Ovulasyon testiyle gebelik anlasilir mi

Sirena_existen

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
286
57
13
43
Kizlar bugun adet günüm kasiklarda ağrı var belde vs ama olmadım.bu ay ovulasyon testiyle denedik günleri degerlendirdik. Şimdi ovulasyon testi yaptım çok az silik çizgi var pek de anlamiyorum. Gebelikte ovulasyon testi ikisi de koyu çizgi falan çıkar diyolar.sizce var mi biseyler çok silik bi çizgi var

Cok silik

Eklentiler

• 20250227_142832.webp
    20250227_142832.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 472
Kizlar bugun adet günüm kasiklarda ağrı var belde vs ama olmadım.bu ay ovulasyon testiyle denedik günleri degerlendirdik. Şimdi ovulasyon testi yaptım çok az silik çizgi var pek de anlamiyorum. Gebelikte ovulasyon testi ikisi de koyu çizgi falan çıkar diyolar.sizce var mi biseyler çok silik bi çizgi var
Canım ovülasyon testin çok koyu kırmızı olması lazım gebelik gösteriyorsa eğer lh vucutta hep olan hormon olduğu için reglkende yapsan ovulasyon testinde silik çizgi çıkacaktır

Sonuç ne oldu acaba inşallah hamilesinizdir :)

Ben hamile olduğumu öğrenince ovulasyon testini denedim. Gerçekten idrarı damlatır damlatmaz t çizgisi kopkoyu kırmızı oldu. Hatta c çizgisi çıkmadan önce.

Canım ovülasyon testin çok koyu kırmızı olması lazım gebelik gösteriyorsa eğer lh vucutta hep olan hormon olduğu için reglkende yapsan ovulasyon testinde silik çizgi çıkacaktır
Gecikmem oldu ve ovülasyon testi bu şekilde sizge gebelik varmi test yapıyorum ama cikmiyor

Eklentiler

• 1000076283.webp
    1000076283.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 118
Ben hamile olduğumu öğrenince ovulasyon testini denedim. Gerçekten idrarı damlatır damlatmaz t çizgisi kopkoyu kırmızı oldu. Hatta c çizgisi çıkmadan önc
Ben hamile olduğumu öğrenince ovulasyon testini denedim. Gerçekten idrarı damlatır damlatmaz t çizgisi kopkoyu kırmızı oldu. Hatta c çizgisi çıkmadan önce
Merhaba benimde adetime 2 gün var. Ovulasyon testi yaptım ve dediğiniz gibi damlatır damlatmaz t çizgisi kopkoyu çıktı. Sizinde böyle miydi

Merhaba benimde adetime 2 gün var. Ovulasyon testi yaptım ve dediğiniz gibi damlatır damlatmaz t çizgisi kopkoyu çıktı. Sizinde böyle miydi
Evet. Ama ikinci yumurtlama da olabiliyor. Büyük olasılık ile hamilesiniz yine de erken sevinmeyin, hemen bir gebelik testi ile netleştirin. İnşallah istediğiniz sonuç çıkar 🙏

Evet. Ama ikinci yumurtlama da olabiliyor. Büyük olasılık ile hamilesiniz yine de erken sevinmeyin, hemen bir gebelik testi ile netleştirin. İnşallah istediğiniz sonuç çıkar 🙏
T çizgisi c den koyu çıktı. İkisi aynı koyulukta değil o kafamı karıştırdı. 2 gün sonra adet zamanım. Son dakika yumurtlama olur mu bilemedim

Back
X