- 21 Mart 2017
- 990
- 578
- 33
evet burdan bizede göster diger arkadaslarda yorum yapar bakalım hayırlısı hakkımızda no stress no panik :)Tamam canım o zaman ben bu hafta takip edip eğer silikleşme olmazsa direk kana mı gitmeliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet burdan bizede göster diger arkadaslarda yorum yapar bakalım hayırlısı hakkımızda no stress no panik :)Tamam canım o zaman ben bu hafta takip edip eğer silikleşme olmazsa direk kana mı gitmeliyim
Amin canım inşallah isteyen herkese verir Rabbimevet burdan bizede göster diger arkadaslarda yorum yapar bakalım hayırlısı hakkımızda no stress no panik :)
Canm ya şu karbonat testini duydun mu ben yaprim biraz önce hemen kabardı kopuklemdo geçen ay da yapmıştım dipte kalmıştı biraz arastirdim ama kimisinde çıkmış kimisinde cikmamis
Ya bende çatlicam meraktan hayırlı haberlerini bekliyorum.Günaydın kizlar 1 mayıs işçi bayramimizi kutluyorum öncelikle tabi bn unuttum tatil oldugunusaglik ocağına geldk kan vermek için kapı duvar eğer yarına kadar olmqzsam kana gidicem eşimden habersiz yoksa catlicam bugün 4.gun
Canım sıvı alımına dikkat etseydin belki daha net çıkardı testlerin bugün dikkat ederek yap bakalım.idrarini da tut.bakalım silikleşmeye var mı.29.nisanda testin daha belirgin ama pozitif olduğu zaman daha koyu cikiyor t çizgisi.sonraki günler çizgilerin yarım olmuş.bugün dikkat ederek yaparsan ozaman daha net anlaşılır.Kızlar bana yorumlar mısınız bat 23 nisandı bugün 8. Gün
Canım sıvı alımına dikkat etseydin belki daha net çıkardı testlerin bugün dikkat ederek yap bakalım.idrarini da tut.bakalım silikleşmeye var mı.29.nisanda testin daha belirgin ama pozitif olduğu zaman daha koyu cikiyor t çizgisi.sonraki günler çizgilerin yarım olmuş.bugün dikkat ederek yaparsan ozaman daha net anlaşılır.Kızlar bana yorumlar mısınız bat 23 nisandı bugün 8. Gün
Canım gebelik testi için çok erken.hamile olsan bile çıkmaz. Şu on zaten yumurtlama günlerindesinBak hatta canım sen öyle yazınca yaptım test çıkmadı bişey
Ya doğruluk dereceleri tartışılıyo zaten bu gibi testlerin eski kadınlar yapiyomus işte ama neye göre yapıyolar bilemiyoruzCanım ben de çamaşır suyu testini denemiştim bayaa köpürmüştü ama bu sabah adet oldum
Ay insalhh canm bnm yarın gitcem sabah kafar adet olmazsam ama bu bir işaret mi diye düşündüm belki bugün adet olcam rabbim kan testi yaptırıp üzülmemi istemediYa bende çatlicam meraktan hayırlı haberlerini bekliyorum.
Ay insalhh canm bnm yarın gitcem sabah kafar adet olmazsam ama bu bir işaret mi diye düşündüm belki bugün adet olcam rabbim kan testi yaptırıp üzülmemi istemedi
Bnde adet olursam girmicem bu ay hiçCanım senin güzel haberlerini bekliyoruz inş :) ondan sonra girmicem siteye :))
İnsalhh canm bnmBnde adet olursam girmicem bu ay hiç
Merhaba Kızlar bugün dikkat ettim ve 1 Mayıs 1. Test ilk idrarla ve diğeride 1 Mayıs 4 saatlik idrarla sıvı alımı olmadı bu Aralık'larda fikriniz nedir koyulaşma gidiyor mu açılmaya mı başladı çizgiler
Canm bnce sen 29 mayısta yumurtlamissin yani 30 çatlamış bana kalırsa öyle baksana dikkat etmene rağmen siliklemisMerhaba Kızlar bugün dikkat ettim ve 1 Mayıs 1. Test ilk idrarla ve diğeride 1 Mayıs 4 saatlik idrarla sıvı alımı olmadı bu Aralık'larda fikriniz nedir koyulaşma gidiyor mu açılmaya mı başladı çizgiler
Sağol canım cevapladığın için ben 26-28-30 nisanı değerlendirebildim o zaman yumurtlamadan önce ve sonrasına denk geliyor tutmuştur inşallah meleğim gelir biran önceCanm bnce sen 29 mayısta yumurtlamissin yani 30 çatlamış bana kalırsa öyle baksana dikkat etmene rağmen siliklemis
Evet canm o günleri degerlendirmen iyi olmuş sen gene gün asıri devam et hiç belli olmaz bnm adetime1 hafta kala ovu testlerim kopkoyuydu yumurtladim mi hamilemiyim bilmiyorum adetim 4 gun gecti bakalik ne olcakSağol canım cevapladığın için ben 26-28-30 nisanı değerlendirebildim o zaman yumurtlamadan önce ve sonrasına denk geliyor tutmuştur inşallah meleğim gelir biran önce
Canım sen ovülasyon yapıp atsana bi varsa elindeEvet canm o günleri degerlendirmen iyi olmuş sen gene gün asıri devam et hiç belli olmaz bnm adetime1 hafta kala ovu testlerim kopkoyuydu yumurtladim mi hamilemiyim bilmiyorum adetim 4 gun gecti bakalik ne olcak
Malesef cnm adete 2 gun kala bitti diğer yaptıklarım var burda zatenCanım sen ovülasyon yapıp atsana bi varsa elinde