• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testini nasıl yorumlamalıyız?

gizemmgizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2017
9
0
86
Merhaba, bu ay ilk defa yumurtlama testlerinden deneyeceğim. Adetim 7 gün sürüyor, 31.12.2024 tarihinde adet oldum ve aynı gün ultrasonda yumurtam vardı(adet olduğum gün yumurta olması ne demek anlayamadım ama..) 08.1.2025 tarihinde ovülasyon testi yaptım silik çizgi çıktı ilişkiye girdik. Dün yaptığım test negatifti ilişki de olmadı. Bugün yeniden silik çizgi gördüm. Yani adetin 11. Günü oluyor bugün. Sizce bu nasıl yorumlanır? Googleda veya kutunun içinden çıkan kağıtta yazanlar çok yüzeysel anlayamadım

Merhaba, bu ay ilk defa yumurtlama testlerinden deneyeceğim. Adetim 7 gün sürüyor, 31.12.2024 tarihinde adet oldum ve aynı gün ultrasonda yumurtam vardı(adet olduğum gün yumurta olması ne demek anlayamadım ama..) 08.1.2025 tarihinde ovülasyon testi yaptım silik çizgi çıktı ilişkiye girdik. Dün yaptığım test negatifti ilişki de olmadı. Bugün yeniden silik çizgi gördüm. Yani adetin 11. Günü oluyor bugün. Sizce bu nasıl yorumlanır? Googleda veya kutunun içinden çıkan kağıtta yazanlar çok yüzeysel anlayamadım
T çizgisi c kadar koyu veya daha koyu çıkarsa o gün yumurtlama demektir o günleri değerlendirirseniz bebek olasılığı yüksek olur koyu çıktıktan sonra da silikleşirse catlamis demektir yumurtanız 😊

İki Çizginin de en koyu olduğu gün ve sonraki gün silikleştiğinde yumurta çatladı demek. Ama siz riske atmamak için 2 3 günde bir değerlendirin kaçmamış olur

Back