Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testini böyle mi yaptiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sylvia Plath

Bütün dünya ölüme düşer kapattığımda gözlerimi.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.894
3.443
158
Hanımlar merhaba hepinize. Sabah yedi de kalktım. İlk tuvaletin ardından su içmeden üç saat bekledim. Sonra testi yaptım. Koyu çıktı sonra yine çeyrek bardak su içip yarım saat sonra tuvalete gittikten sonra ikinci testi yaptım. Yine ikisi de koyuydu. Susuzluğa daha fazla dayanamadım ve su içip sulu şeyler yedikten sonra bir saat bekledim yine tuvalete gidip yani o asivilardan arınıp, üç saat bekleyip üçüncü testi yapacağım. Yumurtanın çatlamasını öğrenme amacı ile. Ama buradan bir arkadaş olmaz öyle şey, akşama kadar su asla ama asla icilmeyecek diyor. Yani dört testte yapsam yatana kadar su olmayacakmis. Acayip sinirlendim.

Benim bildiğim ne yiyip içersen iç, son bı tuvalete gidersin sonra üç saat bekler yaparsın. Bu su orucunu herkes mi tutuyor bana yardım eder misiniz?

Arkadaşlar, buraya da baksaniz? : )

Hiç öyle birşey yok kim söyledi onu ya.iki saat sıvı almaman yeterli
Bir yudum su içince bile doğru göstermezmiş. Allah aşkına herkes su orucu mu tutuyor ovulasyon yaparken. Bu nasıl saçmalık?

Bem hiç sıvı alımı olacak olmayacak bilmeden yaptım. Ki test kılavuzunda da yazmıyor öyle bişey. Akşam işten gittik ten sonra yaptım genelde. Pik te gördüm yani

Bunu diyen hanım beni bir haftada yaslandirdi inanın. Ben ölmedim susuzluktan sende ölmezsin diyen biri. Sanırım susuz yasiyor. Var mı acaba böyle yapan ondan başka bu sitede?

Bem hiç sıvı alımı olacak olmayacak bilmeden yaptım. Ki test kılavuzunda da yazmıyor öyle bişey. Akşam işten gittik ten sonra yaptım genelde. Pik te gördüm yani

Bu kişiye testte iki üç saat boyunca sıvı almamak yeterli diyorum, o doğru değil diyor. Testi yapanlardan iyi biliyor kendisi. Üç saat almamak yetmezmiş, öncesinde de asla ama asla ve kata su icilmeyecekmis. Şu içilirse 10 saatte beklesem bile test yanlış çıkarmış. Tövbe ya. Sinirimi bozdu akşam akşam.

Cahille tartışmaya girme. Bak sinirlerin oynamış. He he de geç. Olmazsa eczaneye sor için rahat etsin

Cahille tartışmaya girme. Bak sinirlerin oynamış. He he de geç. Olmazsa eczaneye sor için rahat etsin
Çok teşekkür ederim. Acayip asabimi bozdu ama ya. Diyorum ki, troidim var su içmem lazım, diyor ki benim başım çatladı öluyordum yine su içmedim. Allah'ım ne insanlarla muhatap oluyoruz ya. Su içmeden yasa diyor kadın!

Ben hep bir iki saat öncesinde birakirim sıvı alımını saatlerce susuz kalmanin bi manası yok . Ayrica Pik gördüğünüz gün tek test yeterli. Catlama icin diger gun ayni saatlerde yaparsiniz. Hanimefendiyi dinlemeyin derim

Çok teşekkür ederim. Bir gram su bile etkiler diyor kadın ya ilaç icecegim ona bile karışıyor. Deli mıdır nedir, bir de engellemiş beni.

Çok teşekkür ederim. Bir gram su bile etkiler diyor kadın ya ilaç icecegim ona bile karışıyor. Deli mıdır nedir, bir de engellemiş beni.
Canım yazık değil mi testlerine günde bir kere yapılır sabah ilk idrarla yapma sadece testi yapmadan iki saat önce de sıvı alımını bırak sonra testi yap 10 dk bekle ve testi yorumla bu kadar o gün içinde bir daha test yapma her gün aynı saatte yapmaya çalış istersen kafan karışmaz o zaman

Canim, bana buradan yardım edeceğini söyleyen o kişi yüzünden inan. Ona kalsa dört kere istiyordu. Testlere yazık kimin umrunda ki. Beş tane yap, piki yakala diyen bir değişik insan işte. İnşallah başkalarının aklını da benim gibi allak bullak etmiyordur. Yoksa ben de bir test taraftarıyım.

Akşama kadar dört test yap diyen psikolojisi bozuk insanlar burada millete yardım ediyor güya. Hem de susuz, su asla içmeden.

İlk defa duyuyorum bunları. 13.00-16.00 saatleri arası uygundur. 2 saat sıvı almamak iyi olacaktır. Mümkünse aynı saatte yapın. Pko varsa onun için ayrı ovulasyon testleri oluyor. Bu kadar.

İlk defa duyuyorum bunları. 13.00-16.00 saatleri arası uygundur. 2 saat sıvı almamak iyi olacaktır. Mümkünse aynı saatte yapın. Pko varsa onun için ayrı ovulasyon testleri oluyor. Bu kadar.

Çok teşekkür ederim. İnanın ben de ilk kez bu testleri yapıyorum ve ilk kez bunlari soyleyen bir insan gördüm. Kadın su orucu tut yoksa en ufak su da test yanlış gösterir diyor. En fazla cay bardağının ceyreyi kadar su icecekmisiz akşama kadar testten önce. İnanın hala şoktayım. Beni bulur zaten böyle sorunlu insanlar. Günlerce stres olmuşum bosuna.

Valla ben kahvaltımı zaten öğlen civarı yapıyodum, bardaklarca çay içiyodum. 2 saat sonra testi yapıyodum. O saate kadar da mecburen wc gittiğim oluyodu tabi onca çaydan sonra. Yani 2 saat tutmuyodum. Gayet de net pik ve çatlama görürdüm hep.

Takmayın

Herkesin görüşü farklı

Testi günde 1 kez yapmak yeterli

Ayrıca genelde 2 saat sıvı alımını kesin diyorlar
Reçete yanlış bu kadın doğru. : ) Bence de dediğiniz gibi yapmak yeterli. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…