ovulasyon testiyle hamileliğini öğrenenler lütfen aydınlatın beni

patyam88

Mucizemi Bekliyorum...
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
261
2
118
İstanbul
arkadaşlar adetime 5 gün var ve dün akşam durup dururken aklıma geldi ovulasyon testi yaptım banyoya koydum ve sabah baktığımda ikinci çizgi silik çıkmıştı sonradan bi araştırdım ki gerçekten bazı insanlar böyel hamile olduğunu öğrenmiş şimdi bana yardım edin bu çıktıysa kesin hamilemiyimdir allahım sen bana yardım et kafayı yiğcem çok heycanlıyım:26:

ovulasyon testi derken hangisinden bahsediyorsun çok anlayamadım.birçok çeşidi var.

evet cnm yumurtlamayı saptıyan testlerden bahsediyorum ama baktım burdada bi kaç arkadaş ovulasyon testiyle hamileliğini önceden öğrenmiş

hım benım bugun 17 gun adetım gecıktı evde test yaptım ama negatıf oysakı hıc sasmaz duzenlıdır kan testıne gıdecektım ama esımın teyzesının esı vefat ettı.gıdemedım halıyle.zaten yedı gun mevludu olacak bu haftada sallıcak benı

bazı gebeliklerde evde çıkmayabiliyomuş canım alllahım inşallah kalbine göre verir arada kaçsan gidip iki dakka versen ertesi günde gidip alsan kaçamazmısın?

bazı gebeliklerde evde çıkmayabiliyomuş canım alllahım inşallah kalbine göre verir arada kaçsan gidip iki dakka versen ertesi günde gidip alsan kaçamazmısın?

canım kacammm kadın durumu zaten kotu hayat arkadasını kaybettı 3 4 saat uyumaya anca vakıt ayırdım onuda yapmasam yıklcam

Hamile değilsin canım...Ovulasyon testinde eğer üst üste 3-4 gün yaptığında iki çizgi de kopkoyu çıkarsa hamilesin demek..LH salgısı yüzünden...ikinci çizgi silikse hamile değilsin yani..Gebelik testleri ile ovulasyon testlerinin yorumlanışı farklı..Normal gebelik testinde 2.çizgi silik çıksa bile hamile olduğun anlamına gelir...

saol cnm zaten su ııkı uc gundur cok takıldım bu hamılelık ısıne bakarsın bu hafta gelır adetım bekleelım gorelım

saol canım....resmen çöktüm şu anda bayağ umutlanmışım sanırım

Canım senin eski konularına göz attım az evvel...

Bilmiyorum yaptırdın mı ama istersen bir dahiliye uzmanına gidip pıhtılaşma testleri yaptır..Bu da engel olabiliyormuş embriyonun tutunmasına...

Ben de tedaviyle hamile kalmıştım....

canım tüp bebek konuları diyosun onu benim nickimden bir arkadşım sormuştu onun yoktu üyeliği ama evet onda kanda pıhtılaşma vardı ve coraspirin kullandı ama yinede düştü bebeği sen ne kullandın pıhtılaşma için?

Benim pıhtılaşma sorunum yoktu ama daha önceden kaybım olduğu için rahim ağzı dikiliydi ve sürekli yatmam gerekiyordu...Sadece wc ye kalkıyordum...Hastanede yatarak geçti hamileliğim...Sürekli yatmak zorunda olduğum için doktorum pıhtılaşma iğnelerinden kullanmamı istedi..İnnohep 145 yapıldı bana her gün doğuma kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…