• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testini pozitif gördükten kaç gün sonra silikte olsa çift çizgiyi gördünüz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarından itibaren test yapmaya başlıcam bakalım eğer gebelik varsa kaçıncı günde çıkacak :anne::dua:

Arkadaşlar yarın ovulasyon sonraki 7. Gün test yapmayı çok istiyorum yok mu erkenden yapıp öğrenenler? 🥰☺️

Ovulasyondan sonraki 12. Günüm testim yine negatif daha test yapmayacağım usandım artık 😞😞

3B096260-D383-48CC-BF24-8B6B16FCDF44.jpeg

Ovulasyondan sonraki 12. Günüm testim yine negatif daha test yapmayacağım usandım artık 😞😞

Eki Görüntüle 2304575

Canım üzülme belki vardır benim ablam hamile şuan 13.günde onun negatif çıkmıştı 16.günde silik çıktı. Yok demen için henüz erken bekle biraz daha
Allah sağlıkla o sevinci hepimize bu ay yaşatsın 🤲

Canım üzülme belki vardır benim ablam hamile şuan 13.günde onun negatif çıkmıştı 16.günde silik çıktı. Yok demen için henüz erken bekle biraz daha
Allah sağlıkla o sevinci hepimize bu ay yaşatsın 🤲
Bilmiyorum ya gerçekten tükenmiş hissediyorum kendimi artık :KK43:
Hiç kolum kanadım kalkmıyor sadece uyumak istiyorum

canım üzülme beni asla anne olamayacağım hissi diye konum var sağolsun kızlar orda çok destek oldular geçen ay.oku belki iyi gelir. Allah yüzümüze baksın inşallah.

Tükenmek yok canım Allah ne zaman nasip edecek bilemeyiz belki yakın zamanda olacak çok şükür bir evladımız var Allah onlara hayırlı uzun ömürler versin 🤲 herzaman kendimizden daha zor durumda olanları düşünelim canım hem senin yaşın daha genç bendende küçüksün heralde 25 yazıyor eğer öyleyse genceciksin valla sevinmen lazım
Keşke ben o yaşlarda olsaydım çok isterdim
Zaten o yaşlarda olsaydım bu kadar takmazdım ama yaşım ilerliyor benim
haliyle daha çok takıyorum

Tükenmek yok canım Allah ne zaman nasip edecek bilemeyiz belki yakın zamanda olacak çok şükür bir evladımız var Allah onlara hayırlı uzun ömürler versin 🤲 herzaman kendimizden daha zor durumda olanları düşünelim canım hem senin yaşın daha genç bendende küçüksün heralde 25 yazıyor eğer öyleyse genceciksin valla sevinmen lazım
Keşke ben o yaşlarda olsaydım çok isterdim
Zaten o yaşlarda olsaydım bu kadar takmazdım ama yaşım ilerliyor benim
haliyle daha çok takıyorum
Bende kendime çok kızıyorum niye bu kadar takıyorum diye ama engel olamıyorum işte 😣
Her ay yeni bir umut sonra hüsran belkide hiç olmayacakmış gibi hissettiğimden böyle oluyorum

Bende kendime çok kızıyorum niye bu kadar takıyorum diye ama engel olamıyorum işte 😣
Her ay yeni bir umut sonra hüsran belkide hiç olmayacakmış gibi hissettiğimden böyle oluyorum

Deme öyle olacak inşÂllah canım benim bak genceciksin avantajın çok
Ya 35'e yaklaşsaydın benim gibi o zaman napacaktın? Ben Ekim'de inşÂllah 33'e giricem
Bende her adet oluşumda bütün moralim altüst oluyor kimseyle konuşmak dahi istemiyorum☹️ senin yaşında olsaydım hiç takmazdım . Allah'ın bildiği vardır

Deme öyle olacak inşÂllah canım benim bak genceciksin avantajın çok
Ya 35'e yaklaşsaydın benim gibi o zaman napacaktın? Ben Ekim'de inşÂllah 33'e giricem
Bende her adet oluşumda bütün moralim altüst oluyor kimseyle konuşmak dahi istemiyorum☹ senin yaşında olsaydım hiç takmazdım . Allah'ın bildiği vardır
Doğru diyorsun inşaallah takmamaya çalışıcam 😔
Sende üzülme lütfen dediğin gibi vardır Rabbim’in bir bildiği 😌

Back