- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Canim ovulasyon testin koyulasmis hamilesin benceEki Görüntüle 1654828 Kızlar anlayan varsa yardım edebilir mi ? Bata 4 gun var biri dün biri bugunki ov. Testı bugun kı koyu olan alttakı tek cızgıde gebelik testi ..
sonuç ne canım ?Eki Görüntüle 1654828 Kızlar anlayan varsa yardım edebilir mi ? Bata 4 gun var biri dün biri bugunki ov. Testı bugun kı koyu olan alttakı tek cızgıde gebelik testi ..
Sonuc umudumuzla oynayan ovulasyon testleri .. Bugun kahverengiler geldi yarın kırmızı olursonuç ne canım ?
belli olmaz canım kahverengi gelip durabılıyo bazenSonuc umudumuzla oynayan ovulasyon testleri .. Bugun kahverengiler geldi yarın kırmızı olur
İnsallah ama sanmam benım ilk gün kahve gelir hep ..belli olmaz canım kahverengi gelip durabılıyo bazen
iki kez yumurtlama diye bişey yokmuş canım... adetine kaç gün varKızlar bana bir yardım edin lütfen anlamadım hiçbir şey
16 sında ovulasyon testim 2 çizgi koyu kırmızıydı bordo gibi , o gün ve ertesi gün birliktelik oldu.
meraktan test yapmaya devam ettim gir gide silikleşti, hatta dün akşam 2. çizgi neredeyse kayboldu. Bugün tekrarladım testi 2 çizgi kopkoyu yeniden.
Anlamadığım 2. kez mi yumurtluyorum sizce???
Gebelik bukadar erken çıkmaz diye düşünüyorum ama ...
iki kez yumurtlama diye bişey yokmuş canım... adetine kaç gün var
sen yinede ilişkiye gir 12 gün varsa... çift çigiyi gördüğün an değerlendir...3 Kasım da bekliyorum, 12 gün var daha , ama yumurtlamam beklenenden erken oldu, belki bat da erkene kayar
bilemedim ki...
yinede silik gibi canım25 ekim bat bu da benim ovulasyon testim
2 gün sonra adet günüm adete son neş gün kala sürekli obulasyon testlerine baktım gün gün rengi koyılaştı öncekiler de bunlar tek olan da bugünkü acaba ne anlama geliyor en son 25 eylülde afet oldum bat 25 ekiöyinede silik gibi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?