• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OVULASYON TESTİYLE HAMİLE KALANLAR YARDIM ACİLL

Net çekemedim ama gözle bakınca daha belli oluyor t çizgisi koyu ovulasyonda adetime 1 gün kaldı gebelik testi yapmaya korkuyorum 😔

Merhaba ben bir kaç aydır gebelik düşünüyorum. Bu ay ovulasyon testi yapıp gebelik ihtimalini yükseltmek istedim.

adetim 9. Günü 21mart cuma bitti
Pazar 11.gün 23 mart birliktelik oldu
Pazartesi 12. Gün 24 mart net iki çizgi ovulasyon pik yine birliktelik oldu
Salı 25 mart 13. Gün boş geçti
Çarşamba 26 mart 13. Günçok silik ovulasyon birliktelik oldu

Sizce gebelik şansım nedir? Bu şekilde değerlendirme yapıpta gebe kalan var mı? Ovulasyon testi kullanıp hamile kalanlar hangi günleri değerlendirdiniz??
Merhaba bende 9 Nisan pik gördüm ovulasyon testinde o günü değerlendirdim 10 Nisan yani dün biraz silikti değerlendiremedik😔 bugün de test yapacağım silik çıkacak büyük ihtimal bugünü de değerlendirmeli miyim yüksek mi gebe kalma ihtimalim senin sonucun ne oldu

Selam kızlar 5 Mart adet başlangıcı 8 Mart bitiş sonrasında takiple 20 Mart pik 21 Mart catlama oluştu test silikleşmeye başladı 30 marttan beride koyulaşmaya başladı fakat şu 2 aydır daha ve pcosluyum ama tahmini olarak 5/6 Nisan gibi adet göreceğimi hesap ediyorum adetime 3 gün var bu şekilde koyulaslıyor ilk beş dk içersinde T ve C çizgileri aynı renkte oluyor resimdeki gibi sizce neden
Eki Görüntüle 3569898
Eki Görüntüle 3569901
Ovulasyon testi adı ne acaba hayırlı olsun bebişin şuan elinizde ovulasyon testi varsa yaparmisiniz sonuç nasıl çıkacak acaba bende ovulasyon testi var gebelik testi yarın iş çıkışı alacağım ama uyku girmiyor ateş basıyor beni yarın adet günüm bakalım hayırlısı olsun

Ovulasyon testi adı ne acaba hayırlı olsun bebişin şuan elinizde ovulasyon testi varsa yaparmisiniz sonuç nasıl çıkacak acaba bende ovulasyon testi var gebelik testi yarın iş çıkışı alacağım ama uyku girmiyor ateş basıyor beni yarın adet günüm bakalım hayırlısı olsun
Malesef yok canım

Herhangi bir sağlık sıkıntısı yoksa değerlendirdiğiniz günlerle gebe kalma olasılığınız yüksek. Hormon değerleriniz iyiyse tüpleriniz açıksa rahimde şekil bozukluğu yoksa eşinizde bir sıkıntı yoksa günler bazında gebe kalmanız yüksek. Ama bazen hiç sorun olmasa da yumurta yeterli kalitede değilse gebelik olmaz bu yüzden her ilişkide ihtimal yüzde %25 tir ve denediğiniz her ay ihtimal artar. 1 yılın sonunda yumurtlama döneminde ilişki yaşayıp korunma olmadıysa ve gebelik yoksa bir doktor kontrolüne gitmek gerekir 🌸💖
Merhaba bugün adetimin biteli 4 ncü günü fazla akıntım olduğu için şuan 2 tane ovulasyon testi yaptım ve pik olmuş iki çizgide koyu erken mi yanlış mı normal mi neden böyle oldu anlam veremedim cevap verirseniz çok mutlu olurum

Merhaba bugün adetimin biteli 4 ncü günü fazla akıntım olduğu için şuan 2 tane ovulasyon testi yaptım ve pik olmuş iki çizgide koyu erken mi yanlış mı normal mi neden böyle oldu anlam veremedim cevap verirseniz çok mutlu olurum
Bazı kişilerde erken ya da geç yumurtlama olabiliyor kesin ikisi de koyuysa piktir silikleştiği zaman çatlama olur o günleri de değerlendirirsiniz

Adetiniz kaç gün sürüyor

Adetle beraber kimisi 12.14.17 günlerde çatlıyor yumurta sizde hesaplayin yumurtlamadan 5 gün önce ve yumurtlamayla beraber 3 günü değerlendirin boş geçirmeyin verici olan Rabbim 🧡 Ben bu ay kafama yeni yeni girdirdim çocuk işini bu ay olmadı bakalım diğer aya Allah'tan birşey olmazsa denicez.

Adetle beraber kimisi 12.14.17 günlerde çatlıyor yumurta sizde hesaplayin yumurtlamadan 5 gün önce ve yumurtlamayla beraber 3 günü değerlendirin boş geçirmeyin verici olan Rabbim 🧡 Ben bu ay kafama yeni yeni girdirdim çocuk işini bu ay olmadı bakalım diğer aya Allah'tan birşey olmazsa denicez.
İnşallah sağlıklı bir bebiş haberi alırız Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Bugün hafif siliklesmis 2 gün degerlendirdik bugünde çatlama oluyor o zaman hafif siliklesmis çünkü bugünü de degerlindiririm

Merhaba ben bir kaç aydır gebelik düşünüyorum. Bu ay ovulasyon testi yapıp gebelik ihtimalini yükseltmek istedim.

adetim 9. Günü 21mart cuma bitti
Pazar 11.gün 23 mart birliktelik oldu
Pazartesi 12. Gün 24 mart net iki çizgi ovulasyon pik yine birliktelik oldu
Salı 25 mart 13. Gün boş geçti
Çarşamba 26 mart 13. Günçok silik ovulasyon birliktelik oldu

Sizce gebelik şansım nedir? Bu şekilde değerlendirme yapıpta gebe kalan var mı? Ovulasyon testi kullanıp hamile kalanlar hangi günleri değerlendirdiniz??
Fertiliye jel var birde onu kullanın bende şuan günlerimi değerlendiriyorum öyle hamile kapan duydum

Back
X