- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
Bende de durum aynı lh taştı yaptım silik çıktı bakalım merakla bekliyorum sonuç ne olacakarkadaşlar merhaba,
reglime 8 gün var ovülasyon testime bakabilir misiniz umut var mı?
Canim merhaba ovu testini ne zaman yapmistin senKızlar bende ovulasyon testi ile öğrenmiştim gebeliğimi. Faydası olur belki diue paylaşayım. Değerimin 458 olduğu ovulasyın ve gebelik testlerim.
Canim merhaba ovu testini ne zaman yapmistin sen
peki belirtilerin nelerdi?Çok özür dilerim cnm. Hatalı olmuş.
Ovu testimi bir hafta öncekini koymuşum. Regl günü test yaptım ben. Ovu testim regl günü böyşe çıkmıştı. Pozitif diye düşünerek bunun üzerine gebelik testi yapmıştım. Hemen ilk mesajımda da düzeltiyorum
peki belirtilerin nelerdi?
benim 7 gün kaldı ve ovülasyon testim koyulaşmaya başladı.
peki belirtilerin nelerdi?
İnş güzel haberlerini alırız kaç gün kaldı adetinepeki belirtilerin nelerdi?
Çok ozur dilerim yanlış olmuş yeni yazmaya başladım burada daİnş güzel haberlerini alırız kaç gün kaldı adetine
Adetin kaç gün suruyo bekleme suren epey azalmış. İnş güzel haberler verirsinizMerhaba benim 28. Günüm SAT 12 haziran ovulasyon testim hala çift ve koyu uç gündür bu sekilde
bnmde bat a 6 var bukdr koyulkta aşağı yukarı bende merak ediorm inş koyulaşır ikimiznkide cnm ama henüz yetersn bu koyuklar bizim için sankiKizlarrrr lh testlerin üstte 3 gün önceki altta bugünku testim var bat a ise 6 gün var ne dersiniz umut vaad ediyor muyum
bana da öyle pek umutlu değil gibiyimbnmde bat a 6 var bukdr koyulkta aşağı yukarı bende merak ediorm inş koyulaşır ikimiznkide cnm ama henüz yetersn bu koyuklar bizim için sanki
genelde çıkıyo cnm ben de öyle öğrenmiştimKızlar kesin gösteriyor mu bu testler gebeliği bende yaptım negatif çıktı: ( adet günüm yarın olsa çıkardı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?