• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testiyle hamile kalanlar

kbrsyn99H

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2023
110
22
18
32
Arkadaşlar ovülasyon testi yaptım birkaç gündür iki gündür test te çizgisi çok koyu çıkıyor ve iki gündür ara ara belime karnıma adet sancısı gibi ağrılar giriyor bu ay sadece ovülasyon testi yapmaya karar verdim yumurtalamamı gördüm ve o gün ve ondan önceki gün ilişkiye girdim beyaz şeffaf bir akıntı gördüm iki kez sizce bu nedir bilen var mı arkadaşlar yorumlayabilirler mi hatta yaptım testlerimi de atayım size

Eklentiler

• F38A6C21-BBC6-4170-8F6F-72055E90AACF.jpeg
    F38A6C21-BBC6-4170-8F6F-72055E90AACF.jpeg
    80,1 KB · Görüntüleme: 915
  • 1E7386E8-EFEF-4EA9-9151-E6E04CA1CCB6.jpeg
    1E7386E8-EFEF-4EA9-9151-E6E04CA1CCB6.jpeg
    90,2 KB · Görüntüleme: 614
Benim Ovülasyon 2 gün boyunca çift çıktı 3. Gün tamamen silikleşti . Çift çizgi çıkan iki günü ve silikleşen günü değerlendirdik. Pozitif çıktı bu ay gebelik testim.
Ayrıca ilişkiden bağımsız Ovülasyon döneminde akıntı olabiliyor ama benimde ilişkiden bir gün sonra inanılmaz bir bel ağrım başladı on gün kadar da sürdü. Bağlantısı var mıdır bilmiyorum

Yumurtlama olmuş, değerlendirin silikleşene kadar ve silikleştiği gün

Arkadaşlar ovülasyon testi yaptım birkaç gündür iki gündür test te çizgisi çok koyu çıkıyor ve iki gündür ara ara belime karnıma adet sancısı gibi ağrılar giriyor bu ay sadece ovülasyon testi yapmaya karar verdim yumurtalamamı gördüm ve o gün ve ondan önceki gün ilişkiye girdim beyaz şeffaf bir akıntı gördüm iki kez sizce bu nedir bilen var mı arkadaşlar yorumlayabilirler mi hatta yaptım testlerimi de atayım size
Evet 3 Mayıstaki testiniz pik olmuş. Yumurtanız çatlamak üzere. Bir sonraki testte silik çıkarsa çatlamış demektir. Mutlaka değerlendirin 🌸

Evet 3 Mayıstaki testiniz pik olmuş. Yumurtanız çatlamak üzere. Bir sonraki testte silik çıkarsa çatlamış demektir. Mutlaka değerlendirin ç
Evet 3 Mayıstaki testiniz pik olmuş. Yumurtanız çatlamak üzere. Bir sonraki testte silik çıkarsa çatlamış demektir. Mutlaka değerlendirin 🌸
Çatlayınca da ilişkiye girmek mi gerekiyor yoksa çatlayınca artık bekleme mi yapıcaz

Dün bugün yumurtlma olmuş canım teste devam et ve havuç tuket sperm problemi yoksa bugünü de degerldririn varsa bugünü boş bırakın yarıni değerlendir t çizgisi silik çıkınca çatlama olmuştur inşallah tutar

Dün bugün yumurtlma olmuş canım teste devam et ve havuç tuket sperm problemi yoksa bugünü de degerldririn varsa bugünü boş bırakın yarıni değerlendir t çizgisi silik çıkınca çatlama olmuştur inşallah tutar
Hala koyu olmadı bugün de deneyelim belki olur yarında çaylamış olursa yarında deniyim sonra ara veririm.olmadı napalım ay ay diye diye kaç ay oldu ömürden geçiyor ya

Tabi ki girin
Ben pik günü ve çatlama günü dahil artı olarak 2 gün daha değerlendiriyorum
Hangisinde tutarsa diye
Şimdi yine yaptım sabah yapmıştım bu ikinci günüm ovulasyonda çift çizgi için şimdi yaptım bu seferde c çizgisinden daha koyu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 503
Evet piki gormussunuz sızde benımde boyle olmustu ertesı gun aksam yıne sılıklestı.kacırmayın bu gunlerı derım.rabbım herkesın gonlune gore versın

Hala koyu olmadı bugün de deneyelim belki olur yarında çaylamış olursa yarında deniyim sonra ara veririm.olmadı napalım ay ay diye diye kaç ay oldu ömürden geçiyor ya
Valla benim de öyle ama üç ay yumurtlama testi deneyip olmuyorsa doktor kontrolüne gidin diyolar ben bı senedir deniyorum ovulasyon testi ile bı senedir oluşmadı gebelik sen kaç aydır deniyorsun ovulasyon testi ile

Merhaba ovulasyon takibi yaptım günlerimi değerlendirdim şimdi de adetime 2 gün var aynı koyulukta çıktı neden acaba

Eklentiler

• 96B2971E-471A-48D8-BC04-AB505073C7FD.jpeg
    96B2971E-471A-48D8-BC04-AB505073C7FD.jpeg
    72,2 KB · Görüntüleme: 306
Merhaba ovulasyon takibi yaptım günlerimi değerlendirdim şimdi de adetime 2 gün var aynı koyulukta çıktı neden acaba
Ay genelde gebelik olduğu zaman böyle çıkarmış
Ama inanın buradan okudum kendim yaşamadım
Yanlış yönlendirmek istemem 🥰 inşaAllah gebelik vardır sağlıkla
Sabah ilk idrarla gebelik testi yapın derim

Back