• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testiyle gebelik öğrenme

Katre-i Matemm

16.07.2020🕊️
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
672
700
33
27
Kızlar merhaba ilişki üzerinden 13 gün geçti ovulasyon fotoğraftaki gibi çıktı sizce gebelik testi yapmalı mıyım olabilir mi? Ben çok kararsız kaldımm..

Mesaj yerinde galeri resmi vr ordan yukle yuzde yuz olana kdr bekle oyle paylas

IMG_20201124_112248.webp

şuan normal gözüküyor yani lh hormonu sonuç olarak vucüdunuzra mevcuttur.tabi biraz daha silik çıkması gerekirdi.ama emin olmak için gebelik testi yapın ya da kan verin
Teşekkür ederim canım cevap için ilk gebeliğimide ovulasyonla öğrendim o çok koyuydu ondan ötürü emin olamadım

Gülüm kasığıma aniden ağrı giriyor arada belim ağrıyor bu kadar açıkcası bir tane kaybım var yerinde dolsun istiyorum ama negatiftende korkuyorum
inşallah doldurur rabbim bende 1 yıldır oldu hala gebelik olmadı bu ay femara kullandım bakalım yumurtlamadan 10 gün geçti beklemedeyim

inşallah doldurur rabbim bende 1 yıldır oldu hala gebelik olmadı bu ay femara kullandım bakalım yumurtlamadan 10 gün geçti beklemedeyim
İnşallah hamilesindir canım benim Rabbim gönlüne göre versin :)

Haklısın bir tane kaybım var yerinde dolsun istiyorum ama o tek çizgiyede ayar oluyorum cesaretlenip yaparsam yazıcam söz :)
Merakla bekliyorum canim bende oyleyim 4 aylik evliyim bebek istiyoruz tutmuyo nekdr test yptim bu ay hic stres ypmadim umursamiyorum testte yapmadim ama insan takmiyo dgil insallah vardir

Back
X