- 2 Ocak 2022
- 32
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi merweeclnk
-
Benim adet tarihim 13 hazirandı 11inde hem erken gebelik testi hem de kan tahlili yaptırdım. Tabi gebelik testi pozitif görünce kan verdim. Erken gebelik testi yapsanıza bi bakalım ne çıkacak.Kaçıncı gün kan vermiştiniz benim adet tarihim 2 haziran acaba acele etmesem mi doktor bazen yanlış gösterebiliyor testler dedi
Bu gebelik testi mi eğer öyleyse direk kan verin yani gebelik var gözüküyor :)Eki Görüntüle 3090841 dün yaptığımda 5dk içinde böyle oldu
Bu gebelik testi mi eğer öyleyse direk kan verin yani gebelik var gözüküyor :)
Aaaa çok sevindim gerçekten Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah :)Eki Görüntüle 3091464 verdim sonuç bu şuan bat günüm muhtemelen
Belirtileriniz neydi benim bat 4 gün kaldı regl olcakmış gibi alt karnıma ağrı giriyorAaaa çok sevindim gerçekten Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah :)
Hafiften ağrı sızı vardı benim de ama öyle şüphelenecek kadar değil hala da değil bence o belirtiler psikolojik ya da bende yoktuBelirtileriniz neydi benim bat 4 gün kaldı regl olcakmış gibi alt karnıma ağrı giriyor
Ya hamilelik belirtisi için sormadım adet olcakmışım gibi hissediyorum sizde de oldu mu bi umut işte aylardır uğraşıyorum hiçbir sorun yok ama olmuyorHafiften ağrı sızı vardı benim de ama öyle şüphelenecek kadar değil hala da değil bence o belirtiler psikolojik ya da bende yoktusadece yoğun anlamsız bir gaz sancısı vardı
Hamilelik belirtileri adet belirtileriyle çok ayni zaten. Olabilir yani benim de bir gaz gegirme isteği bir de göğüs ağrısı şiddetli ama adet öncesi göğüs ağrısı gbi değil.Ya hamilelik belirtisi için sormadım adet olcakmışım gibi hissediyorum sizde de oldu mu bi umut işte aylardır uğraşıyorum hiçbir sorun yok ama olmuyor
Anladım teşekkür ediyorumHamilelik belirtileri adet belirtileriyle çok ayni zaten. Olabilir yani benim de bir gaz gegirme isteği bir de göğüs ağrısı şiddetli ama adet öncesi göğüs ağrısı gbi değil.
Bende göğüs ağrısı hala yok adet öncesi olurdu şuan yok demekki kişiden kişiye değişiyor çoğu belirti şuan özellikle belim ağrıyorHamilelik belirtileri adet belirtileriyle çok ayni zaten. Olabilir yani benim de bir gaz gegirme isteği bir de göğüs ağrısı şiddetli ama adet öncesi göğüs ağrısı gbi değil.
Canım benimde adetime 4-5 gün var böyle çıktı 16-17 sinde pik ve çatlama gormustum. Hamile olabilir miyimTestin sonucu arkadaşlar.
Olabilirsin yarın öbür gün de yap hemen belirirse hiç beklemeden ihtimal yüksek olabilir. Böyle devam ederse hemen erken gebelik testi yap bakayım ne çıkacak.Canım benimde adetime 4-5 gün var böyle çıktı 16-17 sinde pik ve çatlama gormustum. Hamile olabilir miyim
Beta baktırdım 65.5 çıktı. Adetime 5 gün var normal mi sizceOlabilirsin yarın öbür gün de yap hemen belirirse hiç beklemeden ihtimal yüksek olabilir. Böyle devam ederse hemen erken gebelik testi yap bakayım ne çıkacak.
Herkeste değişiyor inan. Bak ben şuan 7.ci haftaya girdim mide bulantim yok fazla sabah oluyor Bi keyifsiz oluyorum kahvaltıyı iştahla yapmiyorum ama öğürmüyorum kusmuyorum da. İlk zamanlardaki göğüs hassasiyetim yok. Şuan belirtim yok gibi ya değişik.Bende göğüs ağrısı hala yok adet öncesi olurdu şuan yok demekki kişiden kişiye değişiyor çoğu belirti şuan özellikle belim ağrıyor
Olabilirsin yarın öbür gün de yap hemen belirirse hiç beklemeden ihtimal yüksek olabilir. Böyle devam ederse hemen erken gebelik testi yap bakayım ne çıkacak.
Ya oran artışına çok yorum yapamam çünkü ne zamanda ne kadar artıyor kestiremiyorum. Ama bence hamilesin yani değişiyor kimisi geç döllenme oluyor belki öylesindir.Beta baktırdım 65.5 çıktı. Adetime 5 gün var normal mi sizce
Ya oran artışına çok yorum yapamam çünkü ne zamanda ne kadar artıyor kestiremiyorum. Ama bence hamilesin yani değişiyor kimisi geç döllenme oluyor belki öylesindir.
Hamileyim zaten şükürler olsun o kesinde. Ben biraz takintiliyim Bı kere kimyasal yaşadım ondan korkuyorum. Düşük beta değerinde kimyasal olabiliyormuş. Senin betan ilk kaç çıktı kaç gün gecikmeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?