Canım bi de bana de bişi . Adete 5 gün var boyle çıktı. Benim bu zamanlar t hiç çıkmazdiAy içerisinde ovulasyon testi yapıp pozitifi görmüşmüydün? Yumurtlama olmadığına eminsen hamilesindir canım. Ben gebelik testini yapıp hemen arkasından ovulasyon yağtığımda aynen seninkiler gibi koyu çıkmıştı çizgiler. İnş hayırlısıyla hamilesindir :)
Canım pozitif gibi ama bak belirtiyim ben adet günüm geçtikten 4 gün sonra yaptım. Adet günün geçmediyse yumurtluyorda olabilirsin. Bi ayda iki kez yumurtlayadabiliyoruz bazen. Adet günün biraz daha yaklaşsın öyle tekrarla benceCanım bi de bana de bişi . Adete 5 gün var boyle çıktı. Benim bu zamanlar t hiç çıkmazdi
yumurtlama olmadıgına emınım 14unde yakaladım cunku yumurtlama cızgısını sonra sılıklestı yapmaya dvm ettım hergun bıraz daha koyulasıyo adetıme daha6 gun varAy içerisinde ovulasyon testi yapıp pozitifi görmüşmüydün? Yumurtlama olmadığına eminsen hamilesindir canım. Ben gebelik testini yapıp hemen arkasından ovulasyon yağtığımda aynen seninkiler gibi koyu çıkmıştı çizgiler. İnş hayırlısıyla hamilesindir :)
canım tstlerı sorucaktımama yanıtlamıssın zaten cok tesekkur ederımCanım şimdi gördüm tabi sorabilirsin buyur
rica ederim inş hamilesindir :)canım tstlerı sorucaktımama yanıtlamıssın zaten cok tesekkur ederım
ınsallah canım bugun bıdaha tekrarlıcam ovılasyon testını hergun yapıorum bakalm ne cıkıcak:)rica ederim inş hamilesindir :)
Kuzum ben yaptım ama tırt galibaınsallah canım bugun bıdaha tekrarlıcam ovılasyon testını hergun yapıorum bakalm ne cıkıcak:)
canım bısey daha sorucam bu testı yaptıgında bekleme suren neydı ben bekledıkce koyulasıyoda kafama takıldı gorumcemede yaptırdım beklemeye ragmen bı koyulasma olmadırica ederim inş hamilesindir :)
Bence artık gebelik testi yap gerçi benim adete yakın hep koyu oluyo ama adete 2 gün kala filan zaten yum akıntısıda geliyo anlıyorum adet olcağımıcanım tstlerı sorucaktımama yanıtlamıssın zaten cok tesekkur ederım
valla canım guvenemıyorum kafam cok karıstı cumartesı gunu yapmıstım sankı cok cok cokk sılık bıseyler vardı gıbı ama 6 gun kaldı bılmıyorum cıkarmıBence artık gebelik testi yap gerçi benim adete yakın hep koyu oluyo ama adete 2 gün kala filan zaten yum akıntısıda geliyo anlıyorum adet olcağımı
Çıkar dedim ya sana ebe arkadaşın 8 gün kala çıktıvalla canım guvenemıyorum kafam cok karıstı cumartesı gunu yapmıstım sankı cok cok cokk sılık bıseyler vardı gıbı ama 6 gun kaldı bılmıyorum cıkarmı
yarın sabah ılk ıdrarımla yapayım ozman bakalım hayırlısıÇıkar dedim ya sana ebe arkadaşın 8 gün kala çıktı
Hadi hayırlısı ctesi çok silikse zaten belirginleşmiştir o inşallah vardıryarın sabah ılk ıdrarımla yapayım ozman bakalım hayırlısı
valla inş canım cok ıstıyorum cunku ztn olmassa doktora gıdıcektım ayın 1den snra doktora gtmeme gerek kalmaz ınsHadi hayırlısı ctesi çok silikse zaten belirginleşmiştir o inşallah vardır
yaptım test smdı delırıcemsankı cokkkk sılık yne bı cızgı var gıbı testın yansımasıda olabılır amaHadi hayırlısı ctesi çok silikse zaten belirginleşmiştir o inşallah vardır
AtsanA bakslımyaptım test smdı delırıcemsankı cokkkk sılık yne bı cızgı var gıbı testın yansımasıda olabılır ama
atayım ama bellı olmazkı sankı ben bıle zor gruorumAtsanA bakslım
yok canım cektım ama bısey bellı olmuo ben en ıysı yarın ılk ıdrarımla yapım bde aldım var testımAtsanA bakslım
İnşallah vardır zaten ilk idrarla daha koyu çıkar kalbini ferah tut strese girmeyok canım cektım ama bısey bellı olmuo ben en ıysı yarın ılk ıdrarımla yapım bde aldım var testım
canım sımdı baktım cızgı daha belırgın?AtsanA bakslım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?