- 25 Mart 2015
- 1.585
- 933
- 53
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakma geç cevap yazıyırum canım. Bu başlığa yüklediğinde illa biri yardımcı olur ben bulantılardan dolayı çok giremez oldum ama şu an iyi gibiyim. yüklersen bakarım
Yumurtlama günün ne zamandi canimm?Selam kızlar bi sorum olacak ovulasyon testi gebeliği gosteriyormu gerçekten çok merak ediyorum bata 10 var ikinci cizgi beliriyor sizce hamile olabilirmiyim
Yarın bi ov. Testi yap canim kesinlikle çıkıyor :) benimde baslarda inanasim gelmiyrdu ama test edildi onaylandiBata 4 gun kaldi ovulasyon testinde cikar mi acaba kizlar
Ovulasyon testi gebelik tayini için ilk idrarla mı yapılıyor cnm?Yarın bi ov. Testi yap canim kesinlikle çıkıyor :) benimde baslarda inanasim gelmiyrdu ama test edildi onaylandi
hayır canim ben ilk idrar dan sonra 12 gibi yapiyrdm.Ovulasyon testi gebelik tayini için ilk idrarla mı yapılıyor cnm?
Yarın bi ov. Testi yap canim kesinlikle çıkıyor :) benimde baslarda inanasim gelmiyrdu ama test edildi onaylandi [/QUO
ay hadi insallahhhh :) dua edin hamislerrrrrhayır canim ben ilk idrar dan sonra 12 gibi yapiyrdm.
Hafif bir kasik agrim var sag kasigim ve bacagim. Boyle olan varmi ya ? Degisik bi agri bu. Sizlama gibiAy hafi i
Canim benimde kasiklarimda batma oluyrxu bide ayagima kramp giriyrdu.Hafif
Hafif bir kasik agrim var sag kasigim ve bacagim. Boyle olan varmi ya ? Degisik bi agri bu. Sizlama gibi
T cizgim c den daha koyu :)Yarın bi ov. Testi yap canim kesinlikle çıkıyor :) benimde baslarda inanasim gelmiyrdu ama test edildi onaylandi
Amin, çok teşekkür ederim :) Hayırlısıyla tutunmuştur inşallahÖnemli değil canım allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inş. Bizde görürüz inş o günleri koyu çıktığının ertesi günü ve ondan sonra ki gün ilişki oldu bakalım inş tutmuştur beklemek zor.
O zamn hemen gebelik testi yapmanı öneririm. benim de öyleydi, ilk idrar olmadığı halde gün ortasında yaptığım gebelik testinde 2.silik çizgiyi gördüm. darısı sanaT cizgim c den daha koyu :)
Ayyyyy Rabbim bana da hamileyimmmmmmmm yazmayı nasip eder inş :) dua edinnnnn yarın gebelik testi yapacakyapacakO zamn hemen gebelik testi yapmanı öneririm. benim de öyleydi, ilk idrar olmadığı halde gün ortasında yaptığım gebelik testinde 2.silik çizgiyi gördüm. darısı sana
21 cnmYumurtlama günün ne zamandi canimm?
ayy gercektn mii benim t c den koyu degildi ayni koyuluktaydilar buna ragmen adete 5 gün varkn hcg de ciktı ikinci cizgi :) var sendede inşallah :))T cizgim c den daha koyu :)
Hmm evet koyulasacak gibi resimede baktm simdi benim yumurtlamadan 7Gün sonra koyulasmaya basladı yani koyulasmaya başladı derken nerdeyse hic cikmiyrdu seninki gibi oldu 2 gün daha yaptm ov. Testini iyice koyulasti sonrada gebelik testi yaptm çıktı. Ihmal etme yapmaya devam et inşallah bebisin olacak :)21 cnm