- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.341
- 448
Tam köyü olması gerekiyo galiba bnm de silikti sonu malumHadi ama bana bi akıl verin çok heyecanlandım şimdi boş mu yaniiii.....ayrıca demin de yaptım bir obulasyon testi ondada aynı çizgi vardı silik ama o da.
Benimde yumurtlama sonrası silik oldu tamamen sonra koyulasmaya başladı ama yumurtlama daki gibi tam koyu olmalı bende hevesleniyordum ama malesef günlük yapın takip edin iyice koyulasma olursa vardırEe sevinmiştiö bende. Yani yoktur diyorsunuz. Peki sizinde arada çizgi tamamen yok oldumı
Benim hep silik cizgi vardı daha da silikti iste 5 gün kala azıcık köy ulaşmış.Ee sevinmiştiö bende. Yani yoktur diyorsunuz. Peki sizinde arada çizgi tamamen yok oldumı
Bu benim yumurtlama donemi en koyu testim bir gün sonra giderek siliklesti ama silik hep vardiBirde bişet daha benm yumurtlamada da tam koyu olmuyor çizgi yani c hep daha koyu t biraz daha açık. Yani bu sorunmu. Tam koyumu olmalı
Benimkide bu kadar anca oluyo hatta biraz daha açık. Ama benm yumurtlama dönemim bitince çizgi tamamen kayboluor. Yani birdaha çıkmıor. İşte yine gitmişti çiGi şimdi silik bir biçimde yine belirdi. Gebelik testi negatif çıkıor. Adetime de 5 6 gün falan var. Öff yaa hemen belli olsa ya böyle nie arada kalıızzzBu benim yumurtlama donemi en koyu testim bir gün sonra giderek siliklesti ama silik hep vardi
Bu alta ekledikleeim, reglden hemen sonra ve yumurtlamadan 4 gün sonralarda çıkanların aynisi silik yaniBenimkide bu kadar anca oluyo hatta biraz daha açık. Ama benm yumurtlama dönemim bitince çizgi tamamen kayboluor. Yani birdaha çıkmıor. İşte yine gitmişti çiGi şimdi silik bir biçimde yine belirdi. Gebelik testi negatif çıkıor. Adetime de 5 6 gün falan var. Öff yaa hemen belli olsa ya böyle nie arada kalıızzz
Tebrikler canım hamilesin yaniKızlar hcg Yaptım mm ve galiba hamile yimmmmmmmmmm dimi. Rabbim inş şu çift çizgiyi görmeyi herkese nasip etsiiiiinnnnnnn:)
Sağol canım. Daha önce ovulasyon yapmıştım çıkmıştı hcg Yaptım ondada çıktı allaha Şükür sırada kan testi varHCG de bu silik çizgi hamilesin demek :) gözün aydin, ayyy çok sevindim :) ben ovulasyondan bahsediyorsun sanıyorum ondan ovulasyon anlattim
Sağol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinTebrikler canım hamilesin yani
En son yaptigin ovulasyonu ekler misi bir de ne zaman yaptin , benim de 4 gun kaldi artik bakalim ben de gorebilecek miyim :)Sağol canım. Daha önce ovulasyon yapmıştım çıkmıştı hcg Yaptım ondada çıktı allaha Şükür sırada kan testi var
Buraya eklenmiştim canım bi hafta önce falan kendi telimden silmistimEn son yaptigin ovulasyonu ekler misi bir de ne zaman yaptin , benim de 4 gun kaldi artik bakalim ben de gorebilecek miyim :)
Adetime bir gün kala dan itibaren yapmıştım canimBuraya eklenmiştim canım bi hafta önce falan kendi telimden silmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?