Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testiyle hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bilemedimnedesem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
80
46
26
Merhaba bir yıldır çocuk yapmak istiyorum ama henüz nasip olmadı ovulasyon testini duydum ama pek bir şey bilmiyorum hakkında pik falan yazıyorsunuz onu da bilmiyorum. Bana açıklar mısınız? 😌

Son düzenleme:
Merhaba bir yıldır çocuk yapmak istiyorum ama henüz nasip olmadı ovulasyon testini duydum ama pek bir şey bilmiyorum hakkında pik falan yazıyorsunuz onu da bilmiyorum. Bana açıklar mısınız? 😌
İşleyiş tarzı gebelik testi gibi adetten bir kaç gün sonrra sabah 10 dan sonrra ilk idrar olmamak şartıyla her gün aynı saatte yapıyorsun çift çizgi gördüğün an pik oluyor ya da T çizgisi daha koyu olabiliyor yakalayınca değerlendirmeye başlıyorsun kimi üç gün kimi iki gün sana kalmış çift çizgi görünce yumurtlama ertesi gün silikleşirse çatlamış oluyor demek çaatlaadııktann sonra testi yapmayı bırakabilirsin ben geçen ay ilk kez denedim sonuç alamadım henüz ama alan çok sana da başarılar dilerim

Ben normalde ovülasyon takibi yapmıyordum korunmuyorduk da böyle 6-7 ay geçti, tabii hamilelik oluşmadı. Ağustos ayında ovülasyon testini denemek istedim açıkçası saatlere çok da takılamadım çalıştığım için sat 30 temmuzdu 13 ağustosta iki çizginin de koyu olduğunu gördüm 14 temmuzda baktığımda silikleşmişti yani çatlamış oluyordu iki günü de değerlendirdik ve çok şükür oldu 🥰 fotoları da ekledim inşallah açıklayıcı olmuştur 🙂

Eklentiler

• IMG_20210813_145045.jpg
    IMG_20210813_145045.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20210814_163544.jpg
    IMG_20210814_163544.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 54
Ben normalde ovülasyon takibi yapmıyordum korunmuyorduk da böyle 6-7 ay geçti, tabii hamilelik oluşmadı. Ağustos ayında ovülasyon testini denemek istedim açıkçası saatlere çok da takılamadım çalıştığım için sat 30 temmuzdu 13 ağustosta iki çizginin de koyu olduğunu gördüm 14 temmuzda baktığımda silikleşmişti yani çatlamış oluyordu iki günü de değerlendirdik ve çok şükür oldu 🥰 fotoları da ekledim inşallah açıklayıcı olmuştur 🙂
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz 🥰☺️☺️ hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 💜

X