Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testiyle gebelik
- Konu Sahibi Happynew
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- belirti gebelik hamilelikbelirtileri ovulasyon
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Kasım 2010
- 1.107
- 1.399
- 333
Canım teşekkür ederim cevabın için bu ay ovulasyon testini kullandım bütün günleri değerlendirdim merak işte daha önce iki kaybım var heyecanlanıyor insan evet canım yumurtlamadan sonra çok silikleşti çizgi kayboldu şimdi yine koyulaşıyor bi manası var mı diye merak ettim tekrar teşekkür ederim canım benim ❤❤Yardımcı olmak isterdim ama bende bilmiyorum sadece yumurta çatlamasına yakın iki çizgi de koyu oluyor ve 24/36 saat sonra yumurta çatlıyor zaten ondan sonra da silikleşmeye başlıyor diye biliyorum o zamanları değerlendirmek önemli
- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Yaa canımmsın nasıl sevinirimYarın ben bu sorunun cevabını bulup buraya yazıcam :))
- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Bu benim ovulasyon testim. Yarım gebelik testi yapıcam eğer hamileysem sanada yazarım burdan canımYaa canımmsın nasıl sevinirim
Eklentiler
Ay maşallah seninki bayağı koyu çıkmış yüksek ihtimalle olabilir canım benim ki bu kadar koyu değil pek ümidim yok ama gittikçe koyulaşması dikkatimi çekti bende :)) tabi haber ver mutlaka yumurtlamanın kaçıncı günü kuzum adete kaç gün var ❤❤❤Bu benim ovulasyon testim. Yarım gebelik testi yapıcam eğer hamileysem sanada yazarım burdan canım
- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Dün adet olmam gerekiyordu yumurtlamam ne zaman oldu hiç bilmiyorum canımAy maşallah seninki bayağı koyu çıkmış yüksek ihtimalle olabilir canım benim ki bu kadar koyu değil pek ümidim yok ama gittikçe koyulaşması dikkatimi çekti bende :)) tabi haber ver mutlaka yumurtlamanın kaçıncı günü kuzum adete kaç gün var ❤❤❤
Anladım canım adetin geçmiş bayağıda koyu çıkmış hamilesindir inşallah kuzum ❤❤ benim daha 4gğn var bakalım koyulaşıcak mı sende tezimizi doğrulamış olursunDün adet olmam gerekiyordu yumurtlamam ne zaman oldu hiç bilmiyorum canım
- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
İnşallah Canım :)) seninde gittikçe koyulaşır ve inşallah sende hamilesindirAnladım canım adetin geçmiş bayağıda koyu çıkmış hamilesindir inşallah kuzum ❤❤ benim daha 4gğn var bakalım koyulaşıcak mı sende tezimizi doğrulamış olursun
Amin canım inşallah Rabbim her isteyene içinde bizede versin inşallah ❤❤İnşallah Canım :)) seninde gittikçe koyulaşır ve inşallah sende hamilesindir
- 21 Nisan 2015
- 2.464
- 3.769
- 133
Merhaba kızlar, ben kendi tecrübemi yazayım size. Ben kızımı 11 ay beklediğimden baya baya bir araştırmlat yapıyordum o zaman şimdi kızım 30 aylık. Adet olmam gereken günde gebelik testi yaparak gebeliğimi öğrenmiştim sonra bu ovulasyon testi ile belli oluyormuymuş gerçekten diyerek deneme yapmıştım elimde kalan ovulasyon testiyle ve ovulasyon testim de o gün kopkoyuydu. Yani silikken anlamı var mı bilmiyorum ama hamilelik varsa test kopkoyu çıkıyor.
- 21 Nisan 2015
- 2.464
- 3.769
- 133
Merhaba siz çok yüksek ihtimal hamilesiniz. Adet olmam gereken günde yaptığım ovulasyon testi aynen bu koyulukta çıkmıştı ve hamileydim :)Bu benim ovulasyon testim. Yarım gebelik testi yapıcam eğer hamileysem sanada yazarım burdan canım
Teşekkür ederim canım cevabın için benim daha adete 4 5 gün var gittikçe koyulaşıyor bir hafta önce hiç çizgi yoktu yumurtlamamın onuncu günü bakalım daha da koyulaşırsa gebelik testi yaparım Rabbim bağışlasın evladını size ❤❤❤Merhaba kızlar, ben kendi tecrübemi yazayım size. Ben kızımı 11 ay beklediğimden baya baya bir araştırmlat yapıyordum o zaman şimdi kızım 30 aylık. Adet olmam gereken günde gebelik testi yaparak gebeliğimi öğrenmiştim sonra bu ovulasyon testi ile belli oluyormuymuş gerçekten diyerek deneme yapmıştım elimde kalan ovulasyon testiyle ve ovulasyon testim de o gün kopkoyuydu. Yani silikken anlamı var mı bilmiyorum ama hamilelik varsa test kopkoyu çıkıyor.
- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
İnşallah dediğiniz gibidir gerçekten heyecandan uyuyamıyorum bile midem bulanıyor hatta :))Merhaba siz çok yüksek ihtimal hamilesiniz. Adet olmam gereken günde yaptığım ovulasyon testi aynen bu koyulukta çıkmıştı ve hamileydim :)
- 21 Nisan 2015
- 2.464
- 3.769
- 133
Çok teşekkür ederim. İkinciyi istiyoruz bizde ağustosta düşük yaptım malesef. Umarım bu ay hep beraber hamile oluruz :)Teşekkür ederim canım cevabın için benim daha adete 4 5 gün var gittikçe koyulaşıyor bir hafta önce hiç çizgi yoktu yumurtlamamın onuncu günü bakalım daha da koyulaşırsa gebelik testi yaparım Rabbim bağışlasın evladını size ❤❤❤
Benimde 2 kaybım var inşallah bu ay hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşuruz canım benim :)Çok teşekkür ederim. İkinciyi istiyoruz bizde ağustosta düşük yaptım malesef. Umarım bu ay hep beraber hamile oluruz :)
- 21 Nisan 2015
- 2.464
- 3.769
- 133
:) iyi bile dayanmışsınız :) ben işten geldim testi yaptım eşimin gelmesini bekledim sevindik falan derken saat akşam 8 falandı önce kan verdim sonrada internette nöbetçi kadın doğumcu bulup muayene olmuştum tabi bu kadar erkenden doktora gitmenin hiçbir manası olmuyor görünmüyor çünkü :)İnşallah dediğiniz gibidir gerçekten heyecandan uyuyamıyorum bile midem bulanıyor hatta :))
- 21 Nisan 2015
- 2.464
- 3.769
- 133
Allah tekrarını yaşatmasın amin inş sağlıklı hamileliklerimiz sağlıklı bebeklerimiz olsunBenimde 2 kaybım var inşallah bu ay hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşuruz canım benim :)
- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Bende eşim evde diye bir şey yapamadım. Yarın bütün gün uyucak şimdi işe gitti o uyurken yapıcam testi :)):) iyi bile dayanmışsınız :) ben işten geldim testi yaptım eşimin gelmesini bekledim sevindik falan derken saat akşam 8 falandı önce kan verdim sonrada internette nöbetçi kadın doğumcu bulup muayene olmuştum tabi bu kadar erkenden doktora gitmenin hiçbir manası olmuyor görünmüyor çünkü :)