- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Çok geçmiş olsun canımCanım ne yaptın ben doktora gittim sol overımda 3 cmlik kist varmış.
aaaYarın BAT günü heyecanla onu bekliyorum. Ovulasyon testinde ikinci çizgi 1.den de koyuGeçmiş olsun canım. Bebiş için engel değildir inşallah ?
Selam arkadasim ben bu ay kullandim ikisinide bat günümden 4 gün önce ovu testim pozitifti ama bugun malesef geldi benim kırmızılarmerhaba arkadaşlar aranızda klomen ve çatlama iğnesi kullanan varmı
tebrik ederim ☺ saglikla kucagina al insallah...Rica 3 gün kaladan itibaren koyulaşması lazım diyebiliriz. En azından yumurtlama günlerindeki gibi koyu olması lazım. Benim 2 gün var şu an kopkoyu ama gebelik testini adet günü yani cumartesi yapacağım:)
Selam arkadasim ben bu ay kullandim ikisinide bat günümden 4 gün önce ovu testim pozitifti ama bugun malesef geldi benim kırmızılar
Teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsun canım
aaahadi inşallah yarın güzel haberler ver bize
Ayyy inşallah canım ya :)[/QUOTE]hadi inşallah yarın güzel haberler ver bize
Ayyy inşallah canım ya :)[/QUOTE]hadi inşallah yarın güzel haberler ver bize
İnşallahh gelmiştir minişin olmadıysa da kendini sıkma canım en kısa zamanda minişine kavuşursunAyyy inşallah canım ya :)
OLDU EN SONUNDA OLDU BİM BAM BOMİnşallahh gelmiştir minişin olmadıysa da kendini sıkma canım en kısa zamanda minişine kavuşursun
Sağlıcakla gelsin canım minişinOLDU EN SONUNDA OLDU BİM BAM BOMHAMİLEYİMMMM Sabahtan beri uçuyorum....Çok şükür Allah'ıma. Darısı hayırlısı ile tüm isteyenlere inşallah
amin kuzuuum amin darısı hayırlı zamanda tümmm isteyenlere inşallahhhSağlıcakla gelsin canım minişin
Kesinlikle umut var canım, hamile çıkan arkadaşlarında böyle çıkıyordu. Gebelik testi denedin mi peki ?Kizlar bat a 2 3 gün var. Sizce umut var mı?
Denemedm canm her ay negatif gordgm icin korkuyorum. Birde sol gogsüm kasigim ve ayagima kramplar giriyr.Kesinlikle umut var canım, hamile çıkan arkadaşlarında böyle çıkıyordu. Gebelik testi denedin mi peki ?
soylim de esim gelirk alsn bi tane. Bakalm ne cikacak.Kesinlikle umut var canım, hamile çıkan arkadaşlarında böyle çıkıyordu. Gebelik testi denedin mi peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?