundum ki acaba düsuk olabilirmi belki tutunamadı adetle attım. Allah bilir tabi.ama umutlanmistim.ayrıca o hastanedeki doktorlar tahlil yapmaya üsenmisler nasıl belli olmaz sakami bu. İslerini doğru yapmayan insanlar bunlar resmen baslarindan savmislar. Coxuk mu kandiriyolar.adetin geçmese bile kanda çıkar. Şu an çok sinirlendim onlara.Kizlar adetime 4 gun var ve bugun peceteye acik pembe kahverengi leke geldi bi saat sonra baktim azalmis azdi zatende iste aradan iki uc saat gecti baktim yok daha once dusuk yaptim o yuzden hastaneye gittim yapsinlar diye 4 gun gecti dedim yapmadilar 4gun gecikmeyle cikmazmis kan testinde daha once dusuk yaptigmi dedigim halde ben napim dusuk olursa dedi deli olduk . sizce bu yerlesme kanamasi olabilirmi?
Inanki bende. Hayirlisi diyelim o zaman ama yarin test yapcamBu ayki adetimde banada öyle oldu hayatımda ilk defa adetime 3 gün kala lekelendim pembe sonra lekelerim kesildi dedim acaba yerleşme kanamasi mi diye çünkü daha önce hiç lekelenme yaşamadım.ama malesef sonra adet oldum.sonra dusundum ki acaba düsuk olabilirmi belki tutunamadı adetle attım. Allah bilir tabi.ama umutlanmistim.ayrıca o hastanedeki doktorlar tahlil yapmaya üsenmisler nasıl belli olmaz sakami bu. İslerini doğru yapmayan insanlar bunlar resmen baslarindan savmislar. Coxuk mu kandiriyolar.adetin geçmese bile kanda çıkar. Şu an çok sinirlendim onlara.
Ovulasyon yaptın mi hiçInanki bende. Hayirlisi diyelim o zaman ama yarin test yapcam
Iki gun onceki silikti.. suan evimde degilim sadece gebelik testi almistik bugun tesadufen bu akintidan onceOvulasyon yaptın mi hiç
Yarın ilk idrarla yap bakalım ama gebelik testi için erken olabilir.negatif çıkarsa üzülme.Iki gun onceki silikti.. suan evimde degilim sadece gebelik testi almistik bugun tesadufen bu akintidan once
Bende varsa erken olabilir diye dusunuyorum varsada insallah bu seferde dusuk olmaz... haber veririm sana :)Yarın ilk idrarla yap bakalım ama gebelik testi için erken olabilir.negatif çıkarsa üzülme.
Adet olmadım ben daha canım bekliyorum salı günü kontrole gıdıcem herhangi bir belirti de yok hayırlısı olsun ınsallahCnm yaa msj yazali bayağı olmuş ama seninle aynı durumdayım ve sonucun ne oldu merak ediyorum var mi bi gelisme
Sende durumlar nasılAdet olmadım ben daha canım bekliyorum salı günü kontrole gıdıcem herhangi bir belirti de yok hayırlısı olsun ınsallah
Rabbim nasip etsin insallah. Ben hamileymisim keseyi gördüm bugün çok şükür allahıma kısa zamanda sana da tattırsın insallahAdet olmadım ben daha canım bekliyorum salı günü kontrole gıdıcem herhangi bir belirti de yok hayırlısı olsun ınsallah
C oksevındım canım tebrik ederim saglıcakla al kucahına ınsallah bende yarın ogrenıcem bakalım dua et ısteyen herkese :)Rabbim nasip etsin insallah. Ben hamileymisim keseyi gördüm bugün çok şükür allahıma kısa zamanda sana da tattırsın insallah
Amin Cnm bnm çok teşekkür ederim bekliyorum güzel haberini yarin o zmnC oksevındım canım tebrik ederim saglıcakla al kucahına ınsallah bende yarın ogrenıcem bakalım dua et ısteyen herkese :)
Amin Cnm bnm çok teşekkür ederim bekliyorum güzel haberini yarin o zmnC oksevındım canım tebrik ederim saglıcakla al kucahına ınsallah bende yarın ogrenıcem bakalım dua et ısteyen herkese :)
Cnm gittikçe yükselirse olabilir ama Suan evet hamilesin demek zorKızlar adetime 5 gün kala ovulasyon testim bu. Sizce bebiş olabilir mi ?Eki Görüntüle 1996171
Canım negatif benımkı artık baska aya kaldı rabbımden hayırlısı olsun ınsallah :)Amin Cnm bnm çok teşekkür ederim bekliyorum güzel haberini yarin o zmn
Rabbim ol demeden olmuyo işte hakkınızda hayırlısı olsun inşallahCanım negatif benımkı artık baska aya kaldı rabbımden hayırlısı olsun ınsallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?