Ovulasyon testiyle gebelik öğrenme.Testime bakar misiniz?

Aynen öyle bat 18 ama hafta sonu testi yapıcam bakalım hayırlısı inşallah meleklerimiz hafta sonu anneye merhaba diyecek oyş çok heyecanlıyım kucağıma alsam kimbilir nasıl olurdu

Yok ben senin için söyledim :) bat 18 mayıs dedin ya hafta sonu yapıcam demişsin onun için dedim çıkarmı diye yoksa benim bat 14 mayıs yani pazar günü c.tesi yapabilirim belki :))
Çatlatma iğnesi vurulduğum için 10.11.gün yapabilirim sonuç çıkıyor canım

Çatlatma iğnesiyle normal hamilelik arasında ki fark nedir acaba hani bazı hamileliklerde gebelik testinde çıkmıyo ya sen kan tahlilimi vericeksin?
Canım çatlatma iğnesi yumurtanı çatlattıpında direk yumurta döllenirse 10 15 gün içinde belli olabiliyor.Diğer türlü ne zaman olduğundan emin olmadığın için bekliyosum

Canım çatlatma iğnesi yumurtanı çatlattıpında direk yumurta döllenirse 10 15 gün içinde belli olabiliyor.Diğer türlü ne zaman olduğundan emin olmadığın için bekliyosum
Ben ovulasyon testi kullanarak pozitifi yakaladım ama ayın 1'ndemi yumurtam çatladı 2'ndemi bilmiyorum emin değilim yani o zaman ben pazar günü adet olmazsam test yapıyım

Ben ovulasyon testi kullanarak pozitifi yakaladım ama ayın 1'ndemi yumurtam çatladı 2'ndemi bilmiyorum emin değilim yani o zaman ben pazar günü adet olmazsam test yapıyım
36 sat civarı çatlıyor canım 1.5 gün gibi yani ogünleri çok kullanmak gerekiyor mesela ben çatlatma iğnesi vurdurmadan önceki günü,o günü ve ondan sonraki günleri değerlendirdim.Yumurta çatladığında içindeki yaşayan spermi kabul edebiliyor ..

Bende 5 .günden sonra kasık batması,halsizlik başladı 2 gündür hafif miğde bulantısı oluyor ara ara bugünde bel ağrısı başladı canım..Sende varmı bişiler

Valla canım bende pozitifi gördüğüm günü ertesi günü ondan sonra ki günüde değerlendirdim bende peki belirti yok pozitifi gördüğümün ertesi gün ve ondan sonra ki gün acayip sancım vardı değişik bişeydi sonra geçti şimdide halsizlik var onun dışında pek bişey yok normalde adetten önce belim çok ağrırdı ama şimdi o yok bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun büyük gün pazar :)) inşaAllah dediğin gibi meleklerimiz bize anneler gününde hediye olarak gelir

İnşallaaahhh eşim p.tesi test yap birde bu ay olmazsa dırdırımı çekersin diyor bizim doktor 10 gün gün aşırı ilişki dedi ben 7 gün kestim ya tutmazsa olmazsa diyor . Eekekler anlamıyor bu işten dahada kk da okuyup okuyup uyguluyosun diyor haklı adammmmm

Valla adamlarada yazık bizede biz çocuk olsun diye denemedik şey bırakmıyoruz onlarda bize ayak uydurmaktan :)) böyle konuştukça heycanlanıyorum ya normalde bu kadar düşünmem buray gir çık yapınca tutamıyorum kendimi

Vallahi bende öyleyim normalde olursa olur diyodum burdan sonra dahada üstüne düştümm..

Yazık eşimde napsın mecbur ayak uyduruyor glüp duruyor bir yandanda bana ama hissediyorum bu ay o bebiş bu göbüşdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…