- 9 Temmuz 2008
- 1.855
- 2.529
- 658
Amin canım inş önümizdeki ay güzel haberler alırsın .dualarımdasınız.Canm hayrli olsun ben adet oldum dualarnds unutma
Bu gebelik testimi canım :)Sanırım hamileyim Bugün test yaptım evde. fotoğraftaki gibi çıktı. Kesin sonuç için yarın doktora gideceğiz. İnşallah hamileyimdir ☺
Kızlar merhaba. Ovulasyon testim 6 gündür pozitif çıkınca internetten araştırmaya başladım. Kendimi burda buldum. Ve üçüncü günü yaptığım gebelik testi negatif çıkmıştı. 6. Günü yaptığım ise pozitif. Hastaneye gittim. Kantahlili gebe olduğumu onayladı. Halbuki ovulasyon testiyle korunuyordum. Ve daha 3 aylık evliyim. En az bir sene yapmam diyordum. Hayırlısı olsun. Bu arada ovulasyon testi inanılmaz koyulaşıyor çizgileri gebelikte. Hayırlı olsun bebişi olanlara da. Resimde koyu olan LH testi. Açık renkli hcg testi.
Canım benım yunurtalama 24 saat içerisinde oluyo yani kırmızıyı gördüğünde çalışmalara başlaKizlar bir sey sorucam ben kilomen kullandim adetin 4. Gunu basladim ve 5 gun kullandim 9 gunu yani pazartesi gittim dr 3 tane yumurtan var guzel dedi daha bir cok varda kucuk onlarda buyuyebilir dedi persembe gel dedi dunden bu tarafa acayip belimde kasiklarimda agri var gece resmen uyuyamadim belimin agrisindan test yaptim acaba catladimi yumurtam die pozitif degil daha catlmamis yarin kontrolum var iskide onermedi yani bir birletelikte olmadi sanirim catlama iynesi verecek acaba bu testler yuzde yuz dogru gosteririmi catladiysa yarina kadar gider sansim ya(
Fotoya göre girmişssin tatlım ama yap dedğini bu akşamdsTamam canim benim cok saol ama bu attigim resimle ovulasyona girmis bulunuyorum degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?