T çizgisi silik olunca negatif oluyor T çizgisi net yani koyu C çizgisi silik ise pozitif oluyor. Kullanım kılavuzunu dikkatli inceleyelim sonra üzülmemek için, stres yaşamamak için.Başladım canım fakat T çizgisi silik çıktı. .yani bu negatifmi oluyo yoksa ovulasyonun yakin zamanda mi olacagina isaret sence
Canım dediğim kahverengi leke dün geldi.dünden önce de ilişki olmuştu.gün aşırı oluyo işte,senin dediğin gibi.normal şartlarda 28 günde bir adet oluyorum.umarım kötü bişi yoktur,yumurtlamadan kaynaklanıyodur inşallah yaaaa..
T çizgisi silik olunca negatif oluyor T çizgisi net yani koyu C çizgisi silik ise pozitif oluyor. Kullanım kılavuzunu dikkatli inceleyelim sonra üzülmemek için, stres yaşamamak için.
T çizgisi silik olunca negatif oluyor T çizgisi net yani koyu C çizgisi silik ise pozitif oluyor. Kullanım kılavuzunu dikkatli inceleyelim sonra üzülmemek için, stres yaşamamak için.
evet yumurtlama yok anlamına geliyor. Eğer internetten çok aldıysan testleri adet olana kadar takip etmeni öneririm hergün geç yvmurtlama oluyor olabilir veya yumurtlamıyor olabilirsin. Ben geçen ay için almıstım netten bir sürü şiddetli grip oldum kullanamadım zaten bişeyde yapamadık. Bu ay adetten hemen sonra hergün denemeye başladım bugün adet günümden itibaren 9.gün henüz bişey yok ama tedbir işte..Yaa şimdi silik çıkınca negatif oluyosa yumurtlama yok anlamına mı geliyo? daha 11.günümdü.ilerleyen günlerde pozitif çıkma ihtimali yok mu?? kafam çok karıştı benim yaa.yakalayamadım mı şimdi ben bu ay ovulasyonumu?
kullanım kağıdını iyi incele şemada resimli açıklıyor T silik C koyuysa negatif diyor T Koyu C Silikse pozitif yazıyor benimkinde..testin çoksa hergün takip et T nin koyulaşması lazım pozitif için C silikleşse bile T Koyulaşsın yeterki . İlişkiyide ihmal etmeEki Görüntüle 842669 Eki Görüntüle 842669 kızlar bu şimdi silik çizgi mi demek oluyor
bende ilk pozitif diye sevinmiştim sonra iyice okudum inceledim üzülmüştüm. Şimdi netten çok test aldım hergün deniycem adet olana dek bakalım ne zaman çıkacak pozitifSaol canım.. umut ettiğim şeyi dusleyince anlamakta zorlanıyorum:) rabbim yüzümüzü guldursun inşallah
kullanım kağıdını iyi incele şemada resimli açıklıyor T silik C koyuysa negatif diyor T Koyu C Silikse pozitif yazıyor benimkinde..
evet baktgım şimdi öyle diyor aksam dıkkat etmrmişim :)benımkınde yazmıyor kı acaba okudum ama göremedım sankı bı daha bakayım o zaman laboquick markası benım senın kı ney canım?
benimki de aynı marka. Çoksa testin hergün takip et bugünlerde koyulaşabilir T çizgisi, ilişkiyide ihmal etme :) umarım en kısa zamanda isteyen herkes hamile kalır.. (aminn..)evet baktgım şimdi öyle diyor aksam dıkkat etmrmişim :)
benimki de aynı marka. Çoksa testin hergün takip et bugünlerde koyulaşabilir T çizgisi, ilişkiyide ihmal etme :) umarım en kısa zamanda isteyen herkes hamile kalır.. (aminn..)
Bizim denememizde 5.aya giriyoruz. Her ay bi umutlandık ama zamanı değil sanırım. Dr a genel kontrol için gittiğimde 6ay dolunca olmazsa gel demişti kısmet Allah'ın takdiri.
Eki Görüntüle 842669 Eki Görüntüle 842669 kızlar bu şimdi silik çizgi mi demek oluyor
işine yarayacak zaman geldikçe inan ne kadar çok şey bilirsem ve okursam kardır diyosun her yazıyı araştırıyosun :90:
şuan saf saf bakıyorum çok cahülüümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?