Bugun normalde olmam gerekiyor ama suan bişey yok bekliyorum testlerde bişey çıkmıyorErken gebelik testlerine güvenmiyorum, umarım vardır da Rabbim gönlünüze göre verir
Geç döllenme olabilir canımBugun normalde olmam gerekiyor ama suan bişey yok bekliyorum testlerde bişey çıkmıyor
Bugün olmazsanız yarın bir kan testi verin benceBugun normalde olmam gerekiyor ama suan bişey yok bekliyorum testlerde bişey çıkmıyor
Böyle testlerde çıkmama durumu oluyor mu bugun olmazsam gecıkmıs oluyor teste hala çıkmaz Mı suanBugün olmazsanız yarın bir kan testi verin bence
Canım geç döllenme de olabiliyor diye biliyorum, ama stres yaptığın için de gecikmiş olabilir. Erken gebelik testleri yanıltabiliyor benim yokken var gibi çıkmıştı en iyisi kaset test her zamanBöyle testlerde çıkmama durumu oluyor mu bugun olmazsam gecıkmıs oluyor teste hala çıkmaz Mı suan
Yumurtlama tarihim 24 Mayıs pik di ovü testinde 25 de silikleşmeye başladı 23 24 25 mayısı değerlendirdikCanım geç döllenme de olabiliyor diye biliyorum, ama stres yaptığın için de gecikmiş olabilir. Erken gebelik testleri yanıltabiliyor benim yokken var gibi çıkmıştı en iyisi kaset test her zamanYumurtlama tarihin ne zamandı?
Bugün kaset test yaptınız mı?Yumurtlama tarihim 24 Mayıs pik di ovü testinde 25 de silikleşmeye başladı 23 24 25 mayısı değerlendirdik
Test yaptınız mı?Eki Görüntüle 3081026 bugün ovulosyon test yaptım adetime 5 gün var böyle çıktı
YapmadımTest yaptınız mı?
Merhaba benim adetime 8 gün varken ovulasyon tesrm vöyle cıktı sizce gebelik olabilir miTest yaptınız mı?
8 gün varken erken bir tahmin olur ancak 3-4 gün kala net birşey o da şansa olur diyelimMerhaba benim adetime 8 gün varken ovulasyon tesrm vöyle cıktı sizce gebelik olabilir mi
Biraz daha bekleyin, tam netleşmemiş çünkü çizginiz belki adete yakın daha kırmızı olacakYok hayır öyle vir durum yok bekleyip görelim o zaman teşekkürler
Tekrarladınız mı testi?Yok hayır öyle vir durum yok bekleyip görelim o zaman teşekkürler
yok br daha tekrarlamadım bugun veya yarın tekrarlarım diyorum.çok erken başlayan göğüs hassasiyetim dısında bir semptomum da yok o yüzden pek bir beklentim kalmadı açıkcası :)Tekrarladınız mı testi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?