16 sinda testin silikleşmiş.yumurtlamissin.bunun dışında evet testlerin bi garip en fazla 4 damla idrar damlat.fazla damlatın sanki testini bulandir mış.yarın tekrar dene hala silik mi devam ediyor.Eki Görüntüle 1991575 kızlar benim testler böyle garip bişey çıktı ilk ikisi yaklaşık bir saat sonra koyulaştı diğeri de ilk 10 dk
Canım 3 damla falan damlattım aslında çok değil.bakalım hayırlısı.16 sinda testin silikleşmiş.yumurtlamissin.bunun dışında evet testlerin bi garip en fazla 4 damla idrar damlat.fazla damlatın sanki testini bulandir mış.yarın tekrar dene hala silik mi devam ediyor.
hiç belirtin varmı?Kızlar hala adet olmadim
Bildiğin adet belirtileri canm genede çok umitlenmiyorm tabi heran adet olurum diye bekliyorum pazartrsi doktora gitcem eğer olmazsamhiç belirtin varmı?
Daha once bukadar geciktin mi.birde kistin var mı.Bildiğin adet belirtileri canm genede çok umitlenmiyorm tabi heran adet olurum diye bekliyorum pazartrsi doktora gitcem eğer olmazsam
Bildiğin adet belirtileri canm genede çok umitlenmiyorm tabi heran adet olurum diye bekliyorum pazartrsi doktora gitcem eğer olmazsam
Ne durumdasın kimsenin sesi çıkmıyor.Bildiğin adet belirtileri canm genede çok umitlenmiyorm tabi heran adet olurum diye bekliyorum pazartrsi doktora gitcem eğer olmazsam
Dün adet oldum canm çok sukur bekliyodum zaten uzun zamandan sonra ill defa bu kadar gecikti adetim rahim filmi çektircem bu ay hayırlısı olsun hakkimizdaNe durumdasın kimsenin sesi çıkmıyor.
Yok canm kıstim yani hiç bir problemim yokDaha once bukadar geciktin mi.birde kistin var mı.
Merhaba arkadaşlar bende yenı uyeyım :) benım adet tarıhıme uc dort gun kaldı sadece ama ovulasyon testım de ıkı cızgı cıktı sızce bu hamileliğin belırtısı olabilir mi test yapmak istemiyorum erken oldugu ıcın tecrubelı elı arkadaslardan yorum bekliyorum
çok sağol canım yazdığın için peki sence bu teste göre bu günlerde çalışma yapmalı mıyım?geç yumurtluyor olabilirsin canım
Canım benimde öyle .çıkmıştı ertesi günü regl oldum.Eki Görüntüle 1992802 Bu da yaptıgım test sabah ılk ıdrarla yapmıstım
Anldım canım hayırlısı olsun ınsallah bu ay olmadı diğer ayaCanım benimde öyle .çıkmıştı ertesi günü regl oldum.
Hoşgeldin aramıza. Gebeligi gosterebillmesi için testinin daha koyu olmasi lazim.bu teste bakıp gebelik var diyemem.insalllah bat gününde daha koyu çıkar. Devam et yapmayaEki Görüntüle 1992802 Bu da yaptıgım test sabah ılk ıdrarla yapmıstım
hosbuldum canım tesekkurler ovulasyon testlerımı yapmaya devam ederım bat gunune kadarHoşgeldin aramıza. Gebeligi gosterebillmesi için testinin daha koyu olmasi lazim.bu teste bakıp gebelik var diyemem.insalllah bat gününde daha koyu çıkar. Devam et yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?