• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testiyle gebelik anlaşılırmı

Umutlabrgun

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
169
78
18
26
Merhaba arkadaşlar ovulasyon testiyle gebelik anlaşılırmı. Böyle öğrenen arkadaşlarımız yazabilirmi, 😙❤️
Bende bugün ilk idrarla yaptım ama ne hikmetse iki çizgide silik çıktı normalde c biraz daha koyu çıkardı bu sefer oda silikti anlayamadım bende. Adetim 3 gündür geçiyor. Hiç belirttim yok beyaz kremsi akıntı geldi bikere hafif ağrı gelip gidiyor belime kasığıma. 2 gün öncede sürekli açlık hissi vardı. Şuanda yok yorumlarınız benim için önemli.

İklimde atamadım şimdi atıyorum testimi

Eklentiler

• 16036954648614620987337646438490.webp
    16036954648614620987337646438490.webp
    14 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba. Reglime 1 gün var ve bugün yaptığım ovülasyon testi çift çizgi çıktı. Bir çizgi diğerine göre daha silik ama yine de belirgin. Sabahtan beri tüm bu başlıkları okudum. Ve ovülasyon dönemi haricinde yapıldığı halde çift çizgi çıkan test sonuçlarının yüzde 98’i falan hamilelikle sonuçlanmış. En yakın zamanda kan testine gitmek gerek.

Merhaba. Reglime 1 gün var ve bugün yaptığım ovülasyon testi çift çizgi çıktı. Bir çizgi diğerine göre daha silik ama yine de belirgin. Sabahtan beri tüm bu başlıkları okudum. Ve ovülasyon dönemi haricinde yapıldığı halde çift çizgi çıkan test sonuçlarının yüzde 98’i falan hamilelikle sonuçlanmış. En yakın zamanda kan testine gitmek gerek.
Pozitifmiydi sonucunuz

Kızlar bende gebe kaldığını ovulasyonla farkettim ama yukardaki görsel normal hamilelik olması icin t çizgisinin nâr gibi denecek kıvamda kırmızı olmasi lazim hep 2 çizgi cikar genelde cunku o hormonlar vardir t çizginin koyu olması yumurtlama ama nar gibi kızarması hamilelik instagramda birgebeningunlugu adlı sayfa var ebru abla onu takip edin youtube dada açıklamaları var.

Back