- 21 Mart 2022
- 32
- 5
- 27
-
- Konu Sahibi deaneryss1907
Gebelik olabilir canm günden güne koyulasmasi lazım bu çizginin bende denedim adet günü pikdi baya koyuydu. Dünde adet gecikmemin 4. Günüydü tekrar denemek istedim bu defa baya koyu çıktı t cizgisiYaaa lütfen bilen yazsın ben bu ay adeti birinci gün sayarsak 18 ve 19 günlerde yumurtlama gördüm ama ovulasyon testine devam ettim adetime suan 2 gün var bu testte 3 gün önceki test sizce ikinci kez yumurtlamamı yoksa gebelik ihtimali olabilirmi bugunde yapcam test insallahkoyudur böyle bisey yaşayıp gebe olan varmı
Yaaaaa insallah önce siz sonra ben gebeyizdir ben bugunde yapcam ama biraz afedersiniz idrarom cok açık tondu sanırım sıvı alımım coktu c bile zor çıktı nerdeyse bi kaç saat sonr tekrar yapcam insallah dediğiniz gibi gebelik olur 7 aydır ovu ile deniyoruz henüz nasip olmadıGebelik olabilir canm günden güne koyulasmasi lazım bu çizginin bende denedim adet günü pikdi baya koyuydu. Dünde adet gecikmemin 4. Günüydü tekrar denemek istedim bu defa baya koyu çıktı t cizgisi
Ben bugün kan verdim sonuç 630 çıktı çok şükür gebeyim ben. Sabah ilk idrarla değilde bir sonraki idrarla yaptım ben hep saat 11 civarı. Sende öyle deneyebilirsin. İnşallah hamissindirYaaaaa insallah önce siz sonra ben gebeyizdir ben bugunde yapcam ama biraz afedersiniz idrarom cok açık tondu sanırım sıvı alımım coktu c bile zor çıktı nerdeyse bi kaç saat sonr tekrar yapcam insallah dediğiniz gibi gebelik olur 7 aydır ovu ile deniyoruz henüz nasip olmadı
Ayyyöasallah sizin adınıza cok sevindim rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin insallah benimde olur duanızda banada yer verinBen bugün kan verdim sonuç 630 çıktı çok şükür gebeyim ben. Sabah ilk idrarla değilde bir sonraki idrarla yaptım ben hep saat 11 civarı. Sende öyle deneyebilirsin. İnşallah hamissindir
Teşekkür ederim canm darısı senin ve tüm isteyenlerin başınaAyyyöasallah sizin adınıza cok sevindim rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin insallah benimde olur duanızda banada yer verin
Gebelik olabilir canm günden güne koyulasmasi lazım bu çizginin bende denedim adet günü pikdi baya koyuydu. Dünde adet gecikmemin 4. Günüydü tekrar denemek istedim bu defa baya koyu çıktı t cizgisi
Buda Bugun dün çekmeyi unuttumda adet günüm normalde yarınYaaa lütfen bilen yazsın ben bu ay adeti birinci gün sayarsak 18 ve 19 günlerde yumurtlama gördüm ama ovulasyon testine devam ettim adetime suan 2 gün var bu testte 3 gün önceki test sizce ikinci kez yumurtlamamı yoksa gebelik ihtimali olabilirmi bugunde yapcam test insallahkoyudur böyle bisey yaşayıp gebe olan varmı
Ne oldu sonucun ?Yaaa lütfen bilen yazsın ben bu ay adeti birinci gün sayarsak 18 ve 19 günlerde yumurtlama gördüm ama ovulasyon testine devam ettim adetime suan 2 gün var bu testte 3 gün önceki test sizce ikinci kez yumurtlamamı yoksa gebelik ihtimali olabilirmi bugunde yapcam test insallahkoyudur böyle bisey yaşayıp gebe olan varmı
Gebelik olmadı canım adet oldum bu ayda yine devam ediyorum teste yine adete 3gün var ve yine t çizgim koyulastı insallah bu ay olur yoksa ben iki kes yumurtluyorumNe oldu sonucun ?
Ne oldu sonucun ?
Daha cok yeni masallah naptınız suan ne kadarlık oldu yeni gördüm mesajınızıKızlar benim kan testim beta HCG 35 çıktı, gebelik testim pozitif çıktı, fakat ovulasyon testim negatif coook silik.