Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testiyle gebelik ogrenenler varmiii kizlar ?
- Konu Sahibi celik4957
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu pik değil malesefOvulasyon testiyle gebelik ogrenenler varmi kizlarrrr ?
Benimde adetime 3-4 gün kala ovü testi denemistim meraktan hafif silik cıkmıstı sonra gün gün T cizgisi koyulmaya basladı ve günümde gebelik testim çift çizgi çıktı. gittikçe koyulasıyorsa sanırım gösteriyor daha önce hiç böyle olmamıştı çünkü tabi ikinci kez yumurtlamıyorsanız.
Yumurtlamam bitti catlamamda oldu gebelik testi icin bekliyorum 4 martta yapicam suan bu test cokmu silik duruyor sizce ?Benimde adetime 3-4 gün kala ovü testi denemistim meraktan hafif silik cıkmıstı sonra gün gün T cizgisi koyulmaya basladı ve günümde gebelik testim çift çizgi çıktı. gittikçe koyulasıyorsa sanırım gösteriyor daha önce hiç böyle olmamıştı çünkü tabi ikinci kez yumurtlamıyorsanız.
Bugun olmasi gerekiyorduİkinci silik çizgi her zaman çıkar o yüzden net bişey diyemiyorum maalesef hergün yapın elinizde bol varsa günden güne koyulaşıyor çünkü bat ne zaman
İnsallah güzel sonuçlar alirimb❤Benim regl günümde T çizgisi kopkoyu çıkmıştı en iyisi bi gebelik testi yapın stres yapmayın
Test yaptim sizce varmi ikinci cizgiİnşAllah herşey gönlünüzce olsun
Eklentiler
Canım kaç dakika içerisinde çıktı test kurumuş sanki kuruma çizgisi gibi duruyor amaTest yaptim sizce varmi ikinci cizgi
Yanlış bişey söylemek istemem yarın sabah ilk idrarla tekrarla istersen canım bir çizgi var gibi ama kurumamı bilemedim :) inşAllah vardır diyelim
Ben reglime bir iki gün varken yaptım ovü hemen çift çizgi çıktı gün geçtikçe de T çizgisi kopkoyu olmaya başladıAdet gunu ovulasyonu koyu cikan arkadsslar yumurtlamadan kac gun sonra bu testi yapmis oluyorlar
- 25 Ocak 2023
- 2.396
- 1.688
- 53
adet dongunuz nedir ve kacinci gun yumurtlama bu bilgi onemli cunku yumurtlama gunu degisiyorBen reglime bir iki gün varken yaptım ovü hemen çift çizgi çıktı gün geçtikçe de T çizgisi kopkoyu olmaya başladı
28günde bir regl oluyorum düzenli 14. Gün yumurtlama oluyor yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyorumadet dongunuz nedir ve kacinci gun yumurtlama bu bilgi onemli cunku yumurtlama gunu degisiyor
Nasil
Nasil AnlamistinizzzBen ovulasyon testi yaparak öğrenmiştim