Ovulasyon testini ilk defa kullanacağıımmmm!! Yardımm

kızlar az önce laboquıck ovulasyon testlerimi kargo getirdi. ayy heyecanlandım yaa:46: bu ayda şansıma adet düzensizliğimi olucak nedir bi turlu bitmek bilmedi reglim bugun 5.gunu şansıma inşallah öyle bişey yoktur tecrübelerimizi paylaşırız çift cizgileri umarım hepimiz görürüz:23:

Başladım canım fakat T çizgisi silik çıktı. .yani bu negatifmi oluyo yoksa ovulasyonun yakin zamanda mi olacagina isaret sence
T çizgisi silik olunca negatif oluyor T çizgisi net yani koyu C çizgisi silik ise pozitif oluyor. Kullanım kılavuzunu dikkatli inceleyelim sonra üzülmemek için, stres yaşamamak için.

Canım dediğim kahverengi leke dün geldi.dünden önce de ilişki olmuştu.gün aşırı oluyo işte,senin dediğin gibi.normal şartlarda 28 günde bir adet oluyorum.umarım kötü bişi yoktur,yumurtlamadan kaynaklanıyodur inşallah yaaaa..

Endişelenme canım, bazen yumurtlamada hafif bi kanama oluyor. O yüzden kahverengi leke geliyor. Zaten 1 gün sürmesinden de belli yumurtlama kanaması olduğu. Değerlendirmiş olmana sevindim. Hayırlısı inşallah :16:

T çizgisi silik olunca negatif oluyor T çizgisi net yani koyu C çizgisi silik ise pozitif oluyor. Kullanım kılavuzunu dikkatli inceleyelim sonra üzülmemek için, stres yaşamamak için.

Yaa şimdi silik çıkınca negatif oluyosa yumurtlama yok anlamına mı geliyo? daha 11.günümdü.ilerleyen günlerde pozitif çıkma ihtimali yok mu?? kafam çok karıştı benim yaa.yakalayamadım mı şimdi ben bu ay ovulasyonumu?

Saol canım.. umut ettiğim şeyi dusleyince anlamakta zorlanıyorum:) rabbim yüzümüzü guldursun inşallah

$IMG_3306.jpg $IMG_3306.jpg kızlar bu şimdi silik çizgi mi demek oluyor

Yaa şimdi silik çıkınca negatif oluyosa yumurtlama yok anlamına mı geliyo? daha 11.günümdü.ilerleyen günlerde pozitif çıkma ihtimali yok mu?? kafam çok karıştı benim yaa.yakalayamadım mı şimdi ben bu ay ovulasyonumu?
evet yumurtlama yok anlamına geliyor. Eğer internetten çok aldıysan testleri adet olana kadar takip etmeni öneririm hergün geç yvmurtlama oluyor olabilir veya yumurtlamıyor olabilirsin. Ben geçen ay için almıstım netten bir sürü şiddetli grip oldum kullanamadım zaten bişeyde yapamadık. Bu ay adetten hemen sonra hergün denemeye başladım bugün adet günümden itibaren 9.gün henüz bişey yok ama tedbir işte..

Son düzenleme:
Saol canım.. umut ettiğim şeyi dusleyince anlamakta zorlanıyorum:) rabbim yüzümüzü guldursun inşallah
bende ilk pozitif diye sevinmiştim sonra iyice okudum inceledim üzülmüştüm. Şimdi netten çok test aldım hergün deniycem adet olana dek bakalım ne zaman çıkacak pozitif

kullanım kağıdını iyi incele şemada resimli açıklıyor T silik C koyuysa negatif diyor T Koyu C Silikse pozitif yazıyor benimkinde..

benımkınde yazmıyor kı acaba okudum ama göremedım sankı bı daha bakayım o zaman laboquick markası benım senın kı ney canım?

Ayy amiin amiinn inşallah..benim de silik çıkmıştı ama yukarıdaki arkadaşımın testinden daha koyu,belirgindi gerçi.18 tane aldımm,hergün yapcam yaa,inşallah yakalarımm.

benimki de aynı marka. Çoksa testin hergün takip et bugünlerde koyulaşabilir T çizgisi, ilişkiyide ihmal etme :) umarım en kısa zamanda isteyen herkes hamile kalır.. (aminn..)

amin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin benim su an 2 ay daha korunmam lazım aralık ayında kısmetse başlayacagım calısmalara testleri de çok çok aldım ona gore ıkı ayda ancak ögrenırım herhalde yumurtlamamı :9:

Bizim denememizde 5.aya giriyoruz. Her ay bi umutlandık ama zamanı değil sanırım. Dr a genel kontrol için gittiğimde 6ay dolunca olmazsa gel demişti kısmet Allah'ın takdiri.

Bizim denememizde 5.aya giriyoruz. Her ay bi umutlandık ama zamanı değil sanırım. Dr a genel kontrol için gittiğimde 6ay dolunca olmazsa gel demişti kısmet Allah'ın takdiri.

herşeyde bi hayır vardır canım zamanı gelınce olacaktır inşallah bende 3 ay ılacların vucudumda ki etkilerinin gecmesını bekleyecegım maalesef inşllah Allah çabalarımı boşa çıkarmaz hepimizin yüzüne güler amin :49: bizde günü gelince böyle fotolarımı koyarız buraya :34:

Back