• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kızlar benim ovulasyon testim 15.gun en koyu çıktı sonra iki üç gün silikti,bugun 19.gun onceye göre rengi daha koyu çıktı az önce yaptığımda. Ne demek oluyor sizce? Lütfen cevap verinn

Evet canım belli oldu kızım olacak kısmetse... Resmi yükle bakalım benimkine kız demiştim kızmış

Canımm çok sevindim minik bi prenses geliyor desene :halay: ben de çalışmalara devam ediyorum :)) bata 5 kaldı bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kocamaaaan bir tek çizgi :( ama ovulasyon testi yapıyorum onlar biraz ümit veriyor bana :) img-2948 bata 7 kala , img-2985 ve img 2990 bugün yani bata 5 kala , sence umut var mı bebiş için :)

Eklentiler

• IMG_2948.webp
    IMG_2948.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_2985.webp
    IMG_2985.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_2990.webp
    IMG_2990.webp
    9 KB · Görüntüleme: 57
Canımm çok sevindim minik bi prenses geliyor desene :halay: ben de çalışmalara devam ediyorum :)) bata 5 kaldı bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kocamaaaan bir tek çizgi :KK43: ama ovulasyon testi yapıyorum onlar biraz ümit veriyor bana :) img-2948 bata 7 kala , img-2985 ve img 2990 bugün yani bata 5 kala , sence umut var mı bebiş için :)

Canımmm çok teşekkür ederim bu mübarek günde duam sizlerle en kısa sürede bebişleriniz gelsin. Benim bata 3 gün kala falan ovulasyon koyulaşmaya başlamıştı.Her zaman bir umut vardır. Sonrada iyimi sağlıklı mı diye araştırmalara gireceksin netten.Ayrıca erken gebelik testim negatifken 3 liralık testte pozitifti. Hayırlı haberlerini alırız inşallah.

Kızlar testımı yorumlarmısınız

Eklentiler

• IMG_8841.webp
    IMG_8841.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_8843.webp
    IMG_8843.webp
    7 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_8845.webp
    IMG_8845.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 50
Evet canım belli oldu kızım olacak kısmetse... Resmi yükle bakalım benimkine kız demiştim kızmış
Cok sevindim canim demek prenses gelecek :) Allah kucagina almayi nasip etsin insallah.canim benimde randevum yarin.mutlaka koyacagim resmi insallah benimde gonlumdeki olur tabi onemli olan saglikli olmasi gerisi onemli degil yarinki yorumlari merak ediyorum valla:)

Cok sevindim canim demek prenses gelecek :) Allah kucagina almayi nasip etsin insallah.canim benimde randevum yarin.mutlaka koyacagim resmi insallah benimde gonlumdeki olur tabi onemli olan saglikli olmasi gerisi onemli degil yarinki yorumlari merak ediyorum valla:)

Amin canım saol. Yarın yüklersin o zaman birde yine kadınlar kulübünde doktor söylemeden siz görün nub teorisi konusu var orada SLVESTER ve Rizeli-53 var onlarıda etiketleyerek sorarsan hemen cevap veriyorlar uzmanlar resmen bu konuda. Güzel haberlerle gel inşallah...

Canımmm çok teşekkür ederim bu mübarek günde duam sizlerle en kısa sürede bebişleriniz gelsin. Benim bata 3 gün kala falan ovulasyon koyulaşmaya başlamıştı.Her zaman bir umut vardır. Sonrada iyimi sağlıklı mı diye araştırmalara gireceksin netten.Ayrıca erken gebelik testim negatifken 3 liralık testte pozitifti. Hayırlı haberlerini alırız inşallah.

İnşaAllah canım ya :) bende de normal gebelil testi yok hepsi erken gebelik testi ama bat günü adet olmazsam inş hem erken gebelik yapıcam hem de normal gebelik testi alırım inş vardır bebiş :))

İkisi de aynı koyulukta bence canım :)
Merhaba arkadaşlar 6 aydır korunmuyorum ocak ayında düşük yaptim geçen ay klomen ovitrelle estrofem duphaston agnucaston folbiol immuneks ve iki dominant yumurta ile sonuç negatif tüp bebek merkezine gittim bu adetin 3.gunu vaginal usg sulu usg üç gün önce hsg filmi ve hormon tahlilleri doktor herşey çoook iyi 6 ay hiçbirşey yapmadan dene dedi olmazsa gel dedi bu arada tek yumurtalik var bende ve iki yumurtalik gibi çalışır masallah. Bu ay hiçbirşey yapmadan duramadım dün adetin 12.gunu ovulasyon testi yaptim pozitif cıktı hatta bir süre sonra t çizgisi çok daha koyu idi bugün sabah tekrar yaptim t çizgisi siliklesmisti şimdi ben dün gece yumurtlamış olabilirmiyim hsg çekildigi gün adetin 10.gunu ilişki oldu 11.gun boş 12.gun ovulasyon testi pozitif iken ilişki oldu bugün yani 13.gun test silik çizgi ilişki nasıl olsun birde sizce yumurtlama olmusmudur

