Cnm senin adet tarih yanlis ozaman cunki yumurtladiktan 14 gun sonra adet gorulur senin adet tarihin bugun oluyo yarin gebelik testi yapabilirsin benceYumurtlama günüm 24 şubattaydı adetime 3 gün kaldı canım ☺inşallah dediğin gibidir
Özür dilerim 27 şubat mış ☺Cnm senin adet tarih yanlis ozaman cunki yumurtladiktan 14 gun sonra adet gorulur senin adet tarihin bugun oluyo yarin gebelik testi yapabilirsin bence
Amin inşallahAnladım teşekkür ederim tekrar. Kusura bakma sen de iyi bilirsin ki hamile birini görünce insanın soru sorası geliyorRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Yok cnm.sonradan 4/5gun bekledim sonrada hastaneye gidip kan verdim.kanda 3binlerde cikti bhcgPeki ondan sonra gebelik testi yaptinmi o nasil cikmisti
ben senin ilk yaptığın geb. testini merak ettim canım. atar mısın ? 6 gun kala ogrendıgınAmin inşallahTeşekkür ederim Tabi ki istediğin kadar sorabilirsin bildiğim kadarı ile cevaplarım.
Atarım ama fotoda hiç belli olmuyo tatlımben senin ilk yaptığın geb. testini merak ettim canım. atar mısın ? 6 gun kala ogrendıgın
niye sordum biliyor musun Bat günü yazdığında da baya silik ya. 6 gün öncesini merak ettim. ?Atarım ama fotoda hiç belli olmuyo tatlım
Testlerim hep duruyor dur atayım birazdan.
Bunlar bata 2 gün kalana kadar yaptığım testlerin hepsi.niye sordum biliyor musun Bat günü yazdığında da baya silik ya. 6 gün öncesini merak ettim. ?
birazdan ovu zamanım gelicek bakalım ne olmuş açılmış mı koyulaşmış mı. 10,30-11 arası yapıyorum onu
ilk öğrendiğin gebelik testi ?Bunlar bata 2 gün kalana kadar yaptığım testlerin hepsi.
İdrar testim aslında silik değil fotoda öyle görünmüş olabilir.
ilk öğrendiğin gebelik testi ?
En baştaki test canım dpo 9 yazan.
Geç döllenme olabilir.valla çok iyi yakalamışsın . ne güzel erkenden çıkmış
seninkini görünce bende iyice baktım amayook
inşallah canım. başka bir nedeni olabilir mi yükselmesinin. korktum şimdi vallaGeç döllenme olabilir.
Regl günü yerleşme kanaması yaşayan var.
Umudunu kaybetme.
Allah sana da nasip etsin inşallah
Korkma.inşallah canım. başka bir nedeni olabilir mi yükselmesinin. korktum şimdi valla
çalışıyorum canım. erkenden öğrenmesinler diye de gitmek istemiyorum hastaneye.Korkma.
Hiç doktora gittin mi?
Pko olanlarda bu testler genelde yanlış sonuç veriyormuş
2. kez yumurtluyorda olabilirsin.
Ya da gerçekten hamilesin daha gebelik testinde çıkmıyor.
Kan testi yaptıramaz mısın?
Birsey sorucam cnm senin batim gunu adet sancisi cektinmi yani belirtilerin nelerdiKorkma.
Hiç doktora gittin mi?
Pko olanlarda bu testler genelde yanlış sonuç veriyormuş
2. kez yumurtluyorda olabilirsin.
Ya da gerçekten hamilesin daha gebelik testinde çıkmıyor.
Kan testi yaptıramaz mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?