genelde çıkıyo cnm ben de öyle öğrenmiştim
Yaklasik 8 gün varken galiba böyle demissin kesinleşti mi sonucarkadaşlar merhaba,
reglime 8 gün var ovülasyon testime bakabilir misiniz umut var mı?
Tatlım olmuş gibi sanki hadi hayırlısı olsun hakkında:)Merhaba arkadaslar reglime 5gun var ve ovulasyon testimi ekledim sizce nasil
Ben de yaptım test benim de aynı oldu herhalde olmadı bu ay daKizlar bat a 4 kala ovulasyon testi bole cikti, daha koyu olmaliydi sanki bu ayda kaldi sanki ne dersiniz
Merhaba arkadaslar reglime 5gun var ve ovulasyon testimi ekledim sizce nasil[/QU olmuş gibi sanki inş öyledir.
Aynen cnm kismet napalmBen de yaptım test benim de aynı oldu herhalde olmadı bu ay da
Test yaptim hamileyimmmm:)Yaklasik 8 gün varken galiba böyle demissin kesinleşti mi sonuc
Gözün aydinnnn ne güzel haberler vermissin tebrik ederim allah sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin inş.Test yaptim hamileyimmmm:)
tebrik ederm cnmmm :) rabbim sağlıkla kucağna almayı nasip etsin. gebelik testini de koysaydn resmini kuzummmTest yaptim hamileyimmmm:)
nedir son durumun test yaptın mıKızlar benim de bat a 5 gün var ve ovulasyon testin bugün boyle cikti dünküdaha silikti
herkese çook teşekkür ederim.gebelik testim evde kaldı ama gönderirim akşam:)tebrik ederm cnmmm :) rabbim sağlıkla kucağna almayı nasip etsin. gebelik testini de koysaydn resmini kuzummm
daha çok erken canım 5-6 gün kala kesin sonucu görürsünmerhaba kızlar benim daha adetime 11 gün var ama ovu. testini kullandım yinede sanırım daha cok erken diimi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?