Merhaba arkadaşlar 6 aydır korunmuyorum ocak ayında düşük yaptim geçen ay klomen ovitrelle estrofem duphaston agnucaston folbiol immuneks ve iki dominant yumurta ile sonuç negatif tüp bebek merkezine gittim bu adetin 3.gunu vaginal usg sulu usg üç gün önce hsg filmi ve hormon tahlilleri doktor herşey çoook iyi 6 ay hiçbirşey yapmadan dene dedi olmazsa gel dedi bu arada tek yumurtalik var bende ve iki yumurtalik gibi çalışır masallah. Bu ay hiçbirşey yapmadan duramadım dün adetin 12.gunu ovulasyon testi yaptim pozitif cıktı hatta bir süre sonra t çizgisi çok daha koyu idi bugün sabah tekrar yaptim t çizgisi siliklesmisti şimdi ben dün gece yumurtlamış olabilirmiyim hsg çekildigi gün adetin 10.gunu ilişki oldu 11.gun boş 12.gun ovulasyon testi pozitif iken ilişki oldu bugün yani 13.gun test silik çizgi ilişki nasıl olsun birde sizce yumurtlama olmusmudur
Lütfen bana bir cevap verirmisiniz testlerin resimleri nasıl atılıyor bilsem atAcagim ama bilmiyorum inanin her ay ağlamaktan yoruldum ocak ayında eşim yüzünden düştü bebeğim şimdi Rabbim imtihan ediyor biliyorum eşim büyük konuştu bedelini ödüyoruz oysaki o benden çok daha fazla istiyordu sözde

Lütfen bana bir cevap verirmisiniz testlerin resimleri nasıl atılıyor bilsem atAcagim ama bilmiyorum inanin her ay ağlamaktan yoruldum ocak ayında eşim yüzünden düştü bebeğim şimdi Rabbim imtihan ediyor biliyorum eşim büyük konuştu bedelini ödüyoruz oysaki o benden çok daha fazla istiyordu sözde

Ya canım benim üzme kendini Rabbim en hayırlısını versin anlattığına göre yumurtlama olmuş 12. Gün ilişki de olmuş istersen bugünü de değerlendirebilirsin ondan sonra biraz dinlenme süreci zaten :) tamamen kısmet ya tek ilişkiyle hamile kalan da var her gün ilişkiyle kalan da gün aşırı ilişkiyle kalan da, Rabbim nasip ettikten sonra bunlar vesile oluyor. Anlıyorum seni aklından çıkmıyodur ama kendine hobi bulmaya çalış ben de öyle yapıcam :(

Merhaba kızlar.Benim gibi yumurtlama gününü testle belirlemeye çalışanlar yardımlaşalım bence :halay: 19 yazan dünün 20 yazanda bugünün testi. Dünü değerlendirdim bugünü değerlendirmeli miyim yoksa yarını mı ?

Az kalmis dogumuna hadi bakalim

Sağol canım Allah razı olsun :dua:
Arkadaşlar yine ben kafayı yemek üzereyim ovulasyon testimin positif çıktığı gün gün aşırı denedik test ertesi gün siliklesti bugün testin pozitif olduğunun 8.gunu geçen ay 17.nisanda regl olmuştum heray ortalama 2 gün erken olur yani ortalama 10 yada 11 gün var reglime ama ben salak test yapmayacağım dediğim halde bugün idrarda yaptim silik bile çıkmadı ama göğüslerimde ara ara batma tarzı sancı var sağ kasığimda da öksürük esnasında daha yoğun ara ara gelen sancılar oluyor ama ovulasyon testimin pozitif olduğunun 8.gunu bugün idrar negatif malesef ne olur bana bir yorum yaparmisiniz nerdeyse psikatriste gideceğim izin alıp

Arkadaşlar yine ben kafayı yemek üzereyim ovulasyon testimin positif çıktığı gün gün aşırı denedik test ertesi gün siliklesti bugün testin pozitif olduğunun 8.gunu geçen ay 17.nisanda regl olmuştum heray ortalama 2 gün erken olur yani ortalama 10 yada 11 gün var reglime ama ben salak test yapmayacağım dediğim halde bugün idrarda yaptim silik bile çıkmadı ama göğüslerimde ara ara batma tarzı sancı var sağ kasığimda da öksürük esnasında daha yoğun ara ara gelen sancılar oluyor ama ovulasyon testimin pozitif olduğunun 8.gunu bugün idrar negatif malesef ne olur bana bir yorum yaparmisiniz nerdeyse psikatriste gideceğim izin alıp
Canım adetin gecikmeden yapma test bence.. bi de bu kadar stres yapma rahat ol

Ben de varımm :) Bu ay başladım ovulasyon testini kullanmaya. Çift çizgi çıkan günleri değerlendirmeye çalıştık bakalım hayırlısı. Yorum istiyorum kızlar:KK49: Bir de bu testle ilk aydan tutturabilen arkadaşlar var mı aramızda?sds.webp
sds.webp

Back
X