- 8 Temmuz 2020
- 28
- 21
- 3
- 28
- Konu Sahibi busemagden
-
Benim böyleydi canım adete 4 gün kala kopkoyuydu cok şaşırdım gebelik testi yaptım pozitfdiKızlar selam. Bu ovülasyon testiyle gebelik öğrenenler varmış beklenen adet tarihinden birkaç gün önce iki çizgi de koyu oluyorsa gebelik var falan diyorlar. Bu kesin doğru mu yani herkeste böyle mi oluyor bilgisi olan var mı
Benimde şuan böyle senin durum nedirKızlar selam. Bu ovülasyon testiyle gebelik öğrenenler varmış beklenen adet tarihinden birkaç gün önce iki çizgi de koyu oluyorsa gebelik var falan diyorlar. Bu kesin doğru mu yani herkeste böyle mi oluyor bilgisi olan var mı
Kızlar selam. Bu ovülasyon testiyle gebelik öğrenenler varmış beklenen adet tarihinden birkaç gün önce iki çizgi de koyu oluyorsa gebelik var falan diyorlar. Bu kesin doğru mu yani herkeste böyle mi oluyor bilgisi olan var mı
Benimde iki gün önceye göre koyulaşmış ama erken gebelik negatif 7 gün varBenim de öyleydi canım adete 2 gun kala yumurtluyormusum gibi kopkoyuydu sonra gebelik testi yaptım pozitif cikti
Benimde iki gün önceye göre koyulaşmış ama erken gebelik negatif 7 gün var
Labquick gebelik testi erken olanı da varKullanıp sizi yanıltmayan en iyi gebelik testi hangisi acaba?
Merhaba kızlar bende aynı durumdayım iki gündür silikleşmeyen ovülasyon testi yapıyorum yani en ilk yaptığım iki gün önce diğer ikisi dünün testi normalde silikleşmesi gerekmiyormuydu acaba bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz lütfenDaha çok erken biraz daha bekle bence.. insallah gönlüne göre olsun
Canım bende bu şekilde öğrendim iki üç gün ovalusyon koyu çıktı acabami deyip dün genelik testi yaptım silikte olsa ckti bugünde kan verdim daha sonuç ckmadi normalde adet günüm yarın yani ovalusyon 4 gün önceden gösterdiMerhaba kızlar bende aynı durumdayım iki gündür silikleşmeyen ovülasyon testi yapıyorum yani en ilk yaptığım iki gün önce diğer ikisi dünün testi normalde silikleşmesi gerekmiyormuydu acaba bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz lütfenbugünden itibaren 6 gün var beklenen adet tarihime ve kasık ağrım var dün gece sıcak basmasına uyandım ve afedersiniz idrar için uyandım.
Canım ekle bence çünkü bende ovalusyon koyu çıkınca yaptım silikte olsa çizgi çıktı dün bugün kan verdim bence ovalusyon u tekrar yap yada yarın kan ver testte geç görünebilir benim adette yarın normaldeKızlar ben bu ay ovuşasyonla takip yaptım 8 gün önce yumurtam çatladı geç yumurtlama gördüm bir kaç gündür kasık karın agırısı yaşadım. Bugün adet günüm ama hiç belirti yok adet olucak gibi. Ovulasyon yaptım baya koyu ciktı ama gebelik testi negatif çıkıyor bir bakarmısınız ?Eki Görüntüle 2753724
Bende öyle düşündüm ama test sonucum 0.5 çıktıCanım bende bu şekilde öğrendim iki üç gün ovalusyon koyu çıktı acabami deyip dün genelik testi yaptım silikte olsa ckti bugünde kan verdim daha sonuç ckmadi normalde adet günüm yarın yani ovalusyon 4 gün önceden gösterdi
Canım benim bugün adet günüm ama olmadım hiç de belirtim yok. Geç yumurtlamam oldu değerlendirdim hepsini. Aralık 27 çatladı yumurtam. Ovulasyon baya koyu şuan biraz da bekleyim gecelik tesi yapayım bugün yaptım çok belirginsiz çıktı çizgiCanım bende bu şekilde öğrendim iki üç gün ovalusyon koyu çıktı acabami deyip dün genelik testi yaptım silikte olsa ckti bugünde kan verdim daha sonuç ckmadi normalde adet günüm yarın yani ovalusyon 4 gün önceden gösterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?