- 2 Haziran 2016
- 114
- 65
- 18
- 33
Çizgi tekrar koyulaşabilir önemli olan t çizgisi ile c çizgisi aynı koyulukta mi. Aynı koyulukta değilse dikkate alma.çünkü sıvı alimina idar tutmaya ve günün farklı saatlerinde yapman bile testi etkiler.bu yüzden iki koyu çizgi bizim için önemlidir. İkinci kez yumurtladigini sanmıyorum.
naptın cnm merak ettim seni8 gün var canım peki erken gebelik testinde çıkar mı sence?
Canım hayırlı olsun.kızlar size faydası olsun diye yüklüyorum. bat günü ya da 1 gün geçe emin değilim tam. iki testi de aynı anda yaptım. alttaki gebelik üstteki ovulasyon testi.
Ovulasyon testini yukleyebilirmisin.benim de adete az kala ovu testim senin gibi.
hamilemiymişsin sahiden.
ne olur anlat bana.
K kelebekleriklimi
Sen adet oldunmu cnmOvulasyon testini yukleyebilirmisin.
Oldum şimdi yumurtlama zamanimi bekliyom. Bu ayda bakalım hiç umudum kalmadi.Sen adet oldunmu cnm
bnm adete 5 gün var. bu ay yumurtlamadım sanırım bakalım hayırlısıOldum şimdi yumurtlama zamanimi bekliyom. Bu ayda bakalım hiç umudum kalmadi.
bnm adete 5 gün var. bu ay yumurtlamadım sanırım bakalım hayırlısı
9.gün pozitif 19.gün pozitif siliklesirse sıvı alimina ve idrara dikkat etmismiydinmerhaba kızlar adetine 10 goun kaldı 2 gündür yaptığım testler siliklesmisti bugun tekrar ovulasyon testi yaptım sabah ve az önce sabah saat 9 da yaptığım test pozitif az önce yaptığım negatif çıktı ve gebelik testi de negatif bir anda çizgi nasıl koyu cikip sonra hiç çizgi çıkmıyor beni aydınlatırmısınız bu ayda mi tutmadı yumurtlamadım mi ki anlam veremiyorum... Eki Görüntüle 1994823
Yumurtlamadigini nerden anladın. Pozitif mi olmadibnm adete 5 gün var. bu ay yumurtlamadım sanırım bakalım hayırlısı
9.gün pozitif 19.gün pozitif siliklesirse sıvı alimina ve idrara dikkat etmismiydin
Yarinda yap ozman bakalım ne olacak.nasıl birden siliklesti anlamadım koyu çünkü testinevet cnm 4 saat idrarimi tuttum ve öğlen 3 te yaptim
gebelik testi yaptım mi cnm belki hamilesindir gerçi çıkarmı bilmiyorum ama erken gebelik testlerinde çıkıyormuş diye duydum benim 10 gun var cıkmadı malesef
Cok koyu olmadi hatta sanada sormustum belki dedin bir iki gun yine oyle cikti sonra siliklesti ve akintim ve agrim olmadiYumurtlamadigini nerden anladın. Pozitif mi olmadi
Olabilir bazen yumurtlama olmuyormuş bazı aylar.sen yinede degerlendirseydinCok koyu olmadi hatta sanada sormustum belki dedin bir iki gun yine oyle cikti sonra siliklesti ve akintim ve agrim olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?