Kizlarrr galiba hamileyim benden biktiniz artik biliyorum ama bi farkli marka test daha yaptim ve sonuc
ayhhhhh hadi kan testine canımm bencede hamilesinnnn :)Kizlarrr galiba hamileyim benden biktiniz artik biliyorum ama bi farkli marka test daha yaptim ve sonuc
Artık lütfen bi kan testi yaptirirmisin rica ediciimKizlarrr galiba hamileyim benden biktiniz artik biliyorum ama bi farkli marka test daha yaptim ve sonuc
Kizlarrr galiba hamileyim benden biktiniz artik biliyorum ama bi farkli marka test daha yaptim ve sonuc
Sabah kan testi yaptirdim 8 Bucukta 10 da çıktı sonuç lütfen hadi acile hemen acileArtık lütfen bi kan testi yaptirirmisin rica ediciim
gözün aydın canımmm rabbim sağlıkla kucağna almayı nasip etsin. kaç çıktı kan değerin canım :):)Ayrıca ben
Sabah kan testi yaptirdim 8 Bucukta 10 da çıktı sonuç lütfen hadi acile hemen acile
gözün aydın canımmm rabbim sağlıkla kucağna almayı nasip etsin. kaç çıktı kan değerin canım :):)
huylanma huylanma belkide ikizdir neden olmasınnnnYa aslında biraz yüksek çıktı biraz huylandim. 4416 çıktı. Bilmiyorum bu kadar yüksek olması normalmi. Bu saatte gidicek doktora yok cumartesi randevu aldım. Bilmiyorum nasıl dayanicam
Ya aslında biraz yüksek çıktı biraz huylandim. 4416 çıktı. Bilmiyorum bu kadar yüksek olması normalmi. Bu saatte gidicek doktora yok cumartesi randevu aldım. Bilmiyorum nasıl dayanicam
Yok tedavi fln görmüyorum. İkiz olma ihtimali hiç yok çünkü ailemde kimsede yok böyle bişey. Ama içime düşen kurt ile bu saatte nöbetçi jinekolog aradım sayenizde :) ama yokmuş cumartesi artik
iyimi ettik kötümü bilemedim şimdiYok tedavi fln görmüyorum. İkiz olma ihtimali hiç yok çünkü ailemde kimsede yok böyle bişey. Ama içime düşen kurt ile bu saatte nöbetçi jinekolog aradım sayenizde :) ama yokmuş cumartesi artik
iyimi ettik kötümü bilemedim şimdi
Peki bişey sorucam daha önce idrar testinde pozitif görüp bugünkü gebelik testinde ki gibi kanda negatif sonuç aldın mı ?Bu sabahki gebelik testim bu da kizlar
Gidiyoruz öglen kan testine kuzum bu kadar cift cizgi ömrümde görmedimPeki bişey sorucam daha önce idrar testinde pozitif görüp bugünkü gebelik testinde ki gibi kanda negatif sonuç aldın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?