kızlar bugün 12. gün ve ovulasyon testimde 2. çizgide koyu kırmızııııı :)
hadi bakalım hayırlısı çalışmalara başlayın bir an evvel
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün 12. gün ve ovulasyon testimde 2. çizgide koyu kırmızııııı :)
merhaba kızlar testleriniz ne durumda çizgiler görünmeye başladı mı bende hala tık yok adetimin 10. günü bakalım yarın bi değişiklil olucak mı![]()
kızlar bişey sorucam ben ovülasyon testini her yaptığımda ikinci çizgiyi silik gördüm 14 ve 15. günler ikiside net kırmızıydı ve bugün yine yaptım yine silik.bu silik ne oluyo anlamadım ikinci çizginin yumurtlama olmadığı zaman hiç çıkmaması gerekmiyomu aklım çok karıştı yardım edin :/
Canım silik çizgi negatifmiş.prospektüsü de iyice okudum,negatifmiş.ama ben gün aşırı ilişkide bulunuyorum.ee sen koyu çift çizgiyi görmüşsün ne güzeell.pozitif yani.o çift çizgiyi görünce 24-36 saat içinde ilişki olması gerekiyomuş.olmuştur umarım..sonrasında silik çıkması normaldir heralde.yumurtlaman gerçekleşmiş çünküüü.ayy darısı başıma:)
amin darısı başına :) ben ilk defa kullandm 15.gün yumurtluyomuşum onu öğrenmş oldum ama burdan okuduğum kadarıyla sürekli silik çıkmaz fln yazıyodu bazen bya belirgin oluyo yani öyle çok silik değil bizde 4.denemeyi bitirdik bakalım hayırlısı![]()
Ayy bu ovulasyon testi de bi değişik zaten :) ben de ilk defa kullanıyorum.araştırmadığım site kalmadı.ben de çift çizgiyi yarın veya cuma günü bekliyorum nasipse.hani genelde kadınların yumurtlama dönemi adetin başlangıcından 14 gün sonra diyolar ya..o bakımdan muhtemelen cuma olur inşaallaaaahhh..Güzel haberler verelim en yakın zamanda inşallah:)
kargom şimdi geldi taze taze 20 adet ovulasyon testi yap yapabildiğin kadar bismillah bu gün başlıcam yapmaya tam da 10. günüm zaten çalışmak lazım artık yorucu günler bizi bekliyo yiiiiiii huuuuuuuu :)
Ayy bu ovulasyon testi de bi değişik zaten :) ben de ilk defa kullanıyorum.araştırmadığım site kalmadı.ben de çift çizgiyi yarın veya cuma günü bekliyorum nasipse.hani genelde kadınların yumurtlama dönemi adetin başlangıcından 14 gün sonra diyolar ya..o bakımdan muhtemelen cuma olur inşaallaaaahhh..Güzel haberler verelim en yakın zamanda inşallah:)
canım ben de az önce 3.testimi yaptım..3 gündür aynı,silik çıkıyo.adetimin 13.günündeyim..yumurtlamıcak mıyım diye endişeye kapıldım.
kargom şimdi geldi taze taze 20 adet ovulasyon testi yap yapabildiğin kadar bismillah bu gün başlıcam yapmaya tam da 10. günüm zaten çalışmak lazım artık yorucu günler bizi bekliyo yiiiiiii huuuuuuuu :)
olumlu sonuclarını beklıyoruz çalışmaları hızlandırmayı unutma sakın![]()
ilk testimi şimdi yaptım negatif zaten tahmin ediyordum da gene de erken başlamak istedim işi garantiye alayım diye neyse bikaçgün daha dinlenelim bakalım :)
cok sıvı almadan yaparsak daha ıyı sonuc verıyormus ben sabahları ikinci idrarımla yapıyorum saat 11 gibi dogru mu yapıyorum acaba ınsallah saati iyidir günde iki kez yapan da oluyormuş acaba akşam üstü mü yapsam yarın bende yaa inşallah kaçırmam yumurtalarımı ateşimi de ölçüyorum ama bu ara vucudumda enfeksıyon var yuksek cıkıyo ateş o yuzden ateşten pek verım alamayacagım galıba![]()
canım daha erken bıraz daha bekle bakalım endişelenıp strese sokma vücudunu relax olmamız lazım ki rahat rahat yumurtlayalım
bakalım ilk güzel haberı kımden alıcaz ve yumurtlama testlerınızın fotolarını atarsak daha ıyı anlarız gibime gelıyor ben gorursem ınsallah foto atmayı dusunuyorum buraya![]()
bende yaklaşık 3 saat bişi yiyip içmedim tuvalete de gitmedim öyle yaptım benim kargo öğlen geldiği için saat 5 te yaptım ama yarın sabah yapsam mı diye düşünmüyor değilim çünkü sabah daha iyi olacak benim için yiyip içme açısından
canım hergün aynı saatte yapılması öneriliyor.gerçi 1 saat aşağı 1 saat yukarı farketmez sanmıyorum da.ben günün ortasında yapıyorum.saat 3-3.5 civarında.ateşini de ölçüyo musun sen? ben bi sabah ölçüyom 33 derece fln çıkıyo.bi de akşam ölçüyom.o da 36 derece civarında çıkıyo.pek anlayamadım bu ateş muhabbetinden gerçi :)