- 10 Ağustos 2020
- 672
- 700
- 33
- 27
- Konu Sahibi Katre-i Matemm
Kızlar merhaba ilişki üzerinden 13 gün geçti ovulasyon fotoğraftaki gibi çıktı sizce gebelik testi yapmalı mıyım olabilir mi? Ben çok kararsız kaldımm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resim atarsan bakarızKızlar merhaba ilişki üzerinden 13 gün geçti ovulasyon fotoğraftaki gibi çıktı sizce gebelik testi yapmalı mıyım olabilir mi? Ben çok kararsız kaldımm..
Attımresim atarsan bakarız
Attım canımMesaj yerinde galeri resmi vr ordan yukle yuzde yuz olana kdr bekle oyle paylas
Takvime göre 2 gün falanAdetine kac gun vr
şuan normal gözüküyor yani lh hormonu sonuç olarak vucüdunuzra mevcuttur.tabi biraz daha silik çıkması gerekirdi.ama emin olmak için gebelik testi yapın ya da kan verin
Teşekkür ederim canım cevap için ilk gebeliğimide ovulasyonla öğrendim o çok koyuydu ondan ötürü emin olamadımşuan normal gözüküyor yani lh hormonu sonuç olarak vucüdunuzra mevcuttur.tabi biraz daha silik çıkması gerekirdi.ama emin olmak için gebelik testi yapın ya da kan verin
diyorum ya aslında biraz daha silik olması gerekirdi ama bu size yine net bir sonuç vermezTeşekkür ederim canım cevap için ilk gebeliğimide ovulasyonla öğrendim o çok koyuydu ondan ötürü emin olamadım
belirtiniz var mıTeşekkür ederim canım cevap için ilk gebeliğimide ovulasyonla öğrendim o çok koyuydu ondan ötürü emin olamadım
Bence bi gebelik testi yapip bizimli paylas derim ne kaybedersin ki canim :)Takvime göre 2 gün falan
Gülüm kasığıma aniden ağrı giriyor arada belim ağrıyor bu kadar açıkcası bir tane kaybım var yerinde dolsun istiyorum ama negatiftende korkuyorumbelirtiniz var mı
Haklısın bir tane kaybım var yerinde dolsun istiyorum ama o tek çizgiyede ayar oluyorum cesaretlenip yaparsam yazıcam söz :)Bence bi gebelik testi yapip bizimli paylas derim ne kaybedersin ki canim :)
inşallah doldurur rabbim bende 1 yıldır oldu hala gebelik olmadı bu ay femara kullandım bakalım yumurtlamadan 10 gün geçti beklemedeyimGülüm kasığıma aniden ağrı giriyor arada belim ağrıyor bu kadar açıkcası bir tane kaybım var yerinde dolsun istiyorum ama negatiftende korkuyorum
inşallah doldurur rabbim bende 1 yıldır oldu hala gebelik olmadı bu ay femara kullandım bakalım yumurtlamadan 10 gün geçti beklemedeyim
İnşallah hamilesindir canım benim Rabbim gönlüne göre versin :)inşallah doldurur rabbim bende 1 yıldır oldu hala gebelik olmadı bu ay femara kullandım bakalım yumurtlamadan 10 gün geçti beklemedeyim
Merakla bekliyorum canim bende oyleyim 4 aylik evliyim bebek istiyoruz tutmuyo nekdr test yptim bu ay hic stres ypmadim umursamiyorum testte yapmadim ama insan takmiyo dgil insallah vardirHaklısın bir tane kaybım var yerinde dolsun istiyorum ama o tek çizgiyede ayar oluyorum cesaretlenip yaparsam yazıcam söz :)