Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğim kadarıyla kimsenin geçmedi. Beklemek ne kadar zor ya.olmadı bi daha olmadı bidaha.Kızlar kimim regli geçti simsi
Bn bugün olmazsam 1 gün geçmiş olcak tabiki 1 2 gün sapması normal yarın eşim bn le sınava gelmezse kan testi yaptircam tabi sabah uyandığımda hüsrana ugramazsamHer ay diyorum ki daha gün saymicam.ama ne mümkün.hep aklımın bi tarafı orda.
Cnm bence kan testi için bir iki gün daha bekle, birkaç gün adetin geç gelmesi normal. Mevsim değişikliğiBn bugün olmazsam 1 gün geçmiş olcak tabiki 1 2 gün sapması normal yarın eşim bn le sınava gelmezse kan testi yaptircam tabi sabah uyandığımda hüsrana ugramazsam
Cnm bence kan testi için bir iki gün daha bekle, birkaç gün adetin geç gelmesi normal. Mevsim değişikliği[/QUOTEhaklısın canm 1 kaç gün geç olabilirm zaten ama çok kafam takılıyo halsizlik var kendimi hiç iyi hissetmiyirum adet olsamda kurtulsam ya
Bnm bizzat yakın arkadasim 2 ay önce adetten 1 hafta geçiyo cikmiyo kana gitmiş öyle öğrenmiş gebe olduğunu şimdi 3 aylık hamile
Cıksss yarın günüm, ayaklarım belim kırılıyor kesin gelio benimki E eklerpasta
Sanmıyorum cnm ama inşallah, sende durum neİnş onun yerine bebiş haberi gelir :)
Hayirlisi olsun cnm bnm gebeliğini 1 hafta sonra kanda öğrendi dediğim arkadasim sadece 1 defa yapmaylâ hamilr kaldı o da gitmiş hemen yıkamış demekki olucagi varsa 1 damlayla da oluyoAy inş bize de öyle olur canım ama ovulasyon silikti en son benim o yüzden hiç umudun yok
Yok canm geçen ay tam 12 10 kala adet olmustum kesin yarın sabah kırmızıları görurum sancim var adet olcam gibiKızlar var mı kırmızıları gören :))
Sanmıyorum cnm ama inşallah, sende durum ne
Hayirlisi olsun cnm bnm gebeliğini 1 hafta sonra kanda öğrendi dediğim arkadasim sadece 1 defa yapmaylâ hamilr kaldı o da gitmiş hemen yıkamış demekki olucagi varsa 1 damlayla da oluyo
İnşallah olmazsınBende daha olmadım ama yarın kesin olurum beklemedeyim :))
elinde test yokmu cnm sabah idrarinla yapBende daha olmadım ama yarın kesin olurum beklemedeyim :))
elinde test yokmu cnm sabah idrarinla yap
Bugün regl günümdü gittim test aldım ama tek çizgi ondan artık tamamen testlere veda ediyorum...