Ovulasyon testiyle gebelik öğrenme.Testime bakar misiniz?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
Kizlar benim testimde 8 martta iki cizgi koyuydu o gün aksam degerlendirdik.Sabah test yaptim ikinci cizgi silik cikti o günleri degerlendiremedik.Adetim 22 sinde.Ama birkac gun one veya arkaya atabiliyor.3 gun once ovulasyon testi yaptim 2.cizgi hic çıkmadı.Simdi yaptim asagidaki fotograf gibi çıktı.Sizce var midir gebelik?Adetime 4 5 gun var oynama olmazsa..(Not:3.idrarimla gebelik testi yaptim ikinci cizgi hic gözükmedi,erken gebelik testi degil)

Eklentiler

• 20170317_095355-1.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 124
Canim bu yaptigin ovulasyon testiyse gebelik oldugunda iki cizgide kipkirmizi oluyo diye okumustum ama yinede erken olabilir en sagliklisi adet gecikince test yapmak bence

Canım merhaba dolaşırken msjına rastladım benimde bu şekilde ovulasyon testim ve adetime 3 gün var sen hamilemisin merak ettim? Hamile olduğun içinmi bu şekilde çıktı

Bnde hamile kalmak için uğraşıyorum tabiki herşeyin hayırlısı pko luyum birde adetlerim belli olmuyor ama bu hafta icerisi de olurum dedim goguslerim şis durumda arada kasık ağrım faln oluyor bugun ovulasyon testi yaptım ve böyle cikti gebelik olabilirmi

Kızlar adetinize 3.4 gün varsa eğer gebelik vardır diyebilirim..

Adet günü gebelik testi yapın ovulasyonda çıkmış o zaman kesin çıkar inşallah

Bekliyorum bi kac gundur mide bulantisi var kusma olarak deil ama icim bulaniyo psikolojik dir die die kendimi gecistiriyorum surekli her gun dua ediyorum ama beklemek yoruyor artik

Bekliyorum bi kac gundur mide bulantisi var kusma olarak deil ama icim bulaniyo psikolojik dir die die kendimi gecistiriyorum surekli her gun dua ediyorum ama beklemek yoruyor artik
Ne zaman adetin bende de miğde bulantısı var hafif hafif hayıra yoralım

Kızlar dün ovulasyon testi paylaşmıştım ya kimi adet geçtikten sonra ovulasyon testi yapın kopkoyu çıkarsa hamilesin demektir diyolar hani bazen idrarda gebelik testinde çıkmayabiliyo ya bilemedim yani neyse bata son 2-3 gün var hayırlısı olsun

Ovulasyon testine çıkıyor canım adet gecikmesinede gerek yok 2.3 gün kalada öğrenirsin

Ben yüklediğin testi dün yapmıştım canım bat pazar günü sence olabilirmi bişeyler çünkü normalde lh yumurtlamadan sonra düşer ve benim testlerimde hayalet çizgi çıkardı anlamadım
Senin testinide gördüm hamişsin allahın izniyle bana kalırsa yarın kan ver yada erken hamilelik testi al 15.20 tl civarı oluyor

Senin testinide gördüm hamişsin allahın izniyle bana kalırsa yarın kan ver yada erken hamilelik testi al 15.20 tl civarı oluyor
Ciddimisin canım ay çok emin konuştun benide heycanlandırdın valla :) inşaAllah dediğin gibi hamileyimdir de eşime anneler gününde güzel sürpriz yaparım peki senin başına böyle bişey geldimi? Nasıl bu kadar emin oldun :))???

Benim gelmedi etrafımda böyle öğrenen çok var ve kk da çok gördüm..

Zaten adet zamanındasın ovulasyonun çift çizgi vermesi saçma olurdu bebiş yolda heralde

Ben menogon+ femara kullandım 3 mayıstada çatlatma iğnesi vuruldum hafta sonunu bekliyorum hayırlısıysa anneler gününde anne olarak geçiricem

Anladım canım bende okudum bir sürü insan farklı şey yazmış kimi adete yakın koyu olması lazım yazmış kimi çok az silikte olsa hamileyim yazmış kafam karıştı bekleyip görücez sende benim gibi hafta sonunu bekliyosun ay hadi inşaAllah bebeklerimiz meleklerimiz gelmiştir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…