- 20 Haziran 2019
- 373
- 93
- 18
- 32
- Konu Sahibi busemagden
-
Geç döllenme olabilirBende öyle düşündüm ama test sonucum 0.5 çıktıreglime 6 gün var hap ve fitil verdi afedersiniz bilmiyorum kullansammı adet bittikten sonra mu yapsam kararsız kaldım olsa çıkardı kanda diye düşünüyorum
Aaa canım daha 9 gün olmuş benim yumurtlamanin 12.gunuydu dün öyle çıktı testte ve silik çıktı benimde 22 Aralık'ti yumurtlama adet günüm yarın benimde seninde varsa anca iki güne çıkar erken gebelik testi yaptinmiCanım benim bugün adet günüm ama olmadım hiç de belirtim yok. Geç yumurtlamam oldu değerlendirdim hepsini. Aralık 27 çatladı yumurtam. Ovulasyon baya koyu şuan biraz da bekleyim gecelik tesi yapayım bugün yaptım çok belirginsiz çıktı çizgi
Yok canım bekliyorum bende bakalım ne olcak bugün olmadım adet normalde zaten ben sabaha karşı adet olurdum normal şartlarda sabah adetli uyanırdım ama gelen giden yok agırım da çok olurdu oda yok. Bundan 3 gün önce kasık karın agırısı yaşadım birde akıntı yaşadım beyaz şimdi akıntım çok kalmadıAaa canım daha 9 gün olmuş benim yumurtlamanin 12.gunuydu dün öyle çıktı testte ve silik çıktı benimde 22 Aralık'ti yumurtlama adet günüm yarın benimde seninde varsa anca iki güne çıkar erken gebelik testi yaptinmi
Gebelik var gibi canım benimde akıntı öldü üç defa ama çok deildi kasik ağrısı arada oluyor hala da varYok canım bekliyorum bende bakalım ne olcak bugün olmadım adet normalde zaten ben sabaha karşı adet olurdum normal şartlarda sabah adetli uyanırdım ama gelen giden yok agırım da çok olurdu oda yok. Bundan 3 gün önce kasık karın agırısı yaşadım birde akıntı yaşadım beyaz şimdi akıntım çok kalmadı
Kasık agırım 2 gün önce çok vardı oturduğum yerden kalkarken böyle iğne gibi birsey batıyordu. Bugün maşalalh agrım yok senin testisin fotosuna atsana bakayımGebelik var gibi canım benimde akıntı öldü üç defa ama çok deildi kasik ağrısı arada oluyor hala da var
Beklemelimiyim çünkü rahim duvarı kalınlaşmış dedi ama kaç mm olduğunu söylemediGeç döllenme olabilir
Anladım hayırlısı inşallah allah kalbizmidrn geceleri yaşatsınBeklemelimiyim çünkü rahim duvarı kalınlaşmış dedi ama kaç mm olduğunu söylemedi
Bence beklemelisinAnladım hayırlısı inşallah allah kalbizmidrn geceleri yaşatsın
Amin cümlemizin inşallahAnladım hayırlısı inşallah allah kalbizmidrn geceleri yaşatsın
Senin test nasılCanım ekle bence çünkü bende ovalusyon koyu çıkınca yaptım silikte olsa çizgi çıktı dün bugün kan verdim bence ovalusyon u tekrar yap yada yarın kan ver testte geç görünebilir benim adette yarın normalde
Gebelik testi mi canimSenin test nasıl
Benim de son adet tarihim 3 aralıktı hala olmadım evde ovulasyon testi de var ama yapmadım inşallah hamişimdir çok istiyorum bir buçuk yıl oldu bir düşük yaptım sonra olmadı nasip tabi Allah hayırlısını versinKızlar selam. Bu ovülasyon testiyle gebelik öğrenenler varmış beklenen adet tarihinden birkaç gün önce iki çizgi de koyu oluyorsa gebelik var falan diyorlar. Bu kesin doğru mu yani herkeste böyle mi oluyor bilgisi olan var mı
Merhaba regli oldunuzmu acaba yada gebelik cıktımıKızlar adete 2 gün kala ovulasyon testi . Sanırım hamilelik için umutsuz değil mi ?
Malesef canım hamilelik olmadıMerhaba regli oldunuzmu acaba yada gebelik cıktımı
İnş kısa zamanda olur. Pekı bu testten sonra bıdaha ovü testi yaptınızmı daha koyulastımı yaptıysanızKızlar adete 2 gün kala ovulasyon testi . Sanırım hamilelik için umutsuz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?