Ovulasyon testiyle gebe olduğumu öğrendim.

Kizlar merhaba adetim 1 gün geçikti ovulasyon testim vardi onu denedim boyle cikti sizce gebelik varmidir?

Eklentiler

• 20200425_133319.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba. Sizde umut oldunuz şuan bana. Bende 11i yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. Hemen sonrasında ovulasyon testi yine yaptım. Yaptıkça daha da koyulaştı.sizin testte ki gibi. T çizgisi direk koyu çıkıyor. Gebelik testi negatif. Yarın tekrar yapıcam. Hem kan vericem. Kasıklarım sızlıyo. İnşallah gebelik vardır çok istiyorum

Adetim 1 hafta geçti. 1 gün geçtiğinde test yaptım. Çok silik bir çizgi çıktı emin olamadım. Yarın hem kan vericem hemde gebelik testi yapmak istiyorum. Kasıklarım sızlıyo ara ara. Ve bende bu süreçte ovulasyon testi yaptım. Üst üste hep pozitif çıktı. T kıpkırmızı çıkıyordu. 24ü adet günümdü. 11 Nisan da yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. İnşallah gebelik vardır. Ovulasyon testi pozitif çıkınca gebe miyim diye sormadan kendimi alamıyorum

Gebelik yaşadım vardı ama dış gebelik çıktı canım tedavi oldum çıktımı senin sonucun nedir suan

Son düzenleme:
Ovulasyon testim pozitif. Gebelik negatif. Kanda da ilk 4.7 çıkmıştı. 4.4e düştü. En son sonucumda 3.5 oldu. Gebelik yok. Ama hala adet olmadım
Kimyasal gebeliktir canım döllenme oluyor yerlesmiyor onuda yasadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…