- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
canım testlerin koyu çıkıyor. birde gebelik yapsanaNormalde 28 .29 gun filan ama buay 13.gun doktora gttm tumurtlamssn dedi oyuzden 27.gun olucam herhalde?sence?
aaaaaaaaa süperrrrrr tebrik ederim tatlımmmmmKızlaaaar hamileyimmmm
Hem gebelik testinde hem de kanda çıktı. 47,79
Bata 2 günüm vardı.
Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsinnnn. Aminnnnn
Öğlen yaptığım ov.testi ve gebelik testi
Çok teşekkür ederimmmaaaaaaaaa süperrrrrr tebrik ederim tatlımmmmm
Ay gebelik var gibi görünüyor. IInşallah da vardir :)Kizlar bugunde son testimi yaptm kalmadi baska bugun 25.gunum.dun silik cikmisti.bugun daha koyu acaba sivi alimindan mi bilemiorm sizce bugunku nasil?
Ay ay ben ne kacirdmmm :)Çok teşekkür ederimmm
Hamişimmm canım öğlen öğrendimAy ay ben ne kacirdmmm :)
Kızlaaaar hamileyimmmm
Bata 2 günüm vardı.
Ayyy simdi gordm testleri tebrik ederimmm canimKızlaaaar hamileyimmmm
Bata 2 günüm vardı.
Aminnn, Allah isteyen herkese nasip etsinCanım tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin..
Çok teşekkürler canımmAyyy simdi gordm testleri tebrik ederimmm canim
Nasip olursa oglak burcu olck :) bende oglak burcu yumAminnn, Allah isteyen herkese nasip etsin
Çok teşekkürler canımm
Ahh keşke oğlak olsa ablmda abimde oğlak =) doğum tarihi 24 aralık ama 4-5 gün önce sezeryan olur muhtemelen o zaman da yay oluyor.Nasip olursa oglak burcu olck :) bende oglak burcu yum
Hayırlısı olsun inşallahAhh keşke oğlak olsa ablmda abimde oğlak =) doğum tarihi 24 aralık ama 4-5 gün önce sezeryan olur muhtemelen o zaman da yay oluyor.
Insallah cnm yaa valla cok buyik bi supriz olur banaAy gebelik var gibi görünüyor. IInşallah da vardir :)
Teşekkürler canımmmHayırlısı olsun inşallah
Tebrikler canim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbimTeşekkürler canımmm
Kizlar merhaba ovudan ustalasip hamile kalanlar bana bi el atin lutfen bata 6 gunum war bugun ovu testi yaptim sizce durumum nedir hamilelik war gibi duruyomu
Sikileşmeye başlarsa sakın üzülme. En kesin sonuç bata 2-3 gün kala koyu olması. Benim koyu giderken silikleşmişti çok üzülmüştüm. Sonra 2 gün kala hem gebelik hem de ov. koyu çıktı. Hayırlısı olsun şimdidenKizlar merhaba ovudan ustalasip hamile kalanlar bana bi el atin lutfen bata 6 gunum war bugun ovu testi yaptim sizce durumum nedir hamilelik war gibi duruyomu
Amin canim insallah benimkide sizinki gibi olurda bosuna umutlanmamis olurumSikileşmeye başlarsa sakın üzülme. En kesin sonuç bata 2-3 gün kala koyu olması. Benim koyu giderken silikleşmişti çok üzülmüştüm. Sonra 2 gün kala hem gebelik hem de ov. koyu çıktı. Hayırlısı olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?