Canim sende hamile gibi gozukuyorsun bence insallah rabbim bizede nasip etsin nolur dua edinOvulasyon testi ile hamilelik öğrenilir mi bilmiyorum ama ben adet günümde yaptığımda sonuç fotoğraftaki gibiydi. Ben pek umutlanmadım ama çünkü forumda testi böyle çıkıp ertesi gün adet olan çok arkadaşımız vardı. Bende tuttu test. Tabii ki en garantisi kanda bakılan değerler.
Allah isteyen herkese nasip etsin, hamişlere de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Canım bu aya kadar düzenliydi. En son yazın smear testi falan yapıldı ama doktor ultrasonla bakmadı hiç. Belki zamanla gelişmiştir gideceğim de bekliyim bir hafta daha bakalım neler olacak :)Umitlendirmek istemem bosa ama kist yoksa hamile gibi gozukuyorsun insallah
Surekli gecikiyor canim ama adetliyken bakicak birde söktürücü verdi adetliyken dokulebiliyormuş o kistlerGeçmiş olsun canım senin hep gecikiyor muydu ilk defa bu ay mı oldu. Belki bende de onlardan vardır.
Bekle canim bende beklicektim zaten ama dün gece cok sancilandim ateslendim mecbur gittim zaten bu adet gecikmesi surekli oldugu icin oyle acele ettim gittim kanda gebelik yok dendi adet sokturucu verdiler adetin ucuncu gunu gel dediler bir giitim düsuk yapiyorsun dediler oyuzden bu ay acele etmicektim gitmek icin ama cok sancim filan olunca mecbur giitimCanım bu aya kadar düzenliydi. En son yazın smear testi falan yapıldı ama doktor ultrasonla bakmadı hiç. Belki zamanla gelişmiştir gideceğim de bekliyim bir hafta daha bakalım neler olacak :)
Sen iyileş de hayırlısı ile gelir minişin. Vakti saati vardır. Allah her şeyden önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Geç olsun ama güç olmasın canım. Benim içime doğuyor senin de yakında gelecek minişinBekle canim bende beklicektim zaten ama dün gece cok sancilandim ateslendim mecbur gittim zaten bu adet gecikmesi surekli oldugu icin oyle acele ettim gittim kanda gebelik yok dendi adet sokturucu verdiler adetin ucuncu gunu gel dediler bir giitim düsuk yapiyorsun dediler oyuzden bu ay acele etmicektim gitmek icin ama cok sancim filan olunca mecbur giitim
Canim ovulasyonun daha koyu olmasi ggerekiyo sanirim bide gebelik testindeki silik cizgi hemen mi cikti[/QUOTE]="g_sevil14, post: 39805911, member: 121555"]Eki Görüntüle 1443801
geb testi hemen silikleshti. Amma 1 hafta falan bekliyicem. Inshallah, olur. Size sonuclari bildiricem. Allah hepimize saglikli bebekler nasib etsin[/QUOTE]Canim ovulasyonun d koyu olmasi ggerekiyo sanirim bide gebelik testindeki silik cizgi hemen mi cikti
Canim sende hamile gibi gozukuyorsun bence insallah rabbim bizede nasip etsin nolur dua edin
Hayırlısı olsun canım çok sevindim sağlıcakla alırsın inşallah kucağına belliydi zatenCanım çok şükür hamileyim, doktora gittim. Tabii ki dua ediyorum, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Cok sevindim. Sag salim kucaginiza alin. Ben bugun sabah test yaptim. Hic bi cizgi de cikmadi. Sinirlendim dun cikan silik testleri de ovul testini de hepsini cope firlattim. Bi daha da test yapmiyicam!!! Bitti!Hayırlısı olsun canım çok sevindim sağlıcakla alırsın inşallah kucağına belliydi zaten
Canim hepimiz ayniyiz inan bak bende ikinci icin 10 aydir ugrasiyorum sol yumurtaligimda cikolata kisti var sagdan yumurtluyorum onunlada henuz kalamadim testlere gelince bende hergun bi umut test yapiyorum uzulme kendini uzme illaki bi vakti zamani var hepimiz icin Allah hayirli zamanda versin insallah hepimize saglikla sihatleCok sevindim. Sag salim kucaginiza alin. Ben bugun sabah test yaptim. Hic bi cizgi de cikmadi. Sinirlendim dun cikan silik testleri de ovul testini de hepsini cope firlattim. Bi daha da test yapmiyicam!!! Bitti!
Evet ya Alpinacim, ayni durumdayiz galiba. kizim 5 yasha basti, 2ciyi istiyoruz. Gecen nisan spirali cikardim, eylulde hamile kaldim. 6 haftalkken gelishimi durdu, bebegi aldilar. Kasimi, araligi ve ocaki da gectik, bu shubat yeniden bashladik. Amma bi shey yok. allahim yardimcimiz olsun inshallah! bebek isteyen herkesin, amin!!!Canim hepimiz ayniyiz inan bak bende ikinci icin 10 aydir ugrasiyorum sol yumurtaligimda cikolata kisti var sagdan yumurtluyorum onunlada henuz kalamadim testlere gelince bende hergun bi umut test yapiyorum uzulme kendini uzme illaki bi vakti zamani var hepimiz icin Allah hayirli zamanda versin insallah hepimize saglikla sihatle
Amin canim insallah bak ne guzel hamile kalabiliyosun daha Denemelere yeni baslamissin sayilir bende oglumda hemen ilk denemede kalmistim benim oglusumda 6 yasinda ama simdi oyle olmadi ama eminim ki bundada vardir bir hayirEvet ya Alpinacim, ayni durumdayiz galiba. kizim 5 yasha basti, 2ciyi istiyoruz. Gecen nisan spirali cikardim, eylulde hamile kaldim. 6 haftalkken gelishimi durdu, bebegi aldilar. Kasimi, araligi ve ocaki da gectik, bu shubat yeniden bashladik. Amma bi shey yok. allahim yardimcimiz olsun inshallah! bebek isteyen herkesin, amin!!!
Allah razi olsun ne muradin ne varsa versin sikintimizi sadece esimle ikimiz biliyoruz boyle bir moral bana cok iyi geldi insallah hepimize insallahSen iyileş de hayırlısı ile gelir minişin. Vakti saati vardır. Allah her şeyden önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Geç olsun ama güç olmasın canım. Benim içime doğuyor senin de yakında gelecek minişin
Canim sana demiştim allah analı babali buyutsun saglikla kucagina alirsin insallah banada dua et ismim gülay hamilelerin duasi kabul olurmusCanım çok şükür hamileyim, doktora gittim. Tabii ki dua ediyorum, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Canım hazır elin değmişken benim de belirsizliğim ortadan kalksın diye dua eder misin?Canim sana demiştim allah analı babali buyutsun saglikla kucagina alirsin insallah banada dua et ismim gülay hamilelerin duasi kabul olurmus
Hayırlı olsun canım kanda gebelik de baktır istersen :)Kizlar bugun hamilelik testim bu cikti dun kucuk bi kan geldi ama bugun test yapip bunu gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?