Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diğer topikte bi arkadaş 9 gün önceden başlamış yapmaya. hayalet çizgi vardı. şimdi de 2-3 günü var galiba çok net çıkıyor artık. seninde bugün 4 yada 5 günün kaldı. bi dene istersenyok henuz erken diye gebelik testi yapmadim yapsam mi ki
normal test al tatlımm. erken gebelik testleri foss çıkıyor. yarın ilk idrarınla yaparsın. elinde ovu testi testi varsa bugünde yap dünküyle kıyaslarız koyulaşma var mı diyeoglen yemeginde gidip alirim bir tane ama erken gebelik testi mi yoksa normal testmi almaliyim adet gecikmesi olmadi sonucta
:):) o zaman sen gebelik testi al yarın ilk idrarla yaparsınelimde hic test yok sin kalmisti bitsin diye yapmistim cift cizgi olunca sasirdim yeniden yunurtlama oluyo sandim sonra bu siteyi bulunca oyle olmadigini ogrendim :)
canım ovu testi çift koyu olup gebelik testi negatif çıkan çookk kişi var. ama bence kesin hamilesinBunlarda sabahki sonuçlar anlamadim . Gebelik tek çizgi oovulasyon hala cift
cnm zaten çizgi koyulaştı bekleyince galiba hamileyim:)canım ovu testi çift koyu olup gebelik testi negatif çıkan çookk kişi var. ama bence kesin hamilesin
yada hiç testlerle falan uğraşma direk kan testi ver. ben olsam öyle yapardım
o zaman koooooşşşş çabukkkk kan ver tatlım. alalım bebiş haberinicnm zaten çizgi koyulaştı bekleyince galiba hamileyim:)
canım testini koyarsan bi bakalımDün akşam iki tane ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi belirdi. reglime 5 gün var.. yumurtlamamda 16 martta oldu oysaki.. yeniden mi yumurtluyorum :)
canım testini koyarsan bi bakalım
canım erken gebelik testlerine güvenme varsada yok çıkarabiliyor, olmasada var çıkartabiliyor. bence bugün al yarın ilk idrarınla yaparsın canımevde bıraktım hiç aklıma gelmedi yanıma almak 5 gün var bat a test alsam çıkarmı? hoş 7 gün varken predictör ultra erken hassas test bomboştu
canım erken gebelik testlerine güvenme varsada yok çıkarabiliyor, olmasada var çıkartabiliyor. bence bugün al yarın ilk idrarınla yaparsın canım
ayyyy inşaalllaahhhh canımmm. haber et mutlaka beklicemteşekkür ederim ilgin için.. yarın sabah hamileyim diye yazıcam sana :) inşallah amin