- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
-
- Konu Sahibi birgaripyazar
Canım merhaba dolaşırken msjına rastladım benimde bu şekilde ovulasyon testim ve adetime 3 gün var sen hamilemisin merak ettim? Hamile olduğun içinmi bu şekilde çıktıKizlar benim testimde 8 martta iki cizgi koyuydu o gün aksam degerlendirdik.Sabah test yaptim ikinci cizgi silik cikti o günleri degerlendiremedik.Adetim 22 sinde.Ama birkac gun one veya arkaya atabiliyor.3 gun once ovulasyon testi yaptim 2.cizgi hic çıkmadı.Simdi yaptim asagidaki fotograf gibi çıktı.Sizce var midir gebelik?Adetime 4 5 gun var oynama olmazsa..(Not:3.idrarimla gebelik testi yaptim ikinci cizgi hic gözükmedi,erken gebelik testi degil)
Ne zaman adetin bende de miğde bulantısı var hafif hafif hayıra yoralımBekliyorum bi kac gundur mide bulantisi var kusma olarak deil ama icim bulaniyo psikolojik dir die die kendimi gecistiriyorum surekli her gun dua ediyorum ama beklemek yoruyor artik
Ya pkoluyum tam belli olmuyor ama dünden bi sancim vardi bekliyorum işteNe zaman adetin bende de miğde bulantısı var hafif hafif hayıra yoralım
Aihadi hayırlısı bir kan ve olmadıYa pkoluyum tam belli olmuyor ama dünden bi sancim vardi bekliyorum işte
Biraz daha beklerim gecen aylardada cok umutlandim ama olmadi hayirlisi artikAihadi hayırlısı bir kan ve olmadı
İnşallah olur kötü düşünme senBiraz daha beklerim gecen aylardada cok umutlandim ama olmadi hayirlisi artik
Sen böyle bişey yaşadın mı? Benim adetime 2-3 gün var olabilirmi diyosun yani benim attığım testi gördünmü?Kızlar adetinize 3.4 gün varsa eğer gebelik vardır diyebilirim..
Adet günü gebelik testi yapın ovulasyonda çıkmış o zaman kesin çıkar inşallah
Ovulasyon testine çıkıyor canım adet gecikmesinede gerek yok 2.3 gün kalada öğrenirsinKızlar dün ovulasyon testi paylaşmıştım ya kimi adet geçtikten sonra ovulasyon testi yapın kopkoyu çıkarsa hamilesin demektir diyolar hani bazen idrarda gebelik testinde çıkmayabiliyo ya bilemedim yani neyse bata son 2-3 gün var hayırlısı olsun
Ben yüklediğin testi dün yapmıştım canım bat pazar günü sence olabilirmi bişeyler çünkü normalde lh yumurtlamadan sonra düşer ve benim testlerimde hayalet çizgi çıkardı anlamadımOvulasyon testine çıkıyor canım adet gecikmesinede gerek yok 2.3 gün kalada öğrenirsin
Senin testinide gördüm hamişsin allahın izniyle bana kalırsa yarın kan ver yada erken hamilelik testi al 15.20 tl civarı oluyorBen yüklediğin testi dün yapmıştım canım bat pazar günü sence olabilirmi bişeyler çünkü normalde lh yumurtlamadan sonra düşer ve benim testlerimde hayalet çizgi çıkardı anlamadım
Ciddimisin canım ay çok emin konuştun benide heycanlandırdın valla :) inşaAllah dediğin gibi hamileyimdir de eşime anneler gününde güzel sürpriz yaparım peki senin başına böyle bişey geldimi? Nasıl bu kadar emin oldun :))???Senin testinide gördüm hamişsin allahın izniyle bana kalırsa yarın kan ver yada erken hamilelik testi al 15.20 tl civarı oluyor
Benim gelmedi etrafımda böyle öğrenen çok var ve kk da çok gördüm..Ciddimisin canım ay çok emin konuştun benide heycanlandırdın valla :) inşaAllah dediğin gibi hamileyimdir de eşime anneler gününde güzel sürpriz yaparım peki senin başına böyle bişey geldimi? Nasıl bu kadar emin oldun :))???
Anladım canım bende okudum bir sürü insan farklı şey yazmış kimi adete yakın koyu olması lazım yazmış kimi çok az silikte olsa hamileyim yazmış kafam karıştı bekleyip görücez sende benim gibi hafta sonunu bekliyosun ay hadi inşaAllah bebeklerimiz meleklerimiz gelmiştir :))Benim gelmedi etrafımda böyle öğrenen çok var ve kk da çok gördüm..
Zaten adet zamanındasın ovulasyonun çift çizgi vermesi saçma olurdu bebiş yolda heralde
Ben menogon+ femara kullandım 3 mayıstada çatlatma iğnesi vuruldum hafta sonunu bekliyorum hayırlısıysa anneler gününde anne olarak geçiricem