bugün 13. gün testim bugünde kırmızı :)
17.günüm ama hala iki çizgiyi göremedim hayretler içerisindeyim silik bile diil( niye yumurtlama yok?
http://www........................./2011/02/yumurtlama-donemi-tarihi-hesaplama.html?m=1
Evet yaa bu çok önemli.relax olmalıyız.ama olamıyorum iştee,gecem gündüzüm testler..rüyamda da görüyom :))bi de silik çizgiyi görünce diyom ki ahh ahh bu test gebelik testi olsaydı şimdi havalardaydım :)) ben de testlerin üstüne yazıyorum.28 ekim-29 ekim-30 ekim diye..fotolarını atayım,becerebilirsem
ay bi de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıcam ya adetim düzensizleşiyor galiba ya bugun 10, günüm hala kahverengi akıntım geliyor başlarkende iki üç gün geldi bitti şimdi tekrar lekeler off şansıma yaa
kızlar aranızda adaçayı veya soğan kürü uygulayan oldu mu kolay hamilelik için .adaçayı da yumurtanın kalitesini arttırıyormuş dün burda bi yerde okumuştum.bi de meryem otu o da aynı şekilde doğumu kolaylaştırmanın yanı sıra hamile kalma üzeründe etkisi varmış dün aktara gittim kapalıydı sorucaktım var mı diye adaçayı da evde tek poşetlik olanlardan var acaba onlar fayda etmez mi ki ?evde kendimizin mi demlemesi gerekir bilen var mı :26:
Stresten kaynaklanıyo olabilir biliyo musun.benim başıma çok geldi.kafama çok taktığım zaman adetim 10-12 gün gecikiyo.ya da garip garip lekeler geliyo.ben buna kanaat getirdim.benim de 14.günüm ve gene silik çıktı yaane zaman kırmızıyı görcem ben bu testte!! eğer 18.güne kadar görmezsem bırakcam test yapmayı.bi de doktora gitsem mi acaba,yumurtlayamıyom diye? off doktor hastane bıktım gerçi onlardan da..
Ayy sorma soğan kürünü uygulayım dedim,4 gün içebildim zoraki.devam edemedim.midem hop oturdu hop kalktı :) adaçayı daha cici geliyo kulağa.onu bi araştırayım da iyice.olmazsa ondan yapalım.
yumurtlamadan 10 gün sonra meraktan bikez daha ovülasyon testi yaptım ikinci yine silik niye böyle oluyo yaaa bozukmu acaba kızlar olabilirmi
tamam işte yumurtlama olmuyor anlamına geliyor neresi kafana takıldı ki canım?
ben 10 gün önce yumurtladım ki zaten.adet yaklaşınca ovülasyon testi hamilelik oluşmuşsa silik çıkarmış acaba öylemi oldu diyorum
yumurtlamadan 10 gün sonra meraktan bikez daha ovülasyon testi yaptım ikinci yine silik niye böyle oluyo yaaa bozukmu acaba kızlar olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?