• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testiyle gebelik ne zaman öğrenilir ??

Diamonds1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
306
101
73
Kızlar ovulasyon testi gebeliği gebelik testinden daha erken gösteriyormuş sanırım.bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım pozitifi gördük değerlendirdik.peki şüpheli ilişkiden kaç gün sonra ovulasyon testi yapsam gebelik olup olmadığını öğrenirim ?? Adetimede zaten 7 gün var ama adetine 6 gün varken ovulasyonla öğrenen olmuş bu aklımı karıştırdı pazartesi bi test yapcam pozitifi görürüm umarım..bu konuda tecrübeli olanlar yorum yazAbilirmi adetinize kaç gün kala ovulasyonda pozitifi gördünüz ??

Ben adete 5 gun kala öğrendim. Hemen gebelik.testi yaptım orda da cikti. Kanda da 47 cikti. Ama önceki ay yaptığım adete doğru açılıyordu t çizgisi. Bu kez koyu oldu. Hatta c den koyuydu. Hayirli olsun simdiden

adetin gecince idar testi yap ya da bir hafta varsa silik cikiyor cizgi ben oyle yapmistim ilk silik bir hafta sonra kirmizi cikiyor ins hamilesin

sabah bir idar testi alip yap sabah daha iyi sonuc alirsin ilk az idrarini yap sonra ki kismi teste koy

en dogrusu yumurtaligin zipladiktan 14 gun sonra dedi doktorum
ama bazi testlerde adetede 4 gun kala yaptira biliyorsun
simdiye kada hep 4 gun kala yaptim ve hep negatif cikti, dogru yani ama doktorlar adet gununde yap diyorlar

Kızlar ovulasyon testi gebeliği gebelik testinden daha erken gösteriyormuş sanırım.bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım pozitifi gördük değerlendirdik.peki şüpheli ilişkiden kaç gün sonra ovulasyon testi yapsam gebelik olup olmadığını öğrenirim ?? Adetimede zaten 7 gün var ama adetine 6 gün varken ovulasyonla öğrenen olmuş bu aklımı karıştırdı pazartesi bi test yapcam pozitifi görürüm umarım..bu konuda tecrübeli olanlar yorum yazAbilirmi adetinize kaç gün kala ovulasyonda pozitifi gördünüz ??
Bende bir makalede okumuştum adete 2 gün kala gösteriyormuş ne kadar doğru bilemiyorum ama

Şuan telefonunda hesabına göre ayın 30 u adet görmem gerek yani bugn itibariyle 5 gün var ovulasyon testini bu akşam denicem bakalım sonuç ne olacak inşş kızlar inşş hamileyimdir..

Evet :( silik çizgi ovulasyon testinde yani negatif çarşamba ve cuma tekrar denicem kritik bi hafta benm için Allah'ım bu bekleyişlerimizi hayıra çıkarsın bizlere miniklerimizi nasip eder inşallah..

Back