Ovülasyon testiyle gebelik öğrenmek

Aaa canım daha 9 gün olmuş benim yumurtlamanin 12.gunuydu dün öyle çıktı testte ve silik çıktı benimde 22 Aralık'ti yumurtlama adet günüm yarın benimde seninde varsa anca iki güne çıkar erken gebelik testi yaptinmi

Yok canım bekliyorum bende bakalım ne olcak bugün olmadım adet normalde zaten ben sabaha karşı adet olurdum normal şartlarda sabah adetli uyanırdım ama gelen giden yok agırım da çok olurdu oda yok. Bundan 3 gün önce kasık karın agırısı yaşadım birde akıntı yaşadım beyaz şimdi akıntım çok kalmadı

Gebelik var gibi canım benimde akıntı öldü üç defa ama çok deildi kasik ağrısı arada oluyor hala da var

Gebelik var gibi canım benimde akıntı öldü üç defa ama çok deildi kasik ağrısı arada oluyor hala da var
Kasık agırım 2 gün önce çok vardı oturduğum yerden kalkarken böyle iğne gibi birsey batıyordu. Bugün maşalalh agrım yok senin testisin fotosuna atsana bakayım

canim bu bugün ki normal kaset test dün sabah yaptığım erken gebelik testiydi o da bunun gibi çıktı adet günüm yarın daha

Benim de son adet tarihim 3 aralıktı hala olmadım evde ovulasyon testi de var ama yapmadım inşallah hamişimdir çok istiyorum bir buçuk yıl oldu bir düşük yaptım sonra olmadı nasip tabi Allah hayırlısını versin

Kızlar adete 2 gün kala ovulasyon testi . Sanırım hamilelik için umutsuz değil mi ?

Eklentiler

• 1F02FDF8-2BF1-4D1C-952B-2AB8448B32F8.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…