Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar merhaba ben dun aksam ve bugun ovulasyon testi yaptim.ustteki dun alttaki bugunden.alttaki biraz daha koyu cikti.gebelik olabilir mi ?adetime 3 gun var.yorumlarsaniz sevinirim :)
Merhaba burada ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenenleri okudum benimde bu ay öyle olmuştu biran heveslendim ama ne yazıkki regli oldum. Insallah sizin pozitif olur
Bir arkadaş böyle konu açmıştı testinin resmini koymuştu t patlayacak kadar koyuydu c silik kalmıştı ve hamile çıktı.. sizinkide koyulaşma ya devam eder t patlayacak dereceye gelirse inşallah sende gebe çıkarsın.
Arkadaslar merhaba ben dun aksam ve bugun ovulasyon testi yaptim.ustteki dun alttaki bugunden.alttaki biraz daha koyu cikti.gebelik olabilir mi ?adetime 3 gun var.yorumlarsaniz sevinirim :)