Ama adetin baya gecmis canim cleanblue testini al bi denebende bişi olduğunu sanmıyorum apandist patlamıştır,kist yırtılmıştr ama o bebek değildir artık negatife alıştım..o yuzden kan tahlilinde de negatif almak istemiyorum..
Ama adetin baya gecmis canim cleanblue testini al bi dene
Bende öyle Iki ay önce adetim bir gün geçince ovü testi yaptım ikinci çizgi daha koyu çıktı hatta eşime müjde bile verdim..sonra gebelik testinde gölge şeklinde ikinci çizgi belirdi kan testi negatif çıkınca şok oldum sonuç...11 gün gecikmeli delirtecek sancılarla adet oldum...1 senedir uğraşıyorum ama bende anladımki umutsuz vakayım....bugün eşim gidip birtane test almış ama iyimi kötü mü bilmiyorum ya açıkcası olsa en dandik testte bile çıkar bence ne biliyim ben baya umutsuz vakayım
Kuşum 11 gün sonra adet olduysan muhtemelen sen iki kere yumurtladin o ay.. Çünkü yumurtlamadan 12 gün sonra adet olunuyorBende öyle Iki ay önce adetim bir gün geçince ovü testi yaptım ikinci çizgi daha koyu çıktı hatta eşime müjde bile verdim..sonra gebelik testinde gölge şeklinde ikinci çizgi belirdi kan testi negatif çıkınca şok oldum sonuç...11 gün gecikmeli delirtecek sancılarla adet oldum...1 senedir uğraşıyorum ama bende anladımki umutsuz vakayım....
Bende öyle Iki ay önce adetim bir gün geçince ovü testi yaptım ikinci çizgi daha koyu çıktı hatta eşime müjde bile verdim..sonra gebelik testinde gölge şeklinde ikinci çizgi belirdi kan testi negatif çıkınca şok oldum sonuç...11 gün gecikmeli delirtecek sancılarla adet oldum...1 senedir uğraşıyorum ama bende anladımki umutsuz vakayım....
Adetin 19.günü ovü testi koyu olunca çalışma olmuştu...Sonra işte 34.gün adet olmayınca test koyu çıktı...Çok sıkıldım artik kızım 8 yaşında iki yıldır kardeş diye ağlıyo 1 yıldırda uğraşıyorum ve çok sıkıldım artik...Kuşum 11 gün sonra adet olduysan muhtemelen sen iki kere yumurtladin o ay.. Çünkü yumurtlamadan 12 gün sonra adet olunuyor
Adetin 19.günü ovü testi koyu olunca çalışma olmuştu...Sonra işte 34.gün adet olmayınca test koyu çıktı...Çok sıkıldım artik kızım 8 yaşında iki yıldır kardeş diye ağlıyo 1 yıldırda uğraşıyorum ve çok sıkıldım artik...
Hiç bi sıkıntımız yok...Doktor bekle diyo ama işte her ay bi umutla sonu hüsran..Incir kürü soğan kürü hayıt tohumu vs.. Rabbim bilir tabiiki ya verecek yada vermicek ..Canım sabretmek çok zorsiz bayağıdır da beklemissiniz ailecek..
Peki doktora gorundunuz mu? Hani bir yıl doğal yollarla deneyince Dr dan destek alın diyorlar ya..
Karamsarlığa kapılma bence. Bizim bir aile dostumuz beş sene denediler. Kaç kere tüp bebek yaptılar tutmadı. En sonuncusu tuttu ikiz bebeklere. Doktor gebelik riskli deyip ikizlerden birini kürtajla aldi. O hamilelikten bir kızları oldu. Sonra beş sene sonra kendi kendine hamile kaldı kadın. Hem de yine ikizlere! İlk dört ay hamile olduğunu bile anlamamış. Dr kürtaj için çok geç artık. yatacaksın hamilelik sonuna kadar dedi. Kadın bir wc ye gitti üç ay boyunca. Ama sağlıkla kucağına aldı ikizlerini. Hiç çocuğum olmucak derken üç tane birden oldu. O yüzden üzme tatlı canını. Herşeyin hayırlısı :)Hiç bi sıkıntımız yok...Doktor bekle diyo ama işte her ay bi umutla sonu hüsran..Incir kürü soğan kürü hayıt tohumu vs.. Rabbim bilir tabiiki ya verecek yada vermicek ..
