Adetime 3 kala yaptığım test silik çıktı onda da idrarim hiç dikkat etmemiştim gerçi diğerlerine de etmedim ama en azından 2 saat falan idrar yapmamıştım son yaotigimda daha az tuttuğum için silik çıktı bakalım belkide yumurtladim gecikmenin 4.günündeyim bugünCanım sen ovülasyon yapıp atsana bi varsa elinde
12. Gün koyu canım yumurtlama başlamış sankiKizlar bide bana bakin gecen ay 14.günde pozitifdi bundan koyuydu ama sizce bu pozitifmidir yoksa varmidir daha iki gün
Canım bence pozitif olmamış daha yapmaya devam et. Sıvıya alimina dikkat et sonra yaniltmasin seni.Kizlar bide bana bakin gecen ay 14.günde pozitifdi bundan koyuydu ama sizce bu pozitifmidir yoksa varmidir daha iki gün
Adetime 3 kala yaptığım test silik çıktı onda da idrarim hiç dikkat etmemiştim gerçi diğerlerine de etmedim ama en azından 2 saat falan idrar yapmamıştım son yaotigimda daha az tuttuğum için silik çıktı bakalım belkide yumurtladim gecikmenin 4.günündeyim bugün
Normalde bat günüm 8 Mayıs ama ben bu ay erken yumurtladim.bu yüzden 4 yada 5 mayis gibi adet olurum diye tahmin ediyodum.ama bugün lekelenmem oldu.normalde bende hiç lekelenme olamz ben direk adet olurum helede bukar erken.devamı gelse lekelerimin adet olsam hayatımda ilk defa bukadar erken adet olacam.ya acaba yerlesme kanamasi olabilir mi.umut dünyası işte. Ovulasyon testlerim negatif.
Silik devam ediyo çok koyu olmadikça dikkate alma.İyice kafam karıştı kızlar yardım edin yine mi koyulaştı bu çizgi
Ama ilk yaptığımda yumurtlama olmuş dimi canımSilik devam ediyo çok koyu olmadikça dikkate alma.
Evet o gün yumurtlama olmuş diye dusunuyorumAma ilk yaptığımda yumurtlama olmuş dimi canım
Teşekkür ederim canım sağolEvet o gün yumurtlama olmuş diye dusunuyorum
Canm yapmaya devam et bazen internetten alınan testlerde çok koyu olmuyo hani yumurtan olgunlaşmış olabilir bnde öyle olmuştu çünki sen gende gün aşırı değerlenir insalhh bevinin gelir bu ayKizlar bide bana bakin gecen ay 14.günde pozitifdi bundan koyuydu ama sizce bu pozitifmidir yoksa varmidir daha iki gün
Beklemedwyim canm 5.günüm kan verdim bugün yarın cikicak ama idrar testim negatif canm o yüzden pek umutlu degilimCanim naptim ya sonuc varmi
Beklemedwyim canm 5.günüm kan verdim bugün yarın cikicak ama idrar testim negatif canm o yüzden pek umutlu degilim
Amin canm bnm sende idrarda çıkmıştı bnde çıkmadı erken gebelik değil ama yaptığım hayırlısı olsun insalhj cnm bnmYarin guzel haberini bekliyoruz Allah hayirlisini versin insallah
Canım seninde baya geçmiş hiç bukadar gecikmismiydi.Günaydın bayanlar bugün 5.günüm adet olmadim idrar testim negatif kan verdjm yarın belli olucak umudum kalmadi idrar negatif olsa çıkardı diye düşünüyorum valla ruh halim hiç iyi degil bu islere ara vercem yıksa kafayı yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?