• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testiyle gebelik

Happynew

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
44
23
3
26
Kızlar merhaba internette ovulasyonla gebelik öğrenilir diye yazılar gördüm ama tecrübeli olan var mı acaba

Bu adete 8 gün kala yaptığım ovulasyon

Bu da 4 gün kala koyulaşma var sanki bi anlamı var mıdır acaba ❤❤

Yardımcı olmak isterdim ama bende bilmiyorum sadece yumurta çatlamasına yakın iki çizgi de koyu oluyor ve 24/36 saat sonra yumurta çatlıyor zaten ondan sonra da silikleşmeye başlıyor diye biliyorum o zamanları değerlendirmek önemli:emir_bebek:

Yardımcı olmak isterdim ama bende bilmiyorum sadece yumurta çatlamasına yakın iki çizgi de koyu oluyor ve 24/36 saat sonra yumurta çatlıyor zaten ondan sonra da silikleşmeye başlıyor diye biliyorum o zamanları değerlendirmek önemli:emir_bebek:
Canım teşekkür ederim cevabın için bu ay ovulasyon testini kullandım bütün günleri değerlendirdim merak işte daha önce iki kaybım var heyecanlanıyor insan evet canım yumurtlamadan sonra çok silikleşti çizgi kayboldu şimdi yine koyulaşıyor bi manası var mı diye merak ettim tekrar teşekkür ederim canım benim ❤❤

Eklentiler

• 690803F5-2310-4AAB-A3B1-467C8DE4C8F4.jpeg
    690803F5-2310-4AAB-A3B1-467C8DE4C8F4.jpeg
    62,7 KB · Görüntüleme: 101
Bu benim ovulasyon testim. Yarım gebelik testi yapıcam eğer hamileysem sanada yazarım burdan canım
Ay maşallah seninki bayağı koyu çıkmış yüksek ihtimalle olabilir canım benim ki bu kadar koyu değil pek ümidim yok ama gittikçe koyulaşması dikkatimi çekti bende :)) tabi haber ver mutlaka yumurtlamanın kaçıncı günü kuzum adete kaç gün var ❤❤❤

Ay maşallah seninki bayağı koyu çıkmış yüksek ihtimalle olabilir canım benim ki bu kadar koyu değil pek ümidim yok ama gittikçe koyulaşması dikkatimi çekti bende :)) tabi haber ver mutlaka yumurtlamanın kaçıncı günü kuzum adete kaç gün var ❤❤❤
Dün adet olmam gerekiyordu yumurtlamam ne zaman oldu hiç bilmiyorum canım

Anladım canım adetin geçmiş bayağıda koyu çıkmış hamilesindir inşallah kuzum ❤❤ benim daha 4gğn var bakalım koyulaşıcak mı sende tezimizi doğrulamış olursun :anneadayı:
İnşallah Canım :)) seninde gittikçe koyulaşır ve inşallah sende hamilesindir

Merhaba kızlar, ben kendi tecrübemi yazayım size. Ben kızımı 11 ay beklediğimden baya baya bir araştırmlat yapıyordum o zaman şimdi kızım 30 aylık. Adet olmam gereken günde gebelik testi yaparak gebeliğimi öğrenmiştim sonra bu ovulasyon testi ile belli oluyormuymuş gerçekten diyerek deneme yapmıştım elimde kalan ovulasyon testiyle ve ovulasyon testim de o gün kopkoyuydu. Yani silikken anlamı var mı bilmiyorum ama hamilelik varsa test kopkoyu çıkıyor.

Bu benim ovulasyon testim. Yarım gebelik testi yapıcam eğer hamileysem sanada yazarım burdan canım
Merhaba siz çok yüksek ihtimal hamilesiniz. Adet olmam gereken günde yaptığım ovulasyon testi aynen bu koyulukta çıkmıştı ve hamileydim :)

Merhaba kızlar, ben kendi tecrübemi yazayım size. Ben kızımı 11 ay beklediğimden baya baya bir araştırmlat yapıyordum o zaman şimdi kızım 30 aylık. Adet olmam gereken günde gebelik testi yaparak gebeliğimi öğrenmiştim sonra bu ovulasyon testi ile belli oluyormuymuş gerçekten diyerek deneme yapmıştım elimde kalan ovulasyon testiyle ve ovulasyon testim de o gün kopkoyuydu. Yani silikken anlamı var mı bilmiyorum ama hamilelik varsa test kopkoyu çıkıyor.
Teşekkür ederim canım cevabın için benim daha adete 4 5 gün var gittikçe koyulaşıyor bir hafta önce hiç çizgi yoktu yumurtlamamın onuncu günü bakalım daha da koyulaşırsa gebelik testi yaparım Rabbim bağışlasın evladını size ❤❤❤

Teşekkür ederim canım cevabın için benim daha adete 4 5 gün var gittikçe koyulaşıyor bir hafta önce hiç çizgi yoktu yumurtlamamın onuncu günü bakalım daha da koyulaşırsa gebelik testi yaparım Rabbim bağışlasın evladını size ❤❤❤
Çok teşekkür ederim. İkinciyi istiyoruz bizde ağustosta düşük yaptım malesef. Umarım bu ay hep beraber hamile oluruz :)

İnşallah dediğiniz gibidir gerçekten heyecandan uyuyamıyorum bile midem bulanıyor hatta :))
:) iyi bile dayanmışsınız :) ben işten geldim testi yaptım eşimin gelmesini bekledim sevindik falan derken saat akşam 8 falandı önce kan verdim sonrada internette nöbetçi kadın doğumcu bulup muayene olmuştum :olamaz::KK70: tabi bu kadar erkenden doktora gitmenin hiçbir manası olmuyor görünmüyor çünkü :)

:) iyi bile dayanmışsınız :) ben işten geldim testi yaptım eşimin gelmesini bekledim sevindik falan derken saat akşam 8 falandı önce kan verdim sonrada internette nöbetçi kadın doğumcu bulup muayene olmuştum :olamaz::KK70: tabi bu kadar erkenden doktora gitmenin hiçbir manası olmuyor görünmüyor çünkü :)
Bende eşim evde diye bir şey yapamadım. Yarın bütün gün uyucak şimdi işe gitti o uyurken yapıcam testi :))

Back