- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Canım ovulasyon böylr olduğunda hamile oluyormuşsun sanırım ve hcg den daha erken çıkıyormuş. Bence sen hamilesin ama batına daha 5 gün olduğu için hcg de çıkmıyor. Kan vrmek istiyosan ver ama bi kaç gün daha beklersen idrarda da çıkar benceKizlar bu benim Bat a 5 gun kala ovulasyon testlerim sabah gebelik testi yaptim negatif kan vermeyede gitsem mi bilemedim
Acele etme canim bat gününde gidersin. Yarin tekrar yap paylaş bakalimKizlar bu benim Bat a 5 gun kala ovulasyon testlerim sabah gebelik testi yaptim negatif kan vermeyede gitsem mi bilemedim
Haklisin canm bende 6 yildr artik Yoruldum ki test test yumurtlama bilmem ne herşey taktiri ilahi artık evlat hasretinden yüreğime bisey oturms gibiKizlar yorumlariniz icin tesekkur ederim. İnsan umutlaniyo cift cizgi diye sonra gebelikte cizgi goremeyince yikiliyo. İdrar testini sabah yapmistim bide. Neyse artik bekleyeyim bi kac gun daha, ekler koyarim yine Bat a kadar ovulasyon testlerini. Hayirli haberler veririz insallah birbirimize
canım şuanda bende seninle aynı sorunsalın içindeyim benmde bat a 2 gün var bu sabah ilk idrarla hem ovu hemde hcg testi yaptım hcg de bişey çıkmadı negatif ama ovu nun resmini aşağıda gönderiyorum senin kinden daha açık ama umutlanıyo insan yine de gerçi burda öylee görüp regl olan arkadaaşlarda var ama bu ay değişik şeyler hissediyorum.. sende son durumlar ne?Kizlar bu benim Bat a 5 gun kala ovulasyon testlerim sabah gebelik testi yaptim negatif kan vermeyede gitsem mi bilemedim
İnsallh hamileaindir canm benmde besgun geciktibovu testi yaptım biraz bekledikten sonra bayağı koyulastimi ama ilk ci,gi daha koyu ama dikkatimi çeken bisey var bundan uc dort gun önce yaptığım bu kadar köyü olmamıştı sen atsana bi resmini gebelik yapta haber et bizedehamilesindro t: 45156205 .!.:selam kızlar benim adetim 5 gün geçti ve ovulasyon testi yapayım bi dedim ve 2. çizgi birden hemen kopkoyu oldu ilk çizgi onun yanında daha silik kaldı sizce hamilemiyim.gebelik testi alıp yapmaktan korkuyorum hayal kırıklığı olcak diye
selam kızlar benim adetim 5 gün geçti ve ovulasyon testi yapayım bi dedim ve 2. çizgi birden hemen kopkoyu oldu ilk çizgi onun yanında daha silik kaldı sizce hamilemiyim.gebelik testi alıp yapmaktan korkuyorum hayal kırıklığı olcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?