• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testiyle gebelik ogrenenler varmiii kizlar ?

celik4957

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
17
5
1
26
Ovulasyon testiyle gebelik ogrenenler varmi kizlarrrr ?

Eklentiler

• IMG-20230224-WA0013.jpeg
    IMG-20230224-WA0013.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 148
Ben ovulasyon testiyle değil kaset testle öğrenmiştim ama ovulasyon testiyle gebelik belli oluyor mu diye merak edip yapmıştım yumurtanın pik olduğu günki gibi çizgi çok koyu çıkmıştı.

Benimde adetime 3-4 gün kala ovü testi denemistim meraktan hafif silik cıkmıstı sonra gün gün T cizgisi koyulmaya basladı ve günümde gebelik testim çift çizgi çıktı. gittikçe koyulasıyorsa sanırım gösteriyor daha önce hiç böyle olmamıştı çünkü tabi ikinci kez yumurtlamıyorsanız.

Benimde adetime 3-4 gün kala ovü testi denemistim meraktan hafif silik cıkmıstı sonra gün gün T cizgisi koyulmaya basladı ve günümde gebelik testim çift çizgi çıktı. gittikçe koyulasıyorsa sanırım gösteriyor daha önce hiç böyle olmamıştı çünkü tabi ikinci kez yumurtlamıyorsanız.
Yumurtlamam bitti catlamamda oldu gebelik testi icin bekliyorum 4 martta yapicam suan bu test cokmu silik duruyor sizce ?

İkinci silik çizgi her zaman çıkar o yüzden net bişey diyemiyorum maalesef hergün yapın elinizde bol varsa günden güne koyulaşıyor çünkü bat ne zaman

Benim regl günümde T çizgisi kopkoyu çıkmıştı en iyisi bi gebelik testi yapın stres yapmayın

Adet gunu ovulasyonu koyu cikan arkadsslar yumurtlamadan kac gun sonra bu testi yapmis oluyorlar

Back