Allah razı olsun....Karamsarlığa kapılma bence. Bizim bir aile dostumuz beş sene denediler. Kaç kere tüp bebek yaptılar tutmadı. En sonuncusu tuttu ikiz bebeklere. Doktor gebelik riskli deyip ikizlerden birini kürtajla aldi. O hamilelikten bir kızları oldu. Sonra beş sene sonra kendi kendine hamile kaldı kadın. Hem de yine ikizlere! İlk dört ay hamile olduğunu bile anlamamış. Dr kürtaj için çok geç artık. yatacaksın hamilelik sonuna kadar dedi. Kadın bir wc ye gitti üç ay boyunca. Ama sağlıkla kucağına aldı ikizlerini. Hiç çocuğum olmucak derken üç tane birden oldu. O yüzden üzme tatlı canını. Herşeyin hayırlısı :)
Tatlım ovulasyon testi yaptığında t çizgisinin c kadar koyu olması gerekiyor.t cizgisinin sişik olması yeterli değil malesef. İnşallah hamilwsindir. Hayırlısı olsun.kızlaaar daha bata 7 gün var ovulasyon testi çok silik gölge gibi ikinciyi gördüm.. hamile miyim Allahım lütfen öyle olsunn... beni bi aydınlatın
Canım ben bu haycanı okadar çok yaşadımki ovü testlerim hep pozitif çıkıyordu ve hatta bi kere kopkoyu oldu ama malesef...Hamile değilmişim....o yüzden telaş etme adetin geçsin kan ver ....kızlaaar daha bata 7 gün var ovulasyon testi çok silik gölge gibi ikinciyi gördüm.. hamile miyim Allahım lütfen öyle olsunn... beni bi aydınlatın
evet bi taraftan öle biliyorum ama bi tarftan umutlanıyorum elimde değilCanım ben bu haycanı okadar çok yaşadımki ovü testlerim hep pozitif çıkıyordu ve hatta bi kere kopkoyu oldu ama malesef...Hamile değilmişim....o yüzden telaş etme adetin geçsin kan ver ....
OVULASYON TESTİNİ KAÇINCI DENEMENİZDE HAMİLE ALDINIZ?? BU BENİM OVULASYON TESTİYLE İLK DENEMEM..HEMEN TUTACAK DİE UMUT EDİYORUM.. BEBİŞİNİZ HAYIRLI OLSUN,SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN..DARISI BİZE..Selam kizlar gecen hafta yazmistim buraya ovuluyson testlerim hep t cizgi koyu cikiyor demistim ama gebelik testi negatif cikiyordu taki bugune kadar bugunde gebelik testi pozitif cikti 1/2 haftalik yaziyor teste :)bakalim yani ovulusyon testleri dogru soluyor
tatlim ne kadar dogru bilemiyorum ama okuduklarimi aktarayim sana... ovulasyon testlerinin gebeligi gosterme nedeni lh molekullerinin hcg molekullerine cok benzer olmasiymis. ama yine de ovulasyon testlerinde ki hcg yakalama seviyesi gebelik testlerine gore cok yuksek. yani bu demek oluyor ki ovulasyon testlerinde hamileligi yakaladiginda, gebelik testlerinin zaten pozitif sonuc veriyor olmasi lazim. ayrica ovulasyon testlerinde gebelik belirlendigi zaman ikinci cizgi control cizgisine gore daha koyu ve daha kalin olmaliymis. yani ikinci cizgi bariz belirse bile hamilelik olmayabilir o. kadinlarda her zaman biraz lh oldugundan, onu yakalayabiliyor ovu testleri.Az önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çıktı bata 5-6 gün var. 3 gündür deli gibi bel ağrım var. Birde 2 gündür tek çizgiydi. Çok heyecan yaptım. Fotoyu yükleyemiyorum. Yeniyim diye mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?