- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
yok canım ben regl oldum. Ovulasyon testlerinede güvenmiyorum artık...Kızlar hemen ümitlenmeyin ama adetime 5 gün kala benimde böyle cikmisti gebelik testi yaptim hayali silik cizgi cikti ve gittikce netlesti o cizgiii. Yani gebelik olabiliiir. 2.kez yumurtlayanlarda varmis gerci ayda
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canım.tebriklermerhaba arkadaşlar, ben de geçen haftaya kadar bu konuları takip eden ve bilgi almaya çalışan biri olarak tecrübemi paylaşmak istedim sizlerle. cuma günü yani adetimi 4 gün geçe idrar testi yaptım ve Rabbime şükürler olsun hamileyim. Evde geçen aydan kalan ovulasyon testim vardı hemen aklıma geldi deneyeyim diye ve ovulasyon testi de aynı gebelik testi gibi kıpkırmızı çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin inş, ben de sağlıkla kucağıma alayım inş.
çoook sağol arkadaşım o günlere de hayırlısıyla gelirim inş. sen hiç merak etme testlerini yaptırdıysan ve sıkıntı çıkmadıysa olacaktır inş.bende 11 ay üzerine hamile kaldım. bi de hsg çektirdikten sonra ilk 6 ay olasılığı yükseltiyo. bende hsg çektirdim temiz çıktı ama 3. ayda gebe kaldım. ilk ay olmazsa üzme kendini.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canım.tebrikler.isteyen herkese de anneliği nasip etsin.
ben de 6 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz.buay rahim filmi çekildim temiz çıktı .ilk ay şansın çok dedi dr.ama filmden sonra 1 hafta kanamam olunca yumurtlama günümü takip edemedim birliktelik de olamadı.sadece tek 1 gün yaptım testi,silik çıktı o hafta birliktelik oldu.18 Ağustos adet olmam lazımdı ama hala ne gelen var ne giden...bugün gecikmede 2.gün.Eve gidergitmez ov.testi yapıp bakıcam.Acayip heyecan yaptım.i nşallah olur da ben de yazarım artık hamileyiiiim diye.Allah herkese hayırlısı ise hayırlı zamanda versin inşallah...
canım benim sağol.sabırsızlık olmasa bide...ilk aydan hemen sonuç bekliyoz sanki sihirli değnek deydiçoook sağol arkadaşım o günlere de hayırlısıyla gelirim inş. sen hiç merak etme testlerini yaptırdıysan ve sıkıntı çıkmadıysa olacaktır inş.bende 11 ay üzerine hamile kaldım. bi de hsg çektirdikten sonra ilk 6 ay olasılığı yükseltiyo. bende hsg çektirdim temiz çıktı ama 3. ayda gebe kaldım. ilk ay olmazsa üzme kendini.
Allah tez zamanda hayırlısıyla sana da nasip eder inş. Ama şuna dikkat et, test silik çıkabilir,bu hamile olduğunu manasına gelmez çünkü her zaman kanda bir miktar hormon bulanabiliyor. hamile olman için ovulasyon testinde iki çizgininde kırmızı aynı koyulukta olması gerekiyomuş. dedikleri gibi oldu bende de öyleydi.canım benim sağol.sabırsızlık olmasa bide...ilk aydan hemen sonuç bekliyoz sanki sihirli değnek deydi
ama dediğin doğru.ilk 6 ay şans yüksek. inşallah ben de senin gibi çok beklemeden hamile kalırım ..5 te çıkıyorum işten koşa koşa eve gitçem .ovülasyon testim var bir torba
yapayım bakalım ne çıkçak.bugün 2. gün.hayırlısı inşallah. dua edermisin benim için hamişlerin duası kabul olur derler
biliyorum canım ama keşke ikisi de aynı renk olsaAllah tez zamanda hayırlısıyla sana da nasip eder inş. Ama şuna dikkat et, test silik çıkabilir,bu hamile olduğunu manasına gelmez çünkü her zaman kanda bir miktar hormon bulanabiliyor. hamile olman için ovulasyon testinde iki çizgininde kırmızı aynı koyulukta olması gerekiyomuş. dedikleri gibi oldu bende de öyleydi.
canım muhtemelen yumurtlamışsındır o gün.batmayla birlikte akıntının artışı da varsa çatlamış demektir zaten.Kasik agrilrim cok oldu oysa adetim yeni bitti yumurtlama zamanima da vardi neden o kadar cok agridi ve batmalar oldu anlamadm bana cevp verin kizlar lutfennnn
Adete 3 gün var. Ovulasyon testi yaptım negatifKızlar ovulasyon da gebeliği anlamak için t daha koyu olmalı. Kesin bilgi. Denedim öğrendim bide adet geçmeden test yapmayın. Pozitif belki negatif gosteriyo şu anda. Daha geçen 5 aylık hamile arkadaşımla konuştum. İdrar testi yapmış negatif çıkmış. Sonra başka bi arkadaşının hamilesin sen kan ver demesi ile teste gitmiş ve pozitif çıkmış. Bu yüzden azcık daha sabredin. Boşuna Moral bozukluğu olmasın. Öperim.
Canım yaşadığın şeyi ben iki kez yaşadım artık asla ovü testine güvenmiyorum...Evet hamile olduğunu ögrenenler var ama beni kaç defa yıktı geçti...hatta ilkinde hamile olduğumu düşünüp şükür namazı kıldım...Ha ayrıca üc haftalık hamile olan arkadaşıma ovü testimden verip denetmiştimki benimkide aynı koyulukta çıkmıştı....Demem oki kanda çıkmadan hamile olduğunuza inanmayın ve umutlanmayın...Kızlar merhaba ben pyroclinice ovu testi kullanıyorum bu ay. 5-6 gündür hep pozitif çıkıyor günde 2 kez öğlen 12 akşam 7 gibi yapıyorum ama hiç silikleşmedi hep pozitif kaldı (benim çizgim kontrol çizgisinden hep daha koyu çok belirgin çıkıyor) acaba gebelik olabilir mi diye (adet olmuştum ama ara ara bulantım vardı üstüne görüp farkında değilsem diye) dün kanda bhcg baktırdım <1.2 negatif çıktı ama halen ovu testi çok bariz pozitif. Boşuna saçmasapan umutlanmak da istemiyorum aslında, sonra üzülüyorum çünkü. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar bu arada bugün adetin 16. Günü. Adetin 11. gününden beri testler pozitif çıkıyor
Cvp için saol canım hayırlısı artık ne diyelimCanım yaşadığın şeyi ben iki kez yaşadım artık asla ovü testine güvenmiyorum...Evet hamile olduğunu ögrenenler var ama beni kaç defa yıktı geçti...hatta ilkinde hamile olduğumu düşünüp şükür namazı kıldım...Ha ayrıca üc haftalık hamile olan arkadaşıma ovü testimden verip denetmiştimki benimkide aynı koyulukta çıkmıştı....Demem oki kanda çıkmadan hamile olduğunuza inanmayın ve umutlanmayın...
Kızlar selam ben daha yeniyim gerçi ama sizi dışardan takip ediyorum. Benim sat 11 ağustos, 24 ağustosta ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm. 25 ağustosta öncesinde de 15-18-22 ağustosta ilişki oldu. Yumurtlamadan sonra akıntım kesilmedi ve kasıklarımda sürekli bi ağrı var. Bat ında 8 eylül ama okuduklarıma dayanarak bugün tekrar ovulasyon testi yaptım fotosunu ekledim bi yorum yapar mısınız biliyorum erken ama heyecan işte napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?