Ovulasyon testini ilk defa kullanacağıımmmm!! Yardımm

17.günüm ama hala iki çizgiyi göremedim hayretler içerisindeyim silik bile diil ( niye yumurtlama yok?

17.günüm ama hala iki çizgiyi göremedim hayretler içerisindeyim silik bile diil ( niye yumurtlama yok?

Alla allaa yaa,kaçıncı gününden beri yapıyosun ki testi?? yumurtlaman erken oldu da kaçırdın mı acaba..belki de bi kaç güne yumurtlarsın.iyi düşün iyi olsun..

http://www........................./2011/02/yumurtlama-donemi-tarihi-hesaplama.html?m=1

Son düzenleme:

ay kesınlıkle ben de aynı şeyi diyorum gebelik testlerimizde böyle cıkar inşallah hep aklımız testlerde ya streste oluyoruz istemeden yaa :18:

kızlar aranızda adaçayı veya soğan kürü uygulayan oldu mu kolay hamilelik için .adaçayı da yumurtanın kalitesini arttırıyormuş dün burda bi yerde okumuştum.bi de meryem otu o da aynı şekilde doğumu kolaylaştırmanın yanı sıra hamile kalma üzeründe etkisi varmış dün aktara gittim kapalıydı sorucaktım var mı diye adaçayı da evde tek poşetlik olanlardan var acaba onlar fayda etmez mi ki ?evde kendimizin mi demlemesi gerekir bilen var mı :26:

ay bi de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıcam ya adetim düzensizleşiyor galiba ya bugun 10, günüm hala kahverengi akıntım geliyor başlarkende iki üç gün geldi bitti şimdi tekrar lekeler off şansıma yaa

ay bi de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıcam ya adetim düzensizleşiyor galiba ya bugun 10, günüm hala kahverengi akıntım geliyor başlarkende iki üç gün geldi bitti şimdi tekrar lekeler off şansıma yaa

Stresten kaynaklanıyo olabilir biliyo musun.benim başıma çok geldi.kafama çok taktığım zaman adetim 10-12 gün gecikiyo.ya da garip garip lekeler geliyo.ben buna kanaat getirdim.benim de 14.günüm ve gene silik çıktı yaa ne zaman kırmızıyı görcem ben bu testte!! eğer 18.güne kadar görmezsem bırakcam test yapmayı.bi de doktora gitsem mi acaba,yumurtlayamıyom diye? off doktor hastane bıktım gerçi onlardan da..

Ayy sorma soğan kürünü uygulayım dedim,4 gün içebildim zoraki.devam edemedim.midem hop oturdu hop kalktı :) adaçayı daha cici geliyo kulağa.onu bi araştırayım da iyice.olmazsa ondan yapalım.

bılmıyorum kı ya ne zamandır böyle düzensızlık yaşamamıştım aynen bende dr.a gidicem ama bıktım yanı dr.a gitmekten millet ceketını atsa hamıle kalıyor ben yine tam tersi illa uğraşıcam mücadele vericem bende bu ay daha başlamadan ümidim kalmadı sanki yumutlayamıycam ve bı dahakı aya dr yolu gözükecek
inşallah görürsün canım ya bu ay bence adetin yaklaşana kadar dene bakalım olmazsa artık dr.lara emanet edicez maalesef kendimizi

Ayy sorma soğan kürünü uygulayım dedim,4 gün içebildim zoraki.devam edemedim.midem hop oturdu hop kalktı :) adaçayı daha cici geliyo kulağa.onu bi araştırayım da iyice.olmazsa ondan yapalım.

eşime adaçayı aldırıyorum aktardan demleyip yapıcam bi de soğan suyunu da deneyım ay midem iyice karışmaz inşallah :126:

yumurtlamadan 10 gün sonra meraktan bikez daha ovülasyon testi yaptım ikinci yine silik niye böyle oluyo yaaa bozukmu acaba kızlar olabilirmi

bende dün netten aldım 50 lik test.kasımın ikinci haftası kullanmaya başlıcam.İnşaallah gönlümüzdeki olur hayırlıysa

ben 10 gün önce yumurtladım ki zaten.adet yaklaşınca ovülasyon testi hamilelik oluşmuşsa silik çıkarmış acaba öylemi oldu diyorum

evet öyle dıyorlar adetın gecınce bı gebelık testı al bakalım inşallah bebek gelıyodur

yumurtlamadan 10 gün sonra meraktan bikez daha ovülasyon testi yaptım ikinci yine silik niye böyle oluyo yaaa bozukmu acaba kızlar olabilirmi

Ayy canımm dualarım seninlee..inşallah hamilesindiirrr:) yaa benim de bugün 15.günüm ve yaptığım testteki silik çizgi biraz daha belirginleşmiş.öteki gibi tam kıpkırmızı değil ama baya belirginn.yumurtladım mı acabaa yaaaa..

Bu olmadı,bi sonraki...

Eklentiler

• $20131101_175317.png
    9,7 